insomniaK Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Γουρουνόπουλο με πατάτες στο φούρνο, μία κουμούτσα φέτα και για επιδόρπιο μιλφέιγ. Κι ενώ ξέρω πως δε μου αρέσει η ζάχαρη, τι σκατά το έφαγα;
gang Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Γουρουνόπουλο με πατάτες στο φούρνο, μία κουμούτσα φέτα και για επιδόρπιο μιλφέιγ. Κι ενώ ξέρω πως δε μου αρέσει η ζάχαρη, τι σκατά το έφαγα; Για να ολοκληρώσεις Βασιλικά το γεύμα σου. Γάμησε το γουρουνόπουλο? Η πέτσα όλα τα € ε?
viper2005 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Γουρουνόπουλο με πατάτες στο φούρνο, μία κουμούτσα φέτα και για επιδόρπιο μιλφέιγ. Κι ενώ ξέρω πως δε μου αρέσει η ζάχαρη, τι σκατά το έφαγα; drools
insomniaK Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Βασιλικό ήταν το γουρουνάκι... Λουκούμι στα χείλη. ΜΠΑΝ και ΞΥΛΟ στη Μαρρία, αφού ανοιχτεί θέμα: Πώς να κάνετε το τυρί σας να μη μυρίζει.
Marria Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Βασιλικό ήταν το γουρουνάκι... Λουκούμι στα χείλη. ΜΠΑΝ και ΞΥΛΟ στη Μαρρία, αφού ανοιχτεί θέμα: Πώς να κάνετε το τυρί σας να μη μυρίζει. Δεν θα συμμετεχω καν. Εκτος απο τη πιτσα , που το τυρι ειναι καμουφλαρισμενο απο αλλα, ζαμπον μπεικον ντοματα... αλλο τυρι δεν τρωω.
gang Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 όχι. Συμφωνώ απόλυτα με την Μαρία. Σιχαίνομαι και εγώ την φέτα, αλλά από την λιγούρα νόμιζα ότι έλεγες για φέτα ψωμί στο ποστ σου...
insomniaK Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Είναι η πρώτη νύχτα που είμαι νηφάλιος και νομίζω πως έχω τζετλαγκ.
gang Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δεν θα συμμετεχω καν. Εκτος απο τη πιτσα , που το τυρι ειναι καμουφλαρισμενο απο αλλα, ζαμπον μπεικον ντοματα... αλλο τυρι δεν τρωω. και στο τοστ και στο σουφλε και στις πέννες, όπου είναι καμουφλαρισμένο. ΑΑΑΑ και λιωμένο κεφαλοτύρι δίπλα στο κρέας που σιγοψήνεται στον φούρνο...
insomniaK Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Η ελλειψη αλκοόλ μου δημιουργεί παραισθήσεις: Δύο -2- υπάρχουν δύο άνθρωποι που λένε ότι η φέτα δεν είναι συνώνυμο της αμβροσίας. Που να πάει ρε καραμήτρο η μία -1- φέτα ψωμί; Μισό καρβελάκι.
Marria Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 @insomniaK θα εμφανιστουν και αλλοι τυρι haters σε λιγο Ενας γνωστος μου, δεν ηθελε ουτε το τυρι στη πιτσα, ειχαμε παραγγειλει μια φορα, και το εβγαζε απο τη πιτσα για να φαει
insomniaK Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Πανούργα γυναίκα! Τι τους έχεις υποσχεθεί; Πες του γνωστού σου πως δεν ξέρει να φάει.
Marria Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Τιποτα, απλως ηταν cheese hater και αυτος !
gang Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Η ελλειψη αλκοόλ μου δημιουργεί παραισθήσεις: Δύο -2- υπάρχουν δύο άνθρωποι που λένε ότι η φέτα δεν είναι συνώνυμο της αμβροσίας. Που να πάει ρε καραμήτρο η μία -1- φέτα ψωμί; Μισό καρβελάκι. 1 κουμούτσα φέτα (ψωμί, που διάβασα), είναι άνετα μισό καρβέλι... και δώστου κόψιμο με το χέρι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις