Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γουρουνόπουλο με πατάτες στο φούρνο, μία κουμούτσα φέτα και για επιδόρπιο μιλφέιγ. Κι ενώ ξέρω πως δε μου αρέσει η ζάχαρη, τι σκατά το έφαγα;

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Γουρουνόπουλο με πατάτες στο φούρνο, μία κουμούτσα φέτα και για επιδόρπιο μιλφέιγ. Κι ενώ ξέρω πως δε μου αρέσει η ζάχαρη, τι σκατά το έφαγα;

Για να ολοκληρώσεις Βασιλικά το γεύμα σου. Γάμησε το γουρουνόπουλο? Η πέτσα όλα τα € ε?

Δημοσ.

drools

Δημοσ.

Βασιλικό ήταν το γουρουνάκι... Λουκούμι στα χείλη.

ΜΠΑΝ και ΞΥΛΟ στη Μαρρία, αφού ανοιχτεί θέμα: Πώς να κάνετε το τυρί σας να μη μυρίζει.

Δημοσ.

Βασιλικό ήταν το γουρουνάκι... Λουκούμι στα χείλη.

ΜΠΑΝ και ΞΥΛΟ στη Μαρρία, αφού ανοιχτεί θέμα: Πώς να κάνετε το τυρί σας να μη μυρίζει.

Δεν θα συμμετεχω καν. Εκτος απο τη πιτσα , που το τυρι ειναι καμουφλαρισμενο απο αλλα, ζαμπον μπεικον ντοματα... αλλο τυρι δεν τρωω.

Δημοσ.

όχι. Συμφωνώ απόλυτα με την Μαρία. Σιχαίνομαι και εγώ την φέτα, αλλά από την λιγούρα νόμιζα ότι έλεγες για φέτα ψωμί στο ποστ σου...

Δημοσ.

Δεν θα συμμετεχω καν. Εκτος απο τη πιτσα , που το τυρι ειναι καμουφλαρισμενο απο αλλα, ζαμπον μπεικον ντοματα... αλλο τυρι δεν τρωω.

και στο τοστ και στο σουφλε και στις πέννες, όπου είναι καμουφλαρισμένο. ΑΑΑΑ και λιωμένο κεφαλοτύρι δίπλα στο κρέας που σιγοψήνεται στον φούρνο...

Δημοσ.

Η ελλειψη αλκοόλ μου δημιουργεί παραισθήσεις: Δύο -2- υπάρχουν δύο άνθρωποι που λένε ότι η φέτα δεν είναι συνώνυμο της αμβροσίας.

Που να πάει ρε καραμήτρο η μία -1- φέτα ψωμί; Μισό καρβελάκι.

Δημοσ.

@insomniaK

θα εμφανιστουν και αλλοι τυρι haters σε λιγο :devil:

Ενας γνωστος μου, δεν ηθελε ουτε το τυρι στη πιτσα, ειχαμε παραγγειλει μια φορα, και το εβγαζε απο τη πιτσα για να φαει :lol:

Δημοσ.

Η ελλειψη αλκοόλ μου δημιουργεί παραισθήσεις: Δύο -2- υπάρχουν δύο άνθρωποι που λένε ότι η φέτα δεν είναι συνώνυμο της αμβροσίας.

Που να πάει ρε καραμήτρο η μία -1- φέτα ψωμί; Μισό καρβελάκι.

1 κουμούτσα φέτα (ψωμί, που διάβασα), είναι άνετα μισό καρβέλι... και δώστου κόψιμο με το χέρι...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...