chill Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 baileys εχουν τουλαχιστον; αν αποφασισω ποτε να μπουζουκωθω να ξερω Δεν έχω ιδέα!!!! Μπουζούκι = whiskey, τέλος Άμα μπουζοκωθείς μια....μετά δεν θα μαζέυεσαι όμως, trust meh Να πάει μια παρέα και να δώσει για μια βραδυά 600€. 3 μπουκάλια επί 200 το καθένα, ναι τόσο κάνει, αλλά και πάλι 600 ευρώ ?? Κάποιοι δεν πάνε καλά Εξαρτάται πόσο πίνεις. Π.χ. και μέ ένα μπουκαλάκι την βγάζεις. 200/4=50 ευρώ....δεν το λες και τραγικό ποσό. Τώρα αν είσαι εσύ και η παρέα σου νερόφιδα την κάτσατε απλά Εμείς 3 άτομα κανονίσαμε 3 μπουκαλάκια εύκολα. Ευτηχώς η κοπελιά της παρέας δεν έπινε γιατί αλλιώς θα θέλαμε και 4ο!!!!! ε βεβαια..δεν φθανει μονο να τον ακουμε,πρεπει να καθομαστε και σε τραπεζι.Η ακουμε οικονοπουλο η δεν ακουμε λεμε!! Ξέχασες τον λελουδοπόλεμο? Ε δεν θα ραντίσεις την συνοδό? Αυτά πάνε μαζί
evabb Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 δεν μου αρεσουν τα λαικα οποτε δεν παιζει να κολλησω. με 600 ευρω παντως κανεις ενα τρελο τραπεζι για 4 ατομα με τα ακριβοτερα και καλυτερα ποτα και σσμπανιες. παντως ρε chill πρεπει να εισαι πλουσιος η εστω ευκαταστατος.
xri_ni Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Sorry chill για τον ινδαλμα σου αλλα δε θα εδινα ουτε σεντ για να δω τον ξανθομπαμπουρα.....Μα αντρας να βαφει το μαλλι του σαντρε και να τραγουδαει και στα μπουζουκια?Παει πολυ!
sugata Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Εξαρτάται πόσο πίνεις. Π.χ. και μέ ένα μπουκαλάκι την βγάζεις. Πλάκα με κάνεις? Εμ μπουζούκια, εμ ένα μπουκάλι? ΔΕ ΓΕΝΝΑΤΑΙ.
Marria Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Sorry chill για τον ινδαλμα σου αλλα δε θα εδινα ουτε σεντ για να δω τον ξανθομπαμπουρα.....Μα αντρας να βαφει το μαλλι του σαντρε και να τραγουδαει και στα μπουζουκια?Παει πολυ! +1 και απο εμενα... Aσε που με 600 ευρω θα εκανα κατι πολυ ωραιες αγορες απο το να τα φαω στα μπουζουκια
cthulhucarbide Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δηλαδή ένα άτομο να πιει ένα μπουκάλι είναι λίγο; Πόσο είναι το πολύ
xri_ni Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 +1 και απο εμενα... Aσε που με 600 ευρω θα εκανα κατι πολυ ωραιες αγορες απο το να τα φαω στα μπουζουκια Για μενα 600 ευρω=γοβες,μποτες,ρουχα,καλλυντικα κτλ κτλ κτλ
Marria Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Για μενα 600 ευρω=γοβες,μποτες,ρουχα,καλλυντικα κτλ κτλ κτλ Προτεραιοτητα εχει ενας σκληρος δισκος πρωτα και μετα ολα αυτα
chill Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 δεν μου αρεσουν τα λαικα οποτε δεν παιζει να κολλησω. με 600 ευρω παντως κανεις ενα τρελο τραπεζι για 4 ατομα με τα ακριβοτερα και καλυτερα ποτα και σσμπανιες. παντως ρε chill πρεπει να εισαι πλουσιος η εστω ευκαταστατος. Ρε Έυα, άρεσαν σε μένα? Απλά λίγο πριν το ρολόι χτυπήσει 30 έκανα στροφή 180 μοιρών. Φάση είναι, permanent είναι θα δείξει.... Κάποτε μου έτρεχαν από τα μπατζάκια, πλέον honestly δεν παίζει σάλιο. Ντάξει δεν πεινάω και δεν πρόκειται να πεινάσω αλλά γκάφρα γιοκ και ως γνωστών η φτώχεια θέλει καλοπέραση Πλάκα με κάνεις? Εμ μπουζούκια, εμ ένα μπουκάλι? ΔΕ ΓΕΝΝΑΤΑΙ. So fcking true xaxa
Marria Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Μπα δε με νοιαζουν αυτα... Και που θα κατεβαζω τις ταινιες και τις σειρες?
cthulhucarbide Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Για μενα 600 ευρω=γοβες,μποτες,ρουχα,καλλυντικα κτλ κτλ κτλ Ευτυχώς που αφήσαμε τα ασήμαντα και πιάσαμε τα σημαντικά
xri_ni Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Ε τουλαχιστον κατι θα μου μεινει ενω να δωσω 600 ευρω στον μister oikonomopoylos για να παρει την τελευταια αστον μαρτιν ε οχιιιι!
Chrisxxx Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δεν ξερω τι λέτε αλλά οι γοβες ειναι σημαντικο πραγμα, θα κοψουμε σκληρους δισκους, θα πινουμε φθηνο γουισκι αλλα μια γυναικα πρεπει να έχει πολλα ζευγαρια γοβες. ΔΙΕΝΤ.&-
Impious Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Για μενα 600 ευρω=γοβες,μαστιγια, χειροπεδες κτλ κτλ κτλ fixed
Προτεινόμενες αναρτήσεις