-nick- Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Μεμονωμενο περιστατικο !!! A pig is not a cop but a cop is a pig
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Τι εγινε? Παντως αντρες γυναικες βλεπουν διαφορετικα την ομορφια, οχι μονο στο βαθμο της υποκειμενικοτητας αλλα και στο ποσο ομορφο βρισκουν καποιον του ιδιου φυλου. Εχω δει τυπους ΑΣΧΗΜΟΥΣ να θεωρουνται cute κ γλυκουληδες απο γκομενες και να πηδανε αβερτα το μυστικό είναι η βαρβατίλα, λεπτεπίλεπτε νέε μου ο πιθηκάνθρωπος με τρανό παπάρι κερδίζει τις γυναικείες καρδιές
leftermann Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 νωρις ειναι ρα. ok, να πούμε κατά τον Απρίλη;
Lucifer Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Καλή χρόνια σε όλους και σκατά στον Λούσι... ξέρει αυτός! κλάσε και λίγο
cthulhucarbide Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Τι εγινε? Παντως αντρες γυναικες βλεπουν διαφορετικα την ομορφια, οχι μονο στο βαθμο της υποκειμενικοτητας αλλα και στο ποσο ομορφο βρισκουν καποιον του ιδιου φυλου. Εχω δει τυπους ΑΣΧΗΜΟΥΣ να θεωρουνται cute κ γλυκουληδες απο γκομενες και να πηδανε αβερτα Από μικρός φαινότανε ότι: Στο τι έγινε χτες, βάλε στο 2ο καρέ κανα-δυο χορεύτριες μνάρες(τουλάχιστον) από κλαμπ
-nick- Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Nαι συμβαινουν αυτα. Σουπαφλαη μπα δεν ειναι μονο θεμα βαρβατιλας ειναι και καποιες ψιλοσκατοφατσες εχουν κατι το ελκυστικο
athlios Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 ok, να πούμε κατά τον Απρίλη; ετσι με καλαμπουρακι να ξεκιναει η χρονιααα
Chrisxxx Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Nαι συμβαινουν αυτα. Σουπαφλαη μπα δεν ειναι μονο θεμα βαρβατιλας ειναι και καποιες ψιλοσκατοφατσες εχουν κατι το ελκυστικο λεφτα; Καμια φορα παιζει ρολο και ο χαρακτηρας - προσωπικότητα (λεωγωτωρα)
-nick- Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Λεω καθαρα εμφανιση-στυλ-αυρα οχι χαρακτηρες κ εσωτερικους κοσμους
athlios Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Το θαλλλλασιο δεντρο. Λεω καθαρα εμφανιση-στυλ-αυρα οχι χαρακτηρες κ εσωτερικους κοσμους μηκη κλπ
sugata Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Για πρωτοχρονιάτικο θέμα απασχόλησης, δεν μπορώ να πω ότι είναι κακό, δεν μπορώ να πω ότι δεν είναι. Anyway. Καλή χρονιά, με υγεία. http://www.youtube.com/watch?v=CUOlc_j4rMA
Προτεινόμενες αναρτήσεις