viper2005 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 pardon? Άντε καλή χρονιά να έχουμε. Τι φαγητά και θέατρα ρε, εγώ με ύπνο απ'το χθεσινό ξενύχτι(που έγινε της πόρνης) και διάβασμα θα τη βγάλω σήμερα.
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Πολύ κουραστική όντως. Αρχικά τελείωσε το αρνί και το μοσχάρι, πριν λίγο τελείωσε το κοτόπουλο, τώρα τελειώνει η βασιλόπιτα και το απόγευμα έχει χοιρινό. σφάξατε όλη τη φάρμα βλέπω. πάπια κανεις;
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 οκ, τώρα να περιμένω την φωτο με το καθίκι...
cthulhucarbide Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Τι? Αποδεικνύεται πως αυτά που έλεγε ένας(μη γόης) φίλος μου τόσα χρόνια ότι πηδάει τσούρμα γκόμενες κτλ.(τις οποίες κανείς δεν είχε δει), είναι αλήθεια. Κάτι που έγινε εχτές ας πούμε θα οδηγούσε σε αυτοευνουχισμό τον Τσάρλι Σιν
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 σας έδειξε το λιλί του και πειστήκατε; είχε και χαρακιές πάνω;
freedubus Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Ολα αυτα? σφάξατε όλη τη φάρμα βλέπω. Ναι έτσι κάνουμε εμείς οι χωριάτες. Σε κάποια φάση είχα θολώσει, τράβαγα, έσκιζα κι έτρωγα απόλα με τα χέρια με φοβερή ταχύτητα. http://www.youtube.com/watch?v=5eeQYR2hABc
nicoc89 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Πάω πάλι για ύπνο... κάτσε μέχρι να φύγεις! :mellow:
-nick- Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Αποδεικνύεται πως αυτά που έλεγε ένας(μη γόης) φίλος μου τόσα χρόνια ότι πηδάει τσούρμα γκόμενες κτλ.(τις οποίες κανείς δεν είχε δει), είναι αλήθεια. Κάτι που έγινε εχτές ας πούμε θα οδηγούσε σε αυτοευνουχισμό τον Τσάρλι Σιν Τι εγινε? Παντως αντρες γυναικες βλεπουν διαφορετικα την ομορφια, οχι μονο στο βαθμο της υποκειμενικοτητας αλλα και στο ποσο ομορφο βρισκουν καποιον του ιδιου φυλου. Εχω δει τυπους ΑΣΧΗΜΟΥΣ να θεωρουνται cute κ γλυκουληδες απο γκομενες και να πηδανε αβερτα
stavi Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 κάτσε μέχρι να φύγεις! :mellow: εκατσα μέχρι να φυγω... πάω για ύπνο φιλάκια πολλά στα μουτράκια
Προτεινόμενες αναρτήσεις