leftermann Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 εγώ μια χαρά δώρα της κάνω. Αλλά πού να της μείνει για μένα. Τα δίνει όλα στα παιδιά. Προχτέ στα κάλαντα κάναμε πολύ καλή μπάζα, θεία-μάνα-γιαγιά ένα μισθό μαζέψαμε! Τόσο που λέω να τα ξαναπάω την πρωτοχρονιά και τα φώτα. Και νομίζω λένε και κάτι κάλαντα του Λαζάρου κάπου κατά το πάσχα. ΑΑΑΑΑ, γιατί έκανες έντιτ και έσβησες τα "30 ευρώ προσφορά του ησόπ ρε αλήτη; Φοβάσαι μην μπαίνει ινσόμνια η μανούλα και σε παντοφλιάσει; ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΑΑ, δεν το έσβησε, το έκανε άσπρο ο φλώρος. Για χαζή την έχεις την μανούλα; Νομίζεις δεν θα το ανακαλύψει;
freedubus Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Χαλάρωσε χαλβά, θα πάθεις κανένα έμφραγμα. http://www.youtube.com/watch?v=BUWq651wsYw Άκου φοράει μπιτζάμες στον ύπνο ρε το ΚΟΛΕΓΙΟΠΑΙΔΟ!
leftermann Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 γκουχ γκουχ γκουχ, χρρρροοοααααρρρ, γκρααααχχ, μλιέρπ. Μαύρη-κόκκινη η περσυνή, με τον Ταζ. Να δούμε φέτος τι θα μου πάρει η μανούλα!
freedubus Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Ρε φλούφλη, σοβαρά, την τριπλοπενιά την έσπειρες φορώντας μπιτζάμες με τον ταζ;;
alexzzz Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Εγώ πάντως στην μάνα μου πήρα λάπτοπ δώρο πέρσι... και εκείνη στα γενέθλια μου με φίλησε σταυρωτά και μου είπε "χρόνια πολλά"
alexzzz Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Αχάριστε. Ναι... και στην αδερφή μου που είχα χαρίσει ένα ipod touch, στα γενέθλια μου με ρώτησε "καλά, δεν θα μας βγάλεις να μας κεράσεις;"
leftermann Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Ρε φλούφλη, σοβαρά, την τριπλοπενιά την έσπειρες φορώντας μπιτζάμες με τον ταζ;; όχι. Τις πυτζάμες με τον ταζ τις πήρα πέρισυ πρωτοχρονιά. Την τελευταία την έσπειρα ανήμερα χριστούγεννα, δηλαδή 7 μέρες πριν, οπότε υποθέτω ότι στο πάτωμα κείτονταν οι προπερσινές, που ήταν πορτοκαλί-μαύρες χωρίς λούνι τχιούν...
viper2005 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Ναι... και στην αδερφή μου που είχα χαρίσει ένα ipod touch, στα γενέθλια μου με ρώτησε "καλά, δεν θα μας βγάλεις να μας κεράσεις;" ξερεις τι σε εχουν πιασει εε?
μαφαλντα Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Κάτι θέλει να σου πει με την επιλογή Λεφτερ.
alexzzz Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 ξερεις τι σε εχουν πιασει εε? Εδώ και καιρό... αλλά κάνω με μεγάλη επιτυχία τον χαζό
μαφαλντα Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Εδώ και καιρό... αλλά κάνω με μεγάλη επιτυχία τον χαζό Δεν κερδίζεις κάτι.Αλλαξε ρόλο. Την πρωτοχρονιά μόνο στα πιτσιρίκια της οικογένειας δώρα. Στο 4ο θα του φέρει ζουρλομανδύα... Να αρχίσει να ανησυχεί όταν οι πυτζάμες γίνουν ροζ με αρκουδάκια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις