Freakster Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 κανείς που να κοψε το κάπνισμα απο τη νεα χρονια;
kuzko21 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 εδω. λογικα ναι , εχει ξεκινησει απο 15 Δεκεμβρη εδω... εντιτ, εκει
viper2005 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 εδω. λογικα ναι , εχει ξεκινησει απο 15 Δεκεμβρη εδω... εντιτ, εκει το sherlock ρει οχι το sherlock holmes http://www.youtube.com/watch?v=E2MXppyXsUY&feature=player_embedded
athlios Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Τι σκατα πως θα χωνεψουμε. Εχω πιει μισο εργοστασιο ΣΟΥΡΩΤΗ.
nicoc89 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 κανείς που να κοψε το κάπνισμα απο τη νεα χρονια; έλεγα να το κόψω αλλα είχα ενα καπνό craven σχεδόν γεμάτο οπότε είπα να το συνεχίσω. Σε κανα 2-3 μηνες που ξεκινάω γράμμωση και θα πέφτει καθημερινό 40λεπτο jogging θα το κόψω αναγκαστικά οπότε κλάιν.
PaokToTheBone Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Λοιπόν Αλέκε και μπάουκ. Η συζήτηση είχε γίνει πάνω σε μια φώτο του αλέκου στο album του "mobile uploads". Συγκεκριμένα στην 5η του άλμπουμ Α! αρχίδια λινκ μας είχε δώσει... Δεν μιλω για αυτη την photo... βρε καλά τον ελέω εγώ μοναχοφάη Για το ότι δεν είδαμε τίποτα, ευθύνεται το παόκι... σε μπαόκι δεν μπορείς να φορτώσεις καμία ευθύνη. Φταίει η φύση. Πω πω πω κατηγοριες!!! Καλη χρονια και χρονια πολλα σε ολους. Με υγεια και τυχη.
PaokToTheBone Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 σπιτι... και οταν μπει online ο alexxxxxxzzzz ας μου στειλει μυνημα!
athlios Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 θα πεθανουμε απο το φαι Πολυ πιθανο. \ αλεξζζζ χθες μαζι λεγαμε για ποκερ και 21 ή με τον κριςξξξ? παοκι ψησου.
PaokToTheBone Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 για ποκερ ειμαι μεσα αλλα οχι σημερα...σημερα εδω υποσχεση στον εαυτο μου να μην βγω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις