leftermann Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 που εισαι ρε Λεφτερ?Και γω αδειουλα αυριο...(2 μερες) Αυτες τις αγιες μερες,εμεις οι βορειοι τουλαχιστο θα κανουμε κανενα μυτινγκ? Μύτινγκ; Μέσα είμαι, αλλά είμαι πολύ γέρος για να οργανώσω. Οργανώστε και πείτε μου.
PaokToTheBone Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Μετά τσι γιορτές ρε... να μπορώ και εγώ μετα τοτε.Να εχουμε ξανακανει ορεξη για φαγητο και ποτο...
viper2005 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Same here, αλλά εγώ ο κάφρος τα 'χω απλώσει ΚΑΙ στο κρεβάτι, μπουρδέλο όλο το δωμάτιο. και οταν θες να κοιμηθεις τι κανεις? τραβας το παπλωμα για να πεσουν ολα στο πατωμα...?
Chrisxxx Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Χιονιζει παλι Κατα τα αλλά σκατα τα παντα έχουν παγωσει δεν μπορεις να περπατησεις πλεον..
leftermann Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Γαμώτο, αν βρέχει αύριο πώς διάλο θα πάμε στα Βομβίδια ναούμ; Πώς θα μας μπει καλά η χρονιά χωρίς Βομβίδια; Κρις, που διάλο είπες είσαι και χιονίζει συνέχεια γαμώ; Έχεις 5 άδεια κρεβάτια μήπως;
gang Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Έλα καλησπέρα. Αρχίζω το σεαρτσινγκ για τις φώτος που έλεγε ο μπαουκ
Chrisxxx Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Lefter 4 ατομα καπου θα σας βολεψω ο γιος αν δηλώσει μπαοκ θα κοιμηθει έξω στους -10.
alexzzz Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Lefter 4 ατομα καπου θα σας βολεψω ο γιος αν δηλώσει μπαοκ θα κοιμηθει έξω στους -10. μπαουγκ θα πει ρε
Chrisxxx Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Ειναι αναλογα την προφορα. Μπαοκ, μπαογκ, μπαουγκ, παοκ, وظيفة برتبة ف إم ، ج ك ειναι όλες λάθος απαντησεις.
leftermann Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Όχι, δεν έγινε μπαουγκτζής ακόμα. Δεν τον αφήνει η σωστή ανατροφή του, το επίπεδό του. Ήταν στιγμή αδυναμίας. Παιδί είναι άλλωστε... Ερχόμαστε Κυριακή πρωί πρωί. Εκτός από αλκοόλ, να φέρω και τίποτα άλλο; εντιτ: πες μου ότι την φωτο την έβγαλες εκεί που είσαι. Ξεκινάω ΤΩΡΑ.
Marria Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Αυριο εχω παλι για ψωνια να παω, life is so tired Chris πολυ χιονι ! Καντε και κανα χιονανθρωπο εκει
vocals_ Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 και οταν θες να κοιμηθεις τι κανεις? τραβας το παπλωμα για να πεσουν ολα στο πατωμα...? Πάω στο άλλο δωμάτιο(σε τριάρι μένω). ;ρ
Chrisxxx Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Όχι, δεν έγινε μπαουγκτζής ακόμα. Δεν τον αφήνει η σωστή ανατροφή του, το επίπεδό του. Ήταν στιγμή αδυναμίας. Παιδί είναι άλλωστε... Ερχόμαστε Κυριακή πρωί πρωί. Εκτός από αλκοόλ, να φέρω και τίποτα άλλο; εντιτ: πες μου ότι την φωτο την έβγαλες εκεί που είσαι. Ξεκινάω ΤΩΡΑ. Τσιπουρο μονο αρκει. Τη φωτο την εβγαλα στις 24 καπου 15-20Km απο εκει που ειμαι τωρα, αλλα και εδω ειχε αναλογο χιονι, τώρα έχει μεινει το μισο και αν αλλά εχει παγώσει τελειως, τσουληθρα κανουν οι γριες στα πεζοδρόμια και μετα πανε νοσοκομειο για επισκευη Ειχε ριξει κοντα 70 ποντους παντως.
chill Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Αυριο εχω παλι για ψωνια να παω, life is so tired N Y WONT!!!!! Κ Α Λ Α Ν Τ Α
Προτεινόμενες αναρτήσεις