Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Τα του Φλωρούμπους δεν τα σχολιάζω καν.

Το χειμώνα πίνουμε γουήσκι για να μην κρυώνουμε και να μην κατουργιόμαστε πάνω μας.

Δημοσ.

Το απαγορευμένο είναι πιο γλυκό πάντα ρε γαμώτο...Ρε ζημιά που έχουν κάνει αυτά τα μάτια. :fear:

Δωσε πονο χηρα.

Δημοσ.

Γουήσκι δεν πίνω. Σπάνια.

Κατουριέσαι πάνω σου αν πιείς μπύρες; Χμμμ.

Δεν πίνει γουήσκι το τρυφερό πόδι μωρε άχου! Γαμώτο όλοι οι μεταλλάδες φλώροι λαπάδες θα είστε μια ζωή.

Ναι κατουργιέμαι γιατί μπύρα πίνω γρήγορα, λαίμαργα και πολύ. Και χωρίς φαί και αλμυρά.

Δημοσ.

Δωσε πονο χηρα.

Και να σε καρφώνουν αυτά τα μάτια , να προσπαθείς να καταλάβεις τι σου λέει γιατί αφαιρέθηκες και μετά να κοιτάς αλλού σαν χαζό. Δεν έχω και αλκοόλ , πάω να την πέσω για ύπνο να ξεχαστώ. ^_^

Δημοσ.

Θεέ μου, τι άντρακλας!

να φοράς πάμπερς. Αλλά μάλλον μαλακία είπα. Προτιμάς την αντρίλα της τσίκνας, ε;

Από ένα σημείο και μετά δεν μυρίζει, είναι πιο καθαρό κι από νερό πηγής.

Δημοσ.

Δεν πίνει γουήσκι το τρυφερό πόδι μωρε άχου! Γαμώτο όλοι οι μεταλλάδες φλώροι λαπάδες θα είστε μια ζωή.

Ναι κατουργιέμαι γιατί μπύρα πίνω γρήγορα, λαίμαργα και πολύ. Και χωρίς φαί και αλμυρά.

Τσεκάρει και το μπουκάλι με το ένα μάτι, να δει αν άδειασε. Σαν τον μπεκρή.

Δημοσ.

Και να σε καρφώνουν αυτά τα μάτια , να προσπαθείς να καταλάβεις τι σου λέει γιατί αφαιρέθηκες και μετά να κοιτάς αλλού σαν χαζό. Δεν έχω και αλκοόλ , πάω να την πέσω για ύπνο να ξεχαστώ. ^_^

πικρα. αλκοολ-σοκολατακια-τσιγαρα. το τριπτυχο της παρηγοριας.

Δημοσ.

Πόση αλήθεια, πόση.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...