Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Χα, εγω δεν εχω ρεπο ! Το καλο να δουλευεις ως freelancer :-(

το κακο ειναι οτι δουλευεις συνεχεια

το καλο ειναι οτι δουλευεις συνεχεια

:mrgreen:

Δημοσ.

το κακο ειναι οτι δουλευεις συνεχεια

το καλο ειναι οτι δουλευεις συνεχεια

Μπα κανω και διαλειμματα :P

Δημοσ.

Μπα κανω και διαλειμματα :P

εμ τι

υπαλληλος εισαι [που παντα τους κυνηγαει καποιος] για να μην κανεις διαλειμματα...

Δημοσ.

εμ τι

υπαλληλος εισαι [που παντα τους κυνηγαει καποιος] για να μην κανεις διαλειμματα...

Η αληθεια ειναι οτι ειμαι υπαλληλος. Απλως δεν ειναι πανω απο το κεφαλι μου οπως με τους κανονικους υπαλληλους.

Ευτυχως δλδ ... ^_^

Αν ηξερα την πραγματικοτητα θα ειχαν φριξει :devil: Σχετικα με την πορεια της εργασιας :P

Δημοσ.

Η αληθεια ειναι οτι ειμαι υπαλληλος. Απλως δεν ειναι πανω απο το κεφαλι μου οπως με τους κανονικους υπαλληλους.

Ευτυχως δλδ ... ^_^

Αν ηξερα την πραγματικοτητα θα ειχαν φριξει :devil: Σχετικα με την πορεια της εργασιας :P

δεν χρειαζεται να μαθουν τι γινεται μπροστα απο την οθονη

Δημοσ.

Ευτυχως δλδ ... ^_^

Και σε εμάς κάπως έτσι είναι αλλά το report report κάθε βράδυ μέσω e-mail . Δηλαδή ΟΚ κάντε τα διαλλείμματα σας ελεύθερα αλλά αν έχετε κωλοβαρέσει θα φανεί . B)

Δημοσ.

Και σε εμάς κάπως έτσι είναι αλλά το report report κάθε βράδυ μέσω e-mail . Δηλαδή ΟΚ κάντε τα διαλλείμματα σας ελεύθερα αλλά αν έχετε κωλοβαρέσει θα φανεί . B)

Α εγω δεν κανω report, και μη με αγχωνεις :P

Ειναι και περιοδος διακοπων , δικαιουμαι λιγη αδεια ... :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...