evabb Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δώσε μου εσύ 50 ευρώ και κάνω μάκια και το μυξωμένο χαρτομάντηλο να ούμε 50 ευρώ = 1/4 μπουκάλι στον οικονομό, worth the risk ΠΟΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ;;;;;;;;;;;;;;;;;;; :shock: :shock: το τζονυ πρασινο κανει 40 ευρω στο σουπερμαρκετ ρε γμτ.
chill Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Ακούγοντας Οικονομό live θα γιάνω, έννοια σου 7/1 πάντως θα επισκεφτώ τον 2ο τη τάξει αγαπημένο http://www.youtube.com/watch?v=iKSXorcp5OY και επειδή μετά θα μαι στεγνός για ακόμα ένα ντου σε Οικονομό θα έρθω σε σένα και για τα κάλαντα των φώτων xaxa 200 το εχει ο οικονομο? ΔΕΝΤΟΝΚΟΒΩΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ;;;;;;;;;;;;;;;;;;; :shock: :shock: το τζονυ πρασινο κανει 40 ευρω στο σουπερμαρκετ ρε γμτ. 170 απλή, 2 κατοστάρικα σπέσιαλ Στα 170 παίζουν κάτι μούφες μπαλαντάινς, κάτι σαρκ και δεν ξέρω εγώ τι άλλο. Τζειμσον μια βγάζουν μια δεν βγάζουν.....haig δεν έχουν οπότε αναγκαστικά chivas
evabb Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 170 απλή, 2 κατοστάρικα σπέσιαλ Στα 170 παίζουν κάτι μούφες μπαλαντάινς, κάτι σαρκ και δεν ξέρω εγώ τι άλλο. Τζειμσον μια βγάζουν μια δεν βγάζουν.....haig δεν έχουν οπότε αναγκαστικά chivas τι ειναι η απλη και τι η σπεσιαλ;
chill Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Χαχαχαχα θα κανονισω να λειπω Υ ΝΟ FRIEND τι ειναι η απλη και τι η σπεσιαλ; Αμπουζούκωτη ρε Ευα? Τσκ τσκ τσκ....... Απλή φιάλη τα common labels, special τα "ανώτερα"
evabb Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Αμπουζούκωτη ρε Ευα? Τσκ τσκ τσκ....... Απλή φιάλη τα common labels, special τα "ανώτερα" τελειως, και ποια ειναι τα σπεσιαλ; ενωω ποιες μαρκες;
chill Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 No money, no honey :/ Γιατί έχω εγώ νομίζεις xaxa αλλά λίγο από εδώ λίγο από εκεί τσουπ βγαίνει το μπουκαλάκι Αλλά αν το "από εκεί" (εσύ π.χ. xaxa) μου κάνει νερά ε, έχουμε πρόβλημα τελειως, και ποια ειναι τα σπεσιαλ; ενωω ποιες μαρκες; Ανάλογα το μαγαζί......αν περιμένεις να βρεις ποικιλία στην νυχτερινή Αθήνα σώθηκες. Οικονομό π.χ. Chivas πασάρουν ως special..... Και με τις τιμές....ή παίζουν εκπτώσεις ανάλογα την κατανάλωση ή τα γκαρσόνια δεν έχουν βγάλει το δημοτικό. Για 3 chivas πλήρωσα 420.....ενώ κανονικά είναι 600!
Marria Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Aπο το να τρωει ο Οικονομοπουλος, καλυτερα να μη δινω καθολου.. ασε που μετα των Φωτων δεν εχει καθολου καλαντα
chill Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Aπο το να τρωει ο Οικονομοπουλος, καλυτερα να μη δινω καθολου.. ασε που μετα των Φωτων δεν εχει καθολου καλαντα Δεν τα τρώει ο Οικονομό ρε.....εγώ τα πίνω!!!! Έτσι να σκέφτεσαι Ε μετά των φώτων κάτι θα βρούμε μωρέ, ώχου μην με αγχώνεις και ξεκινάει και ο Γονίδης!!!!!
evabb Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Ανάλογα το μαγαζί......αν περιμένεις να βρεις ποικιλία στην νυχτερινή Αθήνα σώθηκες. Οικονομό π.χ. Chivas πασάρουν ως special..... Και με τις τιμές....ή παίζουν εκπτώσεις ανάλογα την κατανάλωση ή τα γκαρσόνια δεν έχουν βγάλει το δημοτικό. Για 3 chivas πλήρωσα 420.....ενώ κανονικά είναι 600! baileys εχουν τουλαχιστον; αν αποφασισω ποτε να μπουζουκωθω να ξερω
cthulhucarbide Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Να πάει μια παρέα και να δώσει για μια βραδυά 600€. 3 μπουκάλια επί 200 το καθένα, ναι τόσο κάνει, αλλά και πάλι 600 ευρώ ?? Κάποιοι δεν πάνε καλά
little loulou Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 ε βεβαια..δεν φθανει μονο να τον ακουμε,πρεπει να καθομαστε και σε τραπεζι.Η ακουμε οικονοπουλο η δεν ακουμε λεμε!!
xri_ni Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Ακούγοντας Οικονομό live θα γιάνω, έννοια σου 7/1 πάντως θα επισκεφτώ τον 2ο τη τάξει αγαπημένο http://www.youtube.c...h?v=iKSXorcp5OY και επειδή μετά θα μαι στεγνός για ακόμα ένα ντου σε Οικονομό θα έρθω σε σένα και για τα κάλαντα των φώτων xaxa 170 απλή, 2 κατοστάρικα σπέσιαλ Στα 170 παίζουν κάτι μούφες μπαλαντάινς, κάτι σαρκ και δεν ξέρω εγώ τι άλλο. Τζειμσον μια βγάζουν μια δεν βγάζουν.....haig δεν έχουν οπότε αναγκαστικά chivas Να μας κοροιδευουν μες τα μουτρα μας και να το δεχομαστε κιολας...ακου 170 ενα ουισκι.
Marria Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Οικονομοπουλος ειναι αυτος, ο αγαπημενος του chill
Προτεινόμενες αναρτήσεις