Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ψάχνω σελίδες προς τα πίσω. Είχες πει πού είσαι. Θα σε βρω, κυριακή πρωί θα είμαι εκεί λέω. Γιορτάζει και η θυγατέρα μου, κερνάω.

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

N Y WONT!!!!!

Κ Α Λ Α Ν Τ Α :P

Μα δεν καταλαβες τους σκοτεινους σκοπους μου? Επιτηδες το κανω για να μη δωσω λεφτα για καλαντα :P

Chris δεν θελετε και ψυγειο εκει, το εχετε ετοιμο εξω απο την πορτα σας :-D

Δημοσ.

ψάχνω σελίδες προς τα πίσω. Είχες πει πού είσαι. Θα σε βρω, κυριακή πρωί θα είμαι εκεί λέω. Γιορτάζει και η θυγατέρα μου, κερνάω.

Και ο παππους γιορταζει που επισης φτιαχνει σπιτικο τσιπουρο :P

Τωρα δεν ειναι ωραια ρε, οταν χιονιζει ειναι καλα και λίγο μετα που ειναι μαλακος ο καιρός και φρέσκο το χιονι, τωρα έχουν παγώσει τα παντα και το χιονι εχει σκληρύνει ανοιγεις κεφαλι με χιονομπαλα :P

Δημοσ.

Και ο παππους γιορταζει που επισης φτιαχνει σπιτικο τσιπουρο :P

Τωρα δεν ειναι ωραια ρε, οταν χιονιζει ειναι καλα και λίγο μετα που ειναι μαλακος ο καιρός και φρέσκο το χιονι, τωρα έχουν παγώσει τα παντα και το χιονι εχει σκληρύνει ανοιγεις κεφαλι με χιονομπαλα :P

μου αρκεί να κοιτάω από το παράθυρο και να βλέπω το απόλυτο άσπρο. Και μετά να βγαίνω βόλτα στο ΠΟΥΤΣΟΚΡΥΟ, όσο πιο κάτω από το μηδέν τόσο καλύτερα. Και μετά να πλακώνομαι στα τσίπουρα και στα παντσετίδια τα ψημένα στο τζάκι. Και ξανά από την αρχή. Ούτε χιονοπόλεμο θέλω, ούτε σκι να κάνω.

Δημοσ.

μου αρκεί να κοιτάω από το παράθυρο και να βλέπω το απόλυτο άσπρο. Και μετά να βγαίνω βόλτα στο ΠΟΥΤΣΟΚΡΥΟ, όσο πιο κάτω από το μηδέν τόσο καλύτερα. Και μετά να πλακώνομαι στα τσίπουρα και στα παντσετίδια τα ψημένα στο τζάκι. Και ξανά από την αρχή. Ούτε χιονοπόλεμο θέλω, ούτε σκι να κάνω.

Aν ειναι ετσι, ελα! Αλλα να ξερεις εχει μπουτσοκρυο, μπολυ.

Δημοσ.

Λοιπόν Αλέκε και μπάουκ. Η συζήτηση είχε γίνει πάνω σε μια φώτο του αλέκου στο album του "mobile uploads". Συγκεκριμένα στην 5η του άλμπουμ

Α! αρχίδια λινκ μας είχε δώσει...

Δημοσ.

Λοιπόν Αλέκε και μπάουκ. Η συζήτηση είχε γίνει πάνω σε μια φώτο του αλέκου στο album του "mobile uploads". Συγκεκριμένα στην 5η του άλμπουμ

Α! αρχίδια λινκ μας είχε δώσει...

βρε καλά τον ελέω εγώ μοναχοφάη

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...