chill Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 αν δεν εχεις γκομενα, δεν εχεις να πας καπου τοτε enjoy your dirt Εχω αύριο πρωί να παω για ψώνια με την πρώην...οπότε θα παω για μπάνιο τώρα στις 2 το πρωί που κλείσαμε το τηλέφωνο ffs Εμείς έχουμε περάσει την σχέση μας σε άλλη διάσταση....από ζευγάρι έχουμε γίνει κολλητοί κ περνάμε απείρως καλύτερα από τι όταν ήμασταν μαζί...περίεργα πράγματα!!!
Marria Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δεν γινονται αυτα. Απο ζευγαρι δεν μπορεις να γινεις φιλος. Αξιωμα αυτο
viper2005 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Εχω αύριο πρωί να παω για ψώνια με την πρώην...οπότε θα παω για μπάνιο τώρα στις 2 το πρωί που κλείσαμε το τηλέφωνο ffs Εμείς έχουμε περάσει την σχέση μας σε άλλη διάσταση....από ζευγάρι έχουμε γίνει κολλητοί κ περνάμε απείρως καλύτερα από τι όταν ήμασταν μαζί...περίεργα πράγματα!!! αλλο επιπεδο ο chill
chill Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 στο κρεβάτι φτάνει η φιλία σας...? Yeap όπως είχα γράψει 1-2 μήνες πριν, έρχεται σπίτι μου αραιά κ που κ κοιμόμαστε στο κρεβάτι μου μαζί. Προσοχή κοιμόμαστε δεν πηδιομαστε!!! Είναι η ίδια που έφτιαξε κάτι για την γκόμενα που γουσταρα (κ δυστυχώς γουστάρω ακόμα.....) αφιερώνοντας αρκετές ώρες αν όχι μέρα ολόκληρη. Είναι ο μόνος άνθρωπος ο οποίος ξέρει τα πάντα για μένα και εγώ για εκείνη. Απλά ως σχέση δεν μας βγήκε καθόλου μα καθόλου καλά για τους xy λόγους. Ως φίλη δεν θα θελα να την χάσω πότε ως γκόμενα χάρισμα στον αντρικό πληθυσμό
viper2005 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Yeap όπως είχα γράψει 1-2 μήνες πριν, έρχεται σπίτι μου αραιά κ που κ κοιμόμαστε στο κρεβάτι μου μαζί. Προσοχή κοιμόμαστε δεν πηδιομαστε!!! Είναι η ίδια που έφτιαξε κάτι για την γκόμενα που γουσταρα (κ δυστυχώς γουστάρω ακόμα.....) αφιερώνοντας αρκετές ώρες αν όχι μέρα ολόκληρη. Είναι ο μόνος άνθρωπος ο οποίος ξέρει τα πάντα για μένα και εγώ για εκείνη. Απλά ως σχέση δεν μας βγήκε καθόλου μα καθόλου καλά για τους xy λόγους. Ως φίλη δεν θα θελα να την χάσω πότε ως γκόμενα χάρισμα στον αντρικό πληθυσμό αλλo πεδiο υπαρξης ο chill
chill Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 αλλο επιπεδο ο chill αλλo πεδiο υπαρξης ο chill
xri_ni Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Chill Σουηδος?Νορβηγος?Ελα πες την αληθεια....
gang Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 xy = Προσοχή κοιμόμαστε δεν πηδιομαστε!!! Απλά ως σχέση δεν μας βγήκε καθόλου μα καθόλου καλά για τους xy λόγους. Ως φίλη δεν θα θελα να την χάσω πότε ως γκόμενα χάρισμα στον αντρικό πληθυσμό μάλλον δεν της έκανες, εκεί πέρα... Πότε θα μου την γνωρίσεις?
chill Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Chill Σουηδος?Νορβηγος?Ελα πες την αληθεια.... Ε ως προς Σουηδό φέρνω στα χαρακτηριστικά είναι η αλήθεια......το καλοκαίρι στα νησιά δεν έχω μπει σε μαγαζί και να ακούσω "Γεία σας"....όλοι "Hello" με λένε, αλλά Έλληνας είμαι . μάλλον δεν της έκανες, εκεί πέρα... Πότε θα μου την γνωρίσεις? Εκεί καταλήξαμε......ποτέ μα ποτέ δεν τα κυμιάσαμε στον συγκεκριμένο τομέα εκτός από τις μέρες που ήταν goal. Η επιμονή στο προφυλακτικό και το "leave my butt alone" για μένα είναι no go σε μια σχέση (προσοχή στο σχέση....δεν μιλάμε για ξεπέτα). Μόλις στείλει αυτόν που έχει τώρα (που από τι μου πε δεν θα αργήσει) θα σε ενημερώσω
cthulhucarbide Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Ως φίλοι έχετε ρίξει κανα φιλικό ή δεν το ψήνεις;
insomniaK Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Ρε chill σκέψου ο τελειωμένος να χει μαγαρίσει το κωλαράκι και να στο πει...
chill Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Ως φίλοι έχετε ρίξει κανα φιλικό ή δεν το ψήνεις; 'Ενα φιλικό είχε παιχτεί το καλοκαίρι.....αλλά ήταν ως aftermath της σχέσης. Εξάλλου και οι δυο ήμασταν ήδη αλλού. Ρε chill σκέψου ο τελειωμένος να χει μαγαρίσει το κωλαράκι και να στο πει... Μακάρι γιατί είμαι κατά τον "μη τζιζ" στο sex. Αλλά τα πρωτεία σίγουρα δεν θα τα έχει....σε παρακαλώ, πρόλαβα πρόλαβα Edit: Για τα εγκαίνια του νέου avatar......ένα κομματάκι αγαπημένοοοο που πάει γάντι με την ώρα και με το avatar φυσικά....... http://www.youtube.com/watch?v=1QKGdXkdCvA Καλημέρες!!!!
otherside88 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Μιας κ μιλάγατε για σεχ πριν από 6 περίπου ώρες.. Καυλημέρες :)
Προτεινόμενες αναρτήσεις