status Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 εγω φταιω που σας ξεσυνεριζομαι έτσι υπεράνω οι μπαοκτζιδες. με η χωρίς πρωτάθλημα;ρ
leftermann Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Μπάογκ, εγώ είχα κάθε καλή πρόθεση φίλε, αλλά οι τύποι είναι εντελώς κάφροι...
stavi Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 έβλεπε κανείς τώρα σκαι? έμεινα άφωνη με τον τύπο που κατάφερε να επιβιώσει 3-4 μέρες στο βουνό. Ξέρει κανείς πώς λεγόταν? Κεν τζουνς νομίζω;
viper2005 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 αν δεν επινε τα ουρα του τοτε δεν τον ξερουμε
stavi Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 αν δεν επινε τα ουρα του τοτε δεν τον ξερουμε κοίτα και ο άλλος εντυπωσιακός είναι παρόλαυτα είναι περιτριγυρισμένος από συνεργεία, γιατρούς και ότι άλλο χρειάζεται...
alexzzz Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Ας βάλω να δω το top gear special στην Ινδία... αύριο δεν δουλεύω έτσι και αλλιώς.
alexzzz Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Με το ένα μάτι τερώ και το άλλο είναι πάντα στο καθήκον.
Chrisxxx Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 έβλεπε κανείς τώρα σκαι? έμεινα άφωνη με τον τύπο που κατάφερε να επιβιώσει 3-4 μέρες στο βουνό. Ξέρει κανείς πώς λεγόταν? Κεν τζουνς νομίζω; http://www.youtube.com/watch?v=SyPBTblkzBI ?
alexzzz Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 ψαρά. τον υπεύθυνο άνθρωπο τον ονομάζουμε ψαρά τώρα... κατάλαβες; αλλά από έναν που έβαλε μπαουγκ και πρωτάθλημα στην ίδια πρόταση δεν περίμενα κάτι καλύτερο...
leftermann Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 πω πω, λες να με στιγματίσει για όλη την μετέπειτα πορεία μου στο φόρουμ αυτή η μαλακία που έκανα; Έλα ρε Αλεξζζζ, εσύ που έχεις τα μέσα ναούμ, και τις γνωριμίες, δεν κάνεις κάνα κουμάντο να σβηστεί κείνο το ποστ; Ε, φανταστικέ μοντερέητορ;
Chrisxxx Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Eχουμε κανει prntscreen ώρες τώρα. Με λίγο τσιπουρακι μπορει να πατησω κανα shift+del καταλάθος.
leftermann Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 ένας καλός και εργατικός μοντερέητορ μπορεί να σβήσει και τα πριντσκρην σας, θνητέ. Μετά θα φλασάρει και την μνήμη σας, όπως εκείνοι με το καβλιτσέκι στο Μεν Ιν Μπλάκ. Ε, φανταστικέ μοντερέητορ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις