Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δώσε μου εσύ 50 ευρώ και κάνω μάκια και το μυξωμένο χαρτομάντηλο να ούμε :P

50 ευρώ = 1/4 μπουκάλι στον οικονομό, worth the risk

ΠΟΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ;;;;;;;;;;;;;;;;;;; :shock: :shock: :shock: :shock:

το τζονυ πρασινο κανει 40 ευρω στο σουπερμαρκετ ρε γμτ.

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Ακούγοντας Οικονομό live θα γιάνω, έννοια σου :P

7/1 πάντως θα επισκεφτώ τον 2ο τη τάξει αγαπημένο

και επειδή μετά θα μαι στεγνός για ακόμα ένα ντου σε Οικονομό θα έρθω σε σένα και για τα κάλαντα των φώτων xaxa

200 το εχει ο οικονομο? ΔΕΝΤΟΝΚΟΒΩΚΑΛΥΤΕΡΑ

ΠΟΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ;;;;;;;;;;;;;;;;;;; :shock: :shock: :shock: :shock:

το τζονυ πρασινο κανει 40 ευρω στο σουπερμαρκετ ρε γμτ.

170 απλή, 2 κατοστάρικα σπέσιαλ

Στα 170 παίζουν κάτι μούφες μπαλαντάινς, κάτι σαρκ και δεν ξέρω εγώ τι άλλο. Τζειμσον μια βγάζουν μια δεν βγάζουν.....haig δεν έχουν οπότε αναγκαστικά chivas

Δημοσ.

Στα 170 παίζουν κάτι μούφες μπαλαντάινς, κάτι σαρκ και δεν ξέρω εγώ τι άλλο. Τζειμσον μια βγάζουν μια δεν βγάζουν.....haig δεν έχουν οπότε αναγκαστικά chivas

τι ειναι η απλη και τι η σπεσιαλ;

Δημοσ.

Χαχαχαχα θα κανονισω να λειπω :devil:

Υ ΝΟ FRIEND :fear:

τι ειναι η απλη και τι η σπεσιαλ;

Αμπουζούκωτη ρε Ευα? Τσκ τσκ τσκ....... :P Απλή φιάλη τα common labels, special τα "ανώτερα"

Δημοσ.

Αμπουζούκωτη ρε Ευα? Τσκ τσκ τσκ....... :P Απλή φιάλη τα common labels, special τα "ανώτερα"

τελειως, και ποια ειναι τα σπεσιαλ; ενωω ποιες μαρκες;

Δημοσ.

No money, no honey :/

Γιατί έχω εγώ νομίζεις xaxa

αλλά λίγο από εδώ λίγο από εκεί τσουπ βγαίνει το μπουκαλάκι :P

Αλλά αν το "από εκεί" (εσύ π.χ. xaxa) μου κάνει νερά ε, έχουμε πρόβλημα

τελειως, και ποια ειναι τα σπεσιαλ; ενωω ποιες μαρκες;

Ανάλογα το μαγαζί......αν περιμένεις να βρεις ποικιλία στην νυχτερινή Αθήνα σώθηκες.

Οικονομό π.χ. Chivas πασάρουν ως special.....

Και με τις τιμές....ή παίζουν εκπτώσεις ανάλογα την κατανάλωση ή τα γκαρσόνια δεν έχουν βγάλει το δημοτικό. Για 3 chivas πλήρωσα 420.....ενώ κανονικά είναι 600!

Δημοσ.

Aπο το να τρωει ο Οικονομοπουλος, καλυτερα να μη δινω καθολου.. ασε που μετα των Φωτων δεν εχει καθολου καλαντα :devil:

:P

Δημοσ.

Aπο το να τρωει ο Οικονομοπουλος, καλυτερα να μη δινω καθολου.. ασε που μετα των Φωτων δεν εχει καθολου καλαντα :devil:

:P

Δεν τα τρώει ο Οικονομό ρε.....εγώ τα πίνω!!!!

Έτσι να σκέφτεσαι :P

Ε μετά των φώτων κάτι θα βρούμε μωρέ, ώχου μην με αγχώνεις και ξεκινάει και ο Γονίδης!!!!!

Δημοσ.

Ανάλογα το μαγαζί......αν περιμένεις να βρεις ποικιλία στην νυχτερινή Αθήνα σώθηκες.

Οικονομό π.χ. Chivas πασάρουν ως special.....

Και με τις τιμές....ή παίζουν εκπτώσεις ανάλογα την κατανάλωση ή τα γκαρσόνια δεν έχουν βγάλει το δημοτικό. Για 3 chivas πλήρωσα 420.....ενώ κανονικά είναι 600!

baileys εχουν τουλαχιστον; αν αποφασισω ποτε να μπουζουκωθω να ξερω :-D

Δημοσ.

Να πάει μια παρέα και να δώσει για μια βραδυά 600€.

3 μπουκάλια επί 200 το καθένα, ναι τόσο κάνει, αλλά και πάλι

600 ευρώ ??

Κάποιοι δεν πάνε καλά

Δημοσ.

ε βεβαια..δεν φθανει μονο να τον ακουμε,πρεπει να καθομαστε και σε τραπεζι.Η ακουμε οικονοπουλο η δεν ακουμε λεμε!!

Δημοσ.

Ακούγοντας Οικονομό live θα γιάνω, έννοια σου :P

7/1 πάντως θα επισκεφτώ τον 2ο τη τάξει αγαπημένο

και επειδή μετά θα μαι στεγνός για ακόμα ένα ντου σε Οικονομό θα έρθω σε σένα και για τα κάλαντα των φώτων xaxa

Να μας κοροιδευουν μες τα μουτρα μας και να το δεχομαστε κιολας...ακου 170 ενα ουισκι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...