leftermann Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 εδώ ο φλώρος δεν πήγε κόρονερ γιατί είχε περπατήσει πολυ εκείνη την μέρα...
alexzzz Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δεν έχω φαΐ σπίτι... να φάω και για μεσημεριανό corn flakes;
leftermann Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δεν έχω φαΐ σπίτι... να φάω και για μεσημεριανό corn flakes; νόμιζα ότι οι μοντς τρώνε μόνο αμβροσία, και πίνουν μόνο νέκταρ... Τι απογοήτευση... Για πες για το μιλφονι φρινταμπα "Σήμερα το πρωί πάω, καθόταν με μια σαραντάρα μιλφάρα με μια φούστα κάτι γάμπες πω λέμε που με κοίταζε ξελιγωμένα. Πατέρας: "Από δω η κυρία Τάδε, κάτσε ρε να πιούμε έναν καφέ". Εγώ: "Μπα, βαριέμαι..". Πατέρας: "κάτσε, θα παίξει και κάνα θρήσαμ μετά τον καφέ". Εγώ: "μπα, βαριέμαι". Μιλφόνι:"θες να έρθεις το βράδυ σπίτι μου, να μείνεις εκεί, να πιούμε καμιά μπύρα;". Εγώ: "μπα, φοβάμαι"."
alexzzz Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 νόμιζα ότι οι μοντς τρώνε μόνο αμβροσία, και πίνουν μόνο νέκταρ... Τι απογοήτευση... όχι μόνο δεν τρώμε τέτοια αλλά έχει δώσει εντολή ο υπέρτατος Αρχηγός μας... ο Σοφός των σοφών... ο Hal να κάνουμε δίαιτα και να αποκτήσουμε αγαλματένια κορμί για να δίνουμε το καλό παράδειγμα στα μέλη. Κάτι είπε και για μπλε φακούς επαφής και βάψιμο το μαλλί ξανθό αλλά αυτά μάλλον θα έρθουν μετά
freedubus Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 εδώ ο φλώρος δεν πήγε κόρονερ γιατί είχε περπατήσει πολυ εκείνη την μέρα... Δηλαδή αν πήγαινα κόρονερ και κοιμόμουν στον καναπέ θα ήμουν λιγότερο φλώρος; Για πες για το μιλφονι φρινταμπα Ωμπωμπωμπω λέμε, τι να λέμε τώρα; "Σήμερα το πρωί πάω, καθόταν με μια σαραντάρα μιλφάρα με μια φούστα κάτι γάμπες πω λέμε που με κοίταζε ξελιγωμένα. Πατέρας: "Από δω η κυρία Τάδε, κάτσε ρε να πιούμε έναν καφέ". Εγώ: "Μπα, βαριέμαι..". Πατέρας: "κάτσε, θα παίξει και κάνα θρήσαμ μετά τον καφέ". Εγώ: "μπα, βαριέμαι". Μιλφόνι:"θες να έρθεις το βράδυ σπίτι μου, να μείνεις εκεί, να πιούμε καμιά μπύρα;". Εγώ: "μπα, φοβάμαι"." Ρε βρωμιάρη, μπροστά στον πατέρα μου θα σαλιαρίζω με μιλφέι;
μαφαλντα Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Την μια είναι καθηγήτρια,τι να έκανα,την άλλη ήταν ο πατέρας μπροστά!Μμ άτυχος ε;
gang Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Έμαθα τι είναι το CPI που λένε τόσο καιρό στις ειδήσεις... Νιώθω περήφανος
gang Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Cost Performance Index. Τουλάχιστον εγώ για αυτό διαβάζω. Τι λένε αυτοί δεν με νοιάζει...
evabb Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Ρε βρωμιάρη, μπροστά στον πατέρα μου θα σαλιαρίζω με μιλφέι; παντα
viper2005 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Cost Performance Index. Τουλάχιστον εγώ για αυτό διαβάζω. Τι λένε αυτοί δεν με νοιάζει... ποιες ειδησεις βλεπεις που λενε τετοια πραγματα...?
Προτεινόμενες αναρτήσεις