freedubus Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Τα του Φλωρούμπους δεν τα σχολιάζω καν. Το χειμώνα πίνουμε γουήσκι για να μην κρυώνουμε και να μην κατουργιόμαστε πάνω μας.
leftermann Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Γουήσκι δεν πίνω. Σπάνια. Κατουριέσαι πάνω σου αν πιείς μπύρες; Χμμμ. Φάε το κρύο... αυτό κάνω...
evabb Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Το απαγορευμένο είναι πιο γλυκό πάντα ρε γαμώτο...Ρε ζημιά που έχουν κάνει αυτά τα μάτια. Δωσε πονο χηρα.
slipknot Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Κορίτσια, έχω πράσινα Fixed αποτελεσματικότητα
freedubus Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Γουήσκι δεν πίνω. Σπάνια. Κατουριέσαι πάνω σου αν πιείς μπύρες; Χμμμ. Δεν πίνει γουήσκι το τρυφερό πόδι μωρε άχου! Γαμώτο όλοι οι μεταλλάδες φλώροι λαπάδες θα είστε μια ζωή. Ναι κατουργιέμαι γιατί μπύρα πίνω γρήγορα, λαίμαργα και πολύ. Και χωρίς φαί και αλμυρά.
black_widow Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δωσε πονο χηρα. Και να σε καρφώνουν αυτά τα μάτια , να προσπαθείς να καταλάβεις τι σου λέει γιατί αφαιρέθηκες και μετά να κοιτάς αλλού σαν χαζό. Δεν έχω και αλκοόλ , πάω να την πέσω για ύπνο να ξεχαστώ.
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 κορίτσια !Περπατάω σαν τηλεκατευθυνόμενο.
leftermann Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Θεέ μου, τι άντρακλας! να φοράς πάμπερς. Αλλά μάλλον μαλακία είπα. Προτιμάς την αντρίλα της τσίκνας, ε;
freedubus Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Θεέ μου, τι άντρακλας! να φοράς πάμπερς. Αλλά μάλλον μαλακία είπα. Προτιμάς την αντρίλα της τσίκνας, ε; Από ένα σημείο και μετά δεν μυρίζει, είναι πιο καθαρό κι από νερό πηγής.
YiN Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δεν πίνει γουήσκι το τρυφερό πόδι μωρε άχου! Γαμώτο όλοι οι μεταλλάδες φλώροι λαπάδες θα είστε μια ζωή. Ναι κατουργιέμαι γιατί μπύρα πίνω γρήγορα, λαίμαργα και πολύ. Και χωρίς φαί και αλμυρά. Τσεκάρει και το μπουκάλι με το ένα μάτι, να δει αν άδειασε. Σαν τον μπεκρή.
evabb Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Και να σε καρφώνουν αυτά τα μάτια , να προσπαθείς να καταλάβεις τι σου λέει γιατί αφαιρέθηκες και μετά να κοιτάς αλλού σαν χαζό. Δεν έχω και αλκοόλ , πάω να την πέσω για ύπνο να ξεχαστώ. πικρα. αλκοολ-σοκολατακια-τσιγαρα. το τριπτυχο της παρηγοριας.
vocals_ Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δεν πίνει γουήσκι το τρυφερό πόδι μωρε άχου! Γαμώτο όλοι οι μεταλλάδες φλώροι λαπάδες θα είστε μια ζωή. Ναι κατουργιέμαι γιατί μπύρα πίνω γρήγορα, λαίμαργα και πολύ. Και χωρίς φαί και αλμυρά. Πόση αλήθεια, πόση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις