Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Εγώ ξέρω μέλη που ήταν ικανά να flamάρουν και μόνοι τους. Solo. Αλλά αυτά τα forums, δεν τα κάνουν όπως τα παλαιά πια...

δεν εχουν δουλειες για να τρολλαρουν απο το γραφειο

in other news

παιζει να βρηκα το καλυτερο online radio evar

:-D

Δημοσ.

ειναι τραγικο να βλεπεις να παιρνουν την γνωμη 10 αγνωστων για να αγορασουν πχ μια σκουπα, ενα αρωμα, ενα σωβρακο. και πες για την σκουπα οκ πολλα τα λεφτα. αλλα για τα αλλα; δεν μπορουν απλα να πανε στο μαγαζι να ψαξουν η να δοκιμασουν; πνιγονται σε μια κουταλια νερο οι αντρες πραγματικα. :o

ενω αμα ηταν φιλοι και οικογενεια...

31 Δεκέμβρη θα κλείσω 14 μέρες σερί χωρίς ρεπό , 1-3 Γενάρη ξεκούραση ( θα είμαστε κλειστά ) και μετά 19 μέρες σερί χωρίς ρεπό. Λίγο mercy όσοι γράφετε για άδειες και ρεπό :devil:

7 days a week...?

που σας μαστιγωνουν ετσι?

Δημοσ.

οικονομο is gateway drug για χειρότερα, σε λιγο θα κανω διαδρομο με καζαντζίδη

τι καταστροφική βραδιά η χθεσινή :fear:

speak 2 us

Δημοσ.

στο πεμπτο χοθε κουερβο εθπεθιαλ, εγινα ο ζυμαρουλης της πιλσμπουρι. και οπου λεω ζυμαρουλης εννοω με αχνη πασπαλισμενο ετοιμο για ψησιμο και σοροπια. πωπω γλυκες :eek: μονο σηκωτη δε τη πηγαινα για να μην παταει ασφαλτο και λερωθει, δλδ ξενέρωσα με τον εαυτο μου, φαντασου αυτη. μονο τη πορτα στα μουτρα δεν εφαγα. και αν την ετρωγα πιθανο να τη ρωταγα αν χτυπησε το χερι της καθως μου τη καπακωνε ετσι οπως ημουν

μη ρωτατε γιατι επινα, εσκασε παρεα εκει που ημασταν και δεν εφευγαν για τη καμια

Δημοσ.

στο πεμπτο χοθε κουερβο εθπεθιαλ, εγινα ο ζυμαρουλης της πιλσμπουρι. και οπου λεω ζυμαρουλης εννοω με αχνη πασπαλισμενο ετοιμο για ψησιμο και σοροπια. πωπω γλυκες :eek: μονο σηκωτη δε τη πηγαινα για να μην παταει ασφαλτο και λερωθει, δλδ ξενέρωσα με τον εαυτο μου, φαντασου αυτη. μονο τη πορτα στα μουτρα δεν εφαγα. και αν την ετρωγα πιθανο να τη ρωταγα αν χτυπησε το χερι της καθως μου τη καπακωνε ετσι οπως ημουν

αου

Δημοσ.

Kaποιοι την βγαζανε με χαρτομαντηλα και παναντολ , και αλλοι γινονταν λιωμα απο τα ποτα...

Η ζωη ειναι αδικη :mad:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...