athlios Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Γαμώτο, αν βρέχει αύριο πώς διάλο θα πάμε στα Βομβίδια ναούμ; Πώς θα μας μπει καλά η χρονιά χωρίς Βομβίδια; Κρις, που διάλο είπες είσαι και χιονίζει συνέχεια γαμώ; Έχεις 5 άδεια κρεβάτια μήπως; μεστα κολπα εισαι. Πες μου οτι θα πας με οικογενεια να κλασω στο γελιο.
leftermann Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 δεν πάω πουθενά χωρίς την οικογένεια, τρισάθλιε. Μπορείς να κλάσεις όσο θες. Αν ήταν πιό νωρίς, θα σούλεγα να πάμε για καμιά μπύρα Ροκέ ναούμ.
athlios Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Α ντην τελευταια φορα που πηγα επεσε τρελο χωσιμο απο το τσεχογουαναμπιτζιλφ χοχο. ** .Να ξερω αυριο αμα δω καμια διμοιρια στα βομβιδια. Α τον βλασφημο. Μη του πειτε ρε .Τι δουλεια εχει ο χαμουτζης με τα βομβιδια.που να καταλαβει.
leftermann Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Βομβίδια φίλε πάνκη είναι το απόλυτο πανκ ροκ μέρος για παραμονή πρωτοχρονιάς μεσημέρι. Ένα ψητάδικο στην στοά Μοδιάνο είναι. Βρωμιά στα κόκκινα. Αν δεν βρέχει, θα περάσω. Αν δεις διώροφο καρότσι, ένα μωρό πάνω και ένα κάτω, εγώ θα είμαι. Αν βρέχει, έστω και λίγο, δεν μπορώ να τραβολογάω τα μωρά. Α, Άθλιε: μη με λες εμένα ότι είμαι μέστα κόλπα, πιτσιρίκο.
leftermann Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 σε αφήνουν να μπεις στα Βομβίδια μόνος; Ή πας με την μανούλα;
Material_Defender_1032 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 άλλαξα mobo και όλα κομπλέ. και χωρίς format.
athlios Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 σε αφήνουν να μπεις στα Βομβίδια μόνος; Ή πας με την μανούλα; πανε νωρις μονο γιατι αμα βγω στη γυρα με ορεξη με βραστα σε βλεπω να την βγαζεις ε.
gang Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Το ότι άλλαξες mobo δεν είναι στα success...
Προτεινόμενες αναρτήσεις