YiN Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Έλα μη μασάς. Από το να ποστάρεις μπούτια στο ινσόμνια απέχεις ακόμα.
Traumatias Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Πωπω τα ορθογραφικά τα είχα ξεχάσει..Είχα σοκαριστεί τόσο πολύ με το περιεχόμενο φαίνεται που δεν παρατήρησα το περιτύλιγμα
Traumatias Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Ακόμα να πας για ύπνο εσύ? Γιατί ρε συ γέρο να πάω για ύπνο?Δεν φτάνει που υποτίθεται πως θα καθόμουν σπίτι να κάνω εργασία σήμερα και είχα μικρή πρόοδο, να πάω και νωρίς για ύπνο? Τι στο καλό στο δημοτικό είμαι... Ουφ εντάξει, στη Γιν στόχευε το σχόλιο Καληνύχτες Γιν
gang Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δεν φταίω εγώ, που πετάχτηκε το ποστ της, από το πουθενά...
caution Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 O gang μου είπε να σου πω, ότι όταν αυτός έκανε παράθεση εσύ δεν ήξερες να κάνεις log in! Δεν θέλω να βάζω ρουφιανιές, αλλά εγώ τραυματία, δεν θα το άφηνα έτσι αυτό... Μακάρι να πιάσει...
Traumatias Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 O gang μου είπε να σου πω, ότι όταν αυτός έκανε παράθεση εσύ δεν ήξερες να κάνεις log in! Δεν θέλω να βάζω ρουφιανιές, αλλά εγώ τραυματία, δεν θα το άφηνα έτσι αυτό... Μακάρι να πιάσει... Cation καιρός να κόψεις τις κακές παρέες. Gang «Στο δικό μου κάνει μπλουμ, στο δικό σου τσοκομπλουμ» «Στο δικό μου κάνει τράκα, στο δικό σου τρικιτράκα» «Στο δικό μου κάνει Λουκ, στο δικό σου Λούκυ Λουκ» «Στο δικό μου κάνει φλέσσα, στο δικό σου Παπαφλέσσα Παιδιαρίσματα
caution Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Σταδιάλαγιαinsomnia - ούτε ένα καλό flame δεν μπορείς να παρακολουθήσεις. Χου σε όλους σας. ναι ναι καλά κατάλαβες - δεν είναι εδώ ο gang, you step on her!
Marria Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Ενα καλο flame χρειαζεται δυο, και δεν βλεπω τον gang να συμμετεχει..
caution Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Εγώ ξέρω μέλη που ήταν ικανά να flamάρουν και μόνοι τους. Solo. Αλλά αυτά τα forums, δεν τα κάνουν όπως τα παλαιά πια...
Marria Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Πφφ δεν εχει πλακα ετσι ομως, να υπαρχει και λιγη ποικιλια στους χαρακτηρες
Traumatias Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Καληνύχτες παίδες, σβήστε τις φωτιές σας μόνοι, όπως τις παλαιές καλές εποχές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις