Marria Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 System down και σήμερα , δεύτερο ρεπό Χα, εγω δεν εχω ρεπο ! Το καλο να δουλευεις ως freelancer
viper2005 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Χα, εγω δεν εχω ρεπο ! Το καλο να δουλευεις ως freelancer το κακο ειναι οτι δουλευεις συνεχεια το καλο ειναι οτι δουλευεις συνεχεια
Marria Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 το κακο ειναι οτι δουλευεις συνεχεια το καλο ειναι οτι δουλευεις συνεχεια Μπα κανω και διαλειμματα
viper2005 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Μπα κανω και διαλειμματα εμ τι υπαλληλος εισαι [που παντα τους κυνηγαει καποιος] για να μην κανεις διαλειμματα...
black_widow Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Χα, εγω δεν εχω ρεπο ! Το καλο να δουλευεις ως freelancer Μωρέ ούτε εγώ έχω κανονικά , απλά χωρίς σύστημα δε γίνεται να δουλέψω.
Marria Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 εμ τι υπαλληλος εισαι [που παντα τους κυνηγαει καποιος] για να μην κανεις διαλειμματα... Η αληθεια ειναι οτι ειμαι υπαλληλος. Απλως δεν ειναι πανω απο το κεφαλι μου οπως με τους κανονικους υπαλληλους. Ευτυχως δλδ ... Αν ηξερα την πραγματικοτητα θα ειχαν φριξει Σχετικα με την πορεια της εργασιας
viper2005 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Η αληθεια ειναι οτι ειμαι υπαλληλος. Απλως δεν ειναι πανω απο το κεφαλι μου οπως με τους κανονικους υπαλληλους. Ευτυχως δλδ ... Αν ηξερα την πραγματικοτητα θα ειχαν φριξει Σχετικα με την πορεια της εργασιας δεν χρειαζεται να μαθουν τι γινεται μπροστα απο την οθονη
Marria Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 δεν χρειαζεται να μαθουν τι γινεται μπροστα απο την οθονη Εχεις ενα (μεγαλο) δικιο
black_widow Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Η αληθεια ειναι οτι ειμαι υπαλληλος. Απλως δεν ειναι πανω απο το κεφαλι μου οπως με τους κανονικους υπαλληλους. Ευτυχως δλδ ... Αν ηξερα την πραγματικοτητα θα ειχαν φριξει Σχετικα με την πορεια της εργασιας Και σε εμάς κάπως έτσι είναι αλλά το report report κάθε βράδυ μέσω e-mail . Δηλαδή ΟΚ κάντε τα διαλλείμματα σας ελεύθερα αλλά αν έχετε κωλοβαρέσει θα φανεί .
Marria Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Και σε εμάς κάπως έτσι είναι αλλά το report report κάθε βράδυ μέσω e-mail . Δηλαδή ΟΚ κάντε τα διαλλείμματα σας ελεύθερα αλλά αν έχετε κωλοβαρέσει θα φανεί . Α εγω δεν κανω report, και μη με αγχωνεις Ειναι και περιοδος διακοπων , δικαιουμαι λιγη αδεια ...
black_widow Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Α εγω δεν κανω report, και μη με αγχωνεις Ειναι και περιοδος διακοπων , δικαιουμαι λιγη αδεια ... Δεν ξέρεις τι χάνεις
Marria Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δεν ξέρεις τι χάνεις Σε τι απο ολα? οτι επρεπε να κανω ενα προτζεκτ εδω και 2 βδομαδες?
Chrisxxx Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Λοιπόν Μαρρρρρια σε παω, έχεις σωστή νοοτροπία εργαζομενου. Ευγε.
Marria Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 E σημερα ομως τελειoσα τις δουλειες μου, παταω ενα send στο email και τελος
Προτεινόμενες αναρτήσεις