Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

α γι αυτό το τόπικ των θερμοσιφώνων έχει 500 δισεκατομύρια επισκέψεις ε;

κοψε κατι...κοψε κατι...

Χρονια πολλα λεφτερ!!Καλη χρονια!Υγεια και ευτυχια στην πολυτεκνη οικογενεια σου!

Δημοσ.

α γι αυτό το τόπικ των θερμοσιφώνων έχει 500 δισεκατομύρια επισκέψεις ε;

ετς.... ΕΕΕΕΕΤΣΣΣΣΣ....

Δημοσ.

Χρόνια πολλά Μπάογκ. Είθε το 2012 να φέρει πρωτάθλημα στην Μπαογκάρα.

Πρωταθλημα δεν παιρνουμε...στο champions league δεν βγαινουμε...λαλαλαλαλαλαλα!

ακόμα χάλια είναι από τη χθεσινή σούρα

μα τι χιουμορ!μα τι style!

Δημοσ.

όοοχι, όχι, διαβεβαιώ ότι είμαι απόλυτα νηφάλιος. Το συκώτι μου κάνει πολύ καλή δουλειά, και είναι σκληρά προπονημένο. Διώχνει τεράστιες ποσότητες αλκοόλης σε μικρούς χρόνους.

Δημοσ.

ο άλλος έβαλε σε μία πρόταση μαζί, μπαουγκ και πρωτάθλημα, εγώ είμαι αυτός που έχει χιούμορ;

Δημοσ.

Αρα βγαζουμε το συμπερασμα ότι προτειμουμε τον lefter οπως ειναι τις υπόλοιπες 364.5 μερες το χρόνο, μη νηφαλιο δηλαδη.

Δημοσ.

ε εντάξει ρε μαλάκες. Όλος ο κόσμος εύχεται "ειρήνη, αγάπη, ευτυχία, ευημερία" και λοιπά σουρεαλιστικά, εγώ σας χάλασα που ευχήθηκα πρωτάθλημα στον Μπάογκ.

Δημοσ.

Πιο εφικτο το βρίσκω να δεις να ριχνουν γνωσσόφιλα ο Ομπάμα με τον προεδρο του Ιρακ παρα να παρει πρωταθλημα ο μπαογκ.

Δημοσ.

ε εντάξει ρε μαλάκες. Όλος ο κόσμος εύχεται "ειρήνη, αγάπη, ευτυχία, ευημερία" και λοιπά σουρεαλιστικά, εγώ σας χάλασα που ευχήθηκα πρωτάθλημα στον Μπάογκ.

για αυτό ακριβώς ρε... ενώ όλος ο κόσμος είναι καλός και η αγάπη ξεχειλίζει εσύ δουλεύεις στα φορουμ έναν μπαουγκτζή...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...