alexzzz Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 μπρινγκ ιτ! μη μασάτε από τα γαβγίσματα... 2 ποτά και μια λαδωμένη χορεύτρια είναι.
athlios Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Ωπα. Πολλα ξερει ο αλεξζζζ. Για πε για πε.
vocals_ Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Welcome to the club... :-| Καλώς σας βρήκα. xμ τα βιβλια ειναι τοσα πολλα πανω στο γραφειο που μετα βιας βλεπω το εξωτερικο περιβαλλον Same here, αλλά εγώ ο κάφρος τα 'χω απλώσει ΚΑΙ στο κρεβάτι, μπουρδέλο όλο το δωμάτιο. στύψε μισό λεμόνι, και βάλε μια βαρβάτη κουταλιά μέλι. Ανακάτεψε καλά. Πιες. Καλά να περάσετε. Το δοκίμασα σήμερα, λίγο βοήθησε. Αλλά ήταν νόστιμο τουλάχιστον! ;ρ Βρηκες κοκα? Αν ναι ποσο. ΙΙΙ μακριά από μας τέτοια διαολεμένα που κλείνουν σπίτια.
alexzzz Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Ωπα. Πολλα ξερει ο αλεξζζζ. Για πε για πε. Ξέρω ότι ακόμα δεν έχω δει εκείνες τις φωτό που μου είχε υποσχεθεί...
Chrisxxx Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Ξέρω ότι ακόμα δεν έχω δει εκείνες τις φωτό που μου είχε υποσχεθεί... Μη μου τα θυμίζεις.
PaokToTheBone Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 μη μασάτε από τα γαβγίσματα... 2 ποτά και μια λαδωμένη χορεύτρια είναι. αν εξαιρεσεις τα 2 ποτα... tushe Ξέρω ότι ακόμα δεν έχω δει εκείνες τις φωτό που μου είχε υποσχεθεί... ελα ρε αφου σου ειχα στειλει link απο το facebook ,εκει εχει μαζεμενες ολες τις "εκδηλωσεις" τους. Τωρα εχει αλλο γκρουπ μαζι του ο αδερφος μου,εκει να δεις...Αλλα οι καινουργιες δεν αλοιφωνται με λαδια...
alexzzz Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 ελα ρε αφου σου ειχα στειλει link απο το facebook τι μου έστειλες; πότε ρε απατεώνα;
PaokToTheBone Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 τι μου έστειλες; πότε ρε απατεώνα; ειχα ποσταρει στον τοιχο σου,μια φωτο απο αυτες...αν ψαξεις το album ηταν εκει μεσα! μπορει και να ηταν και στον τοιχο του στελιου,Αλλα δεν θυμαμαι καλα..Παντως ενα link εβαλα και το ειχαμε σχολιασει...
leftermann Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Από σήμερα είμαι σε άδεια! Μέχρι την άλλη Κυριακή! Ωπ, ο ΜΠΑΟΓΚ ρε! Σαν τα χιόνια!
Marria Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Ωπ, ο ΜΠΑΟΓΚ ρε! Σαν τα χιόνια! E για αυτο θα χιονισει αυριο !
PaokToTheBone Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Από σήμερα είμαι σε άδεια! Μέχρι την άλλη Κυριακή! Ωπ, ο ΜΠΑΟΓΚ ρε! Σαν τα χιόνια! που εισαι ρε Λεφτερ?Και γω αδειουλα αυριο...(2 μερες) Αυτες τις αγιες μερες,εμεις οι βορειοι τουλαχιστο θα κανουμε κανενα μυτινγκ?
alexzzz Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 ειχα ποσταρει στον τοιχο σου,μια φωτο απο αυτες...αν ψαξεις το album ηταν εκει μεσα! μπορει και να ηταν και στον τοιχο του στελιου,Αλλα δεν θυμαμαι καλα..Παντως ενα link εβαλα και το ειχαμε σχολιασει... έψαξα μέχρι τον Σεπτέμβριο και δεν βρήκα τίποτα...
PaokToTheBone Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 έψαξα μέχρι τον Σεπτέμβριο και δεν βρήκα τίποτα... true dat και γω εψαξα...Δεν θυμαμαι καλα αν ηταν σε δικο σου ποστ η στου Στελιου αλλα σχολιαζαμε εγω εσυ και o fillip. Ηταν απο αλλο μαγαζι,και με λιγο ψαξιμο απο εκει εβρισκες ολες τις φωτογραφιες. Τωρα θα φυγω αλλα οταν γυρισω θα μπω με του αδερφου μου να βρω ακρη.
alexzzz Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Αυτες τις αγιες μερες,εμεις οι βορειοι τουλαχιστο θα κανουμε κανενα μυτινγκ? Μετά τσι γιορτές ρε... να μπορώ και εγώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις