Physics_Rulez Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Τελευταία μέρα του 11 και δουλεύω. Μια από τα ίδια Το βράδυ χαρτάκι - ποτάκι - φαΐ. Το τρίπτυχο της πρωτοχρονιάς. Χθες ένας γιατρός μου έλεγε ότι στα νοσοκομεία Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά συνηθίζουν να φέρνουν τους παππούδες από τα σπίτια για να τους ξεφορτωθούν. Ότι δε νιώθουν καλά κι έτσι. Ούτε που θα το φανταζόμουν.
μαφαλντα Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Με την οικογένεια και φίλους.Θα παίξουμε και χαρτάκι-για το καλό
insomniaK Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Εμένα οι δικοί μου, για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια, δε θέλουν να κάνουν πρωτοχρονιά σε ώρα Τασκένδης (κατά τις 22.00 τοπική), διότι δεν έχουν κανονίσει τίποτα και επομένως θα μείνω να μας μπει όλων μαζί, αλλά βαριέμαι τη μεταμεσονύχτια οδήγηση και είμαι ή για Μαρούσι ή για Ρεμπετοκατάσταση στον Πειραιά.
otherside88 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Άσχετο αλλά εδώ έχει μαμηθεί να βρέχει..παπί θα γίνω το βράδυ..
Physics_Rulez Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Όταν ο πρόεδρος μιας επιχείρησης θέλει οπωσδήποτε να κάνουμε κάτι το οποίο ξέρω ότι στο μέλλον θα αποδειχθεί καταστροφικό, νιώθω σαν εκείνα τα παιδικά που λέει: -Δώσε full ισχύ στον πυρηνικό αντιδραστήρα! -Μα Χ,Ψ random bad guy αυτό θα είναι καταστροφικό! -Δε με νοιάζει κάνε αυτό που λέω! -... ΒΟΟΜ.
insomniaK Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 άσχετο νο 2. * Αν και θα έπρεπε, δε δουλεύω και πολύ συγκεντρωμένος. EDIT: *φαίνομαι κι εγώ σε μία από τις παλιότερες φωτογραφίες του.
leftermann Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 λοιπόν, δεν βρέχει, οπότε θα πάμε Βομβίδια. Ολοήμερο μπεκρούλιασμα σήμερα, με διάλειμμα για γερό μεσημεριανό ύπνο, και ξαναματαμπεκρούλιασμα μέχρι τις πρώτες ώρες του νέου έτους. Και αύριο πρωί πρωί τιγκανά για το χωριό του Κρισξξξ. Αρχιμηνιά κι αρχιχρονιά...
Physics_Rulez Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 λοιπόν, δεν βρέχει, οπότε θα πάμε Βομβίδια. Ολοήμερο μπεκρούλιασμα σήμερα, με διάλειμμα για γερό μεσημεριανό ύπνο, και ξαναματαμπεκρούλιασμα μέχρι τις πρώτες ώρες του νέου έτους. Και αύριο πρωί πρωί τιγκανά για το χωριό του Κρισξξξ. Αρχιμηνιά κι αρχιχρονιά... Αυτό είναι εκεί αγορά μοδιάνο μαζί με το μπαζαγιάζι; Καλό είναι; Το μπαζαγιάζι πάντως αρκετά τσιμπημένο
athlios Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 λοιπόν, ξυπνησε η γυναικα,εδωσε αδεια, οπότε θα πάμε Βομβίδια.
apd453 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 λοιπόν, δεν βρέχει, οπότε θα πάμε Βομβίδια. Ολοήμερο μπεκρούλιασμα σήμερα, με διάλειμμα για γερό μεσημεριανό ύπνο, και ξαναματαμπεκρούλιασμα μέχρι τις πρώτες ώρες του νέου έτους. Και αύριο πρωί πρωί τιγκανά για το χωριό του Κρισξξξ. Αρχιμηνιά κι αρχιχρονιά... Τα παιδιά που τα πάρκαρες?
Chrisxxx Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Mε τα παιδια μπεκρουλιαζει, τους βαζει τσιπουρο στο μπιμπερο. Πφφφφ παραμονη και μα...ιες. Η μανα κοιμαται στις 10, οι υπολοιποι βαριουνται να βγουν, θα παιξω κανα ποκερακι στο ιντερνετ μαλλον. Και αύριο πρωί πρωί τιγκανά για το χωριό του Κρισξξξ. Ντεν μένω σε χωριο, οι φωτοουζ ειναι απο εκδρομουλες κοντα στην πολη.
freedubus Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Ωραία, τέλεια, γαμάτα. Είχαν έρθει κάτι κωλόπαιδα βαφτιστήρια των γονιών μου για τα κάλαντα και πήρα ένα στα γόνατά μου να του δείξω το skyrim και το μαλακισμένο ζαλίστηκε απ το παιχνίδι και ξέρασε πάνω του, πάνω μου, πάνω στο γραφείο, παντού. Το σούταρα κατευθείαν απέναντι σα μπάλα του μπάσκετ αλλά πρόλαβε να με κάνει σκατά.
PavelX Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Γιατί δεν βούλωσες το στόμα του με τη γροθιά σου;
PavelX Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Επειδή το κωλόπαιδο πνίγηκε στον εμετό του; Μα δεν φταις εσύ, ήταν ατύχημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις