leftermann Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 ψάχνω σελίδες προς τα πίσω. Είχες πει πού είσαι. Θα σε βρω, κυριακή πρωί θα είμαι εκεί λέω. Γιορτάζει και η θυγατέρα μου, κερνάω.
Marria Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 N Y WONT!!!!! Κ Α Λ Α Ν Τ Α Μα δεν καταλαβες τους σκοτεινους σκοπους μου? Επιτηδες το κανω για να μη δωσω λεφτα για καλαντα Chris δεν θελετε και ψυγειο εκει, το εχετε ετοιμο εξω απο την πορτα σας
Chrisxxx Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 ψάχνω σελίδες προς τα πίσω. Είχες πει πού είσαι. Θα σε βρω, κυριακή πρωί θα είμαι εκεί λέω. Γιορτάζει και η θυγατέρα μου, κερνάω. Και ο παππους γιορταζει που επισης φτιαχνει σπιτικο τσιπουρο Τωρα δεν ειναι ωραια ρε, οταν χιονιζει ειναι καλα και λίγο μετα που ειναι μαλακος ο καιρός και φρέσκο το χιονι, τωρα έχουν παγώσει τα παντα και το χιονι εχει σκληρύνει ανοιγεις κεφαλι με χιονομπαλα
leftermann Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Και ο παππους γιορταζει που επισης φτιαχνει σπιτικο τσιπουρο Τωρα δεν ειναι ωραια ρε, οταν χιονιζει ειναι καλα και λίγο μετα που ειναι μαλακος ο καιρός και φρέσκο το χιονι, τωρα έχουν παγώσει τα παντα και το χιονι εχει σκληρύνει ανοιγεις κεφαλι με χιονομπαλα μου αρκεί να κοιτάω από το παράθυρο και να βλέπω το απόλυτο άσπρο. Και μετά να βγαίνω βόλτα στο ΠΟΥΤΣΟΚΡΥΟ, όσο πιο κάτω από το μηδέν τόσο καλύτερα. Και μετά να πλακώνομαι στα τσίπουρα και στα παντσετίδια τα ψημένα στο τζάκι. Και ξανά από την αρχή. Ούτε χιονοπόλεμο θέλω, ούτε σκι να κάνω.
Chrisxxx Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 μου αρκεί να κοιτάω από το παράθυρο και να βλέπω το απόλυτο άσπρο. Και μετά να βγαίνω βόλτα στο ΠΟΥΤΣΟΚΡΥΟ, όσο πιο κάτω από το μηδέν τόσο καλύτερα. Και μετά να πλακώνομαι στα τσίπουρα και στα παντσετίδια τα ψημένα στο τζάκι. Και ξανά από την αρχή. Ούτε χιονοπόλεμο θέλω, ούτε σκι να κάνω. Aν ειναι ετσι, ελα! Αλλα να ξερεις εχει μπουτσοκρυο, μπολυ.
leftermann Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 ε να φέρω 2 νταμιτζάνες τσίπουρο τότε.
gang Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Λοιπόν Αλέκε και μπάουκ. Η συζήτηση είχε γίνει πάνω σε μια φώτο του αλέκου στο album του "mobile uploads". Συγκεκριμένα στην 5η του άλμπουμ Α! αρχίδια λινκ μας είχε δώσει...
leftermann Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 κώλο; Κάτι για αρχίδια ανέφερε ο Γκανγκ, για κώλο δεν είδα τίποτα.
alexzzz Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Λοιπόν Αλέκε και μπάουκ. Η συζήτηση είχε γίνει πάνω σε μια φώτο του αλέκου στο album του "mobile uploads". Συγκεκριμένα στην 5η του άλμπουμ Α! αρχίδια λινκ μας είχε δώσει... βρε καλά τον ελέω εγώ μοναχοφάη
gang Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Για το ότι δεν είδαμε τίποτα, ευθύνεται το παόκι...
leftermann Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 σε μπαόκι δεν μπορείς να φορτώσεις καμία ευθύνη. Φταίει η φύση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις