Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Να το κανεις skin και με το δερμα να βαλεις τους γονεις να καθαρισουν οτι λέρωσε, μετα να τους σκοτώσεις και αυτους και να βαλεις τα κεφάλια σε παλουκια στην εξώπορτα για παραδειγματισμο.

Δημοσ.

Ωραία, τέλεια, γαμάτα. Είχαν έρθει κάτι κωλόπαιδα βαφτιστήρια των γονιών μου για τα κάλαντα και πήρα ένα στα γόνατά μου να του δείξω το skyrim και το μαλακισμένο ζαλίστηκε απ το παιχνίδι και ξέρασε πάνω του, πάνω μου, πάνω στο γραφείο, παντού. Το σούταρα κατευθείαν απέναντι σα μπάλα του μπάσκετ αλλά πρόλαβε να με κάνει σκατά.

i used to love kids but then i took a vomit in the knee

Δημοσ.

Ωραία, τέλεια, γαμάτα. Είχαν έρθει κάτι κωλόπαιδα βαφτιστήρια των γονιών μου για τα κάλαντα και πήρα ένα στα γόνατά μου να του δείξω το skyrim και το μαλακισμένο ζαλίστηκε απ το παιχνίδι και ξέρασε πάνω του, πάνω μου, πάνω στο γραφείο, παντού. Το σούταρα κατευθείαν απέναντι σα μπάλα του μπάσκετ αλλά πρόλαβε να με κάνει σκατά.

πήγαινε το βόλτα να δει την καμήλα

real-wtf.jpg

Δημοσ.

αφου ζει ακομα σου αξιζουν συγχαρητηρια. :mad:

Δημοσ.

Και εσύ ρε φριντάμπα, πήγες να δείξεις το skyrim σε βρέφος.

Τι περίμενες, να πάρει το χειριστήριο από τα χέρια σου και να σου δείξει πως παίζουν οι master του είδους? :P

Δημοσ.

Και εσύ ρε φριντάμπα, πήγες να δείξεις το skyrim σε βρέφος.

Τι περίμενες, να πάρει το χειριστήριο από τα χέρια σου και να σου δείξει πως παίζουν οι master του είδους? :P

Πληκτρολογιο. :-(

Δημοσ.

Πληκτρολογιο. :-(

Χειριστήριο, οι επαγγελματίες παίρνουν πάντα ένα χειριστήριο με usb μαζί τους, ποτέ δεν ξέρεις :P

Δημοσ.

Skyrim με χειρηστηριο αποτελει αφορμη για αποκεφαλισμο!

Ε εντάξει, για τα καμένα πιτσιρίκια φαντάζομαι είναι πιο δύσκολο να παίζουν με το πληκτρολόγιο παρά με το χειριστήριο. Ότι βολεύει τον καθένα εκεί θα κολλήσουμε :mrgreen:

Δημοσ.

Skyrim με χειρηστηριο αποτελει αφορμη για αποκεφαλισμο!

ασε ρε φιλαρακο

πες οτι ειναι φτιαγμενο για κονσολες το παιχνιδι και ασε τα ψοφια

:devil:

Δημοσ.

Δεν πάτε καλά εσείς εδώ πέρα. Μόνο ο λέφτερ είναι άνθρωπος... πήρε τα κουτσούβελα και πάει να τα πιει..

Δημοσ.

Δεν πάτε καλά εσείς εδώ πέρα. Μόνο ο λέφτερ είναι άνθρωπος... πήρε τα κουτσούβελα και πάει να τα πιει..

εμεις τι ειμαστε?

χιονανθρωποι?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...