Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

baileys εχουν τουλαχιστον; αν αποφασισω ποτε να μπουζουκωθω να ξερω :-D

Δεν έχω ιδέα!!!!

Μπουζούκι = whiskey, τέλος

Άμα μπουζοκωθείς μια....μετά δεν θα μαζέυεσαι όμως, trust meh :)

Να πάει μια παρέα και να δώσει για μια βραδυά 600€.

3 μπουκάλια επί 200 το καθένα, ναι τόσο κάνει, αλλά και πάλι

600 ευρώ ??

Κάποιοι δεν πάνε καλά

Εξαρτάται πόσο πίνεις. Π.χ. και μέ ένα μπουκαλάκι την βγάζεις. 200/4=50 ευρώ....δεν το λες και τραγικό ποσό.

Τώρα αν είσαι εσύ και η παρέα σου νερόφιδα την κάτσατε απλά :D Εμείς 3 άτομα κανονίσαμε 3 μπουκαλάκια εύκολα. Ευτηχώς η κοπελιά της παρέας δεν έπινε γιατί αλλιώς θα θέλαμε και 4ο!!!!!

ε βεβαια..δεν φθανει μονο να τον ακουμε,πρεπει να καθομαστε και σε τραπεζι.Η ακουμε οικονοπουλο η δεν ακουμε λεμε!!

Ξέχασες τον λελουδοπόλεμο? Ε δεν θα ραντίσεις την συνοδό? Αυτά πάνε μαζί :-D

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

δεν μου αρεσουν τα λαικα οποτε δεν παιζει να κολλησω. με 600 ευρω παντως κανεις ενα τρελο τραπεζι για 4 ατομα με τα ακριβοτερα και καλυτερα ποτα και σσμπανιες.

παντως ρε chill πρεπει να εισαι πλουσιος η εστω ευκαταστατος.

Δημοσ.

Sorry chill για τον ινδαλμα σου αλλα δε θα εδινα ουτε σεντ για να δω τον ξανθομπαμπουρα:lol:.....Μα αντρας να βαφει το μαλλι του σαντρε και να τραγουδαει και στα μπουζουκια?Παει πολυ!:P

Δημοσ.

Εξαρτάται πόσο πίνεις. Π.χ. και μέ ένα μπουκαλάκι την βγάζεις.

Πλάκα με κάνεις?

Εμ μπουζούκια, εμ ένα μπουκάλι?

ΔΕ ΓΕΝΝΑΤΑΙ.

Δημοσ.

Sorry chill για τον ινδαλμα σου αλλα δε θα εδινα ουτε σεντ για να δω τον ξανθομπαμπουρα:lol:.....Μα αντρας να βαφει το μαλλι του σαντρε και να τραγουδαει και στα μπουζουκια?Παει πολυ!:P

+1 και απο εμενα...

Aσε που με 600 ευρω θα εκανα κατι πολυ ωραιες αγορες απο το να τα φαω στα μπουζουκια :P

Δημοσ.

+1 και απο εμενα...

Aσε που με 600 ευρω θα εκανα κατι πολυ ωραιες αγορες απο το να τα φαω στα μπουζουκια :P

Για μενα 600 ευρω=γοβες,μποτες,ρουχα,καλλυντικα κτλ κτλ κτλ^_^

Δημοσ.

Για μενα 600 ευρω=γοβες,μποτες,ρουχα,καλλυντικα κτλ κτλ κτλ^_^

Προτεραιοτητα εχει ενας σκληρος δισκος πρωτα και μετα ολα αυτα B)

Δημοσ.

δεν μου αρεσουν τα λαικα οποτε δεν παιζει να κολλησω. με 600 ευρω παντως κανεις ενα τρελο τραπεζι για 4 ατομα με τα ακριβοτερα και καλυτερα ποτα και σσμπανιες.

παντως ρε chill πρεπει να εισαι πλουσιος η εστω ευκαταστατος.

Ρε Έυα, άρεσαν σε μένα? Απλά λίγο πριν το ρολόι χτυπήσει 30 έκανα στροφή 180 μοιρών. Φάση είναι, permanent είναι θα δείξει....

Κάποτε μου έτρεχαν από τα μπατζάκια, πλέον honestly δεν παίζει σάλιο. Ντάξει δεν πεινάω και δεν πρόκειται να πεινάσω αλλά γκάφρα γιοκ και ως γνωστών η φτώχεια θέλει καλοπέραση :P

Πλάκα με κάνεις?

Εμ μπουζούκια, εμ ένα μπουκάλι?

ΔΕ ΓΕΝΝΑΤΑΙ.

So fcking true xaxa

Δημοσ.

Ε τουλαχιστον κατι θα μου μεινει :-Dενω να δωσω 600 ευρω στον μister oikonomopoylos για να παρει την τελευταια αστον μαρτιν ε οχιιιι!

Δημοσ.

Δεν ξερω τι λέτε αλλά οι γοβες ειναι σημαντικο πραγμα, θα κοψουμε σκληρους δισκους, θα πινουμε φθηνο γουισκι αλλα μια γυναικα πρεπει να έχει πολλα ζευγαρια γοβες. ΔΙΕΝΤ.&-

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...