leftermann Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Γαμώτο όλοι οι μεταλλάδες φλώροι λαπάδες θα είστε μια ζωή. τώρα το είδα αυτό. ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ. να, συμφωνεί και ο Βοξ.
vocals_ Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Ρε πεινάω, κι έγραψες για τσίκνα, και τώρα θέλω μπριζόλα στα κάρβουνα. ΠΩ ..και λουκάνικα
freedubus Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Τσεκάρει και το μπουκάλι με το ένα μάτι, να δει αν άδειασε. Σαν τον μπεκρή. Τον απέναντι κοίταζα. Μου αρέσει να κοιτάζω τον κόσμο μέσα από μπυρομπούκαλα, δίνει μια ενδιαφέρουσα αντίληψη της πραγματικότητας.
YiN Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Τον απέναντι κοίταζα. Μου αρέσει να κοιτάζω τον κόσμο μέσα από μπυρομπούκαλα, δίνει μια ενδιαφέρουσα αντίληψη της πραγματικότητας.
freedubus Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Ε μοντερέτορς κάντε κάτι το μέλος Υιν ανεβάζει φωτογραφίες μου χωρίς τη συγκατάθεσή μου. Πόση αλήθεια, πόση. Ρε σοβαρά παίζει να είναι ο 49824193ος μεταλλάς που μου λέει "δεν πίνω ουίσκι".
leftermann Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 ε αφού το ουίσκι είναι για άντρακλες μόνο.
freedubus Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 ε αφού το ουίσκι είναι για άντρακλες μόνο. Έλα εντάξει, μην κλάψεις, θα συνεχίσω να σε κάνω παρέα και να σε παίρνω μαζί μου στο σαλούν και δεν θα σε ξανακοροιδέψω που πίνεις μόνο αγελαδινό γάλα μπύρα.
vocals_ Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Καλά τώρα το ουίσκι κι εγώ το σιχαίνομαι, σε όλες τις μορφές του. Αλλά μάντεψε τι μουσική ακούω κυρίως. Τελικά τι μπριζόλες και μαλακίες, απ'ότι βλέπω με πάριζα θα την βγάλω. Because fuck you that's why.
gang Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 εγώ βαριέμαι να πάω μέχρι την κουζίνα να πάρω κανα γλυκό να φάω...
leftermann Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 έλα να πάμε dark funeral και septic flesh μωρή αρρώστια. Μόνο πάρε το ουίσκι σου μαζί, δεν σερβίρουν ουίσκι στα μεταλάδικα.
evabb Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Καλά τώρα το ουίσκι κι εγώ το σιχαίνομαι, σε όλες τις μορφές του. Τελικά τι μπριζόλες και μαλακίες, απ'ότι βλέπω με πάριζα θα την βγάλω. Because fuck you that's why. το καλο ουισκι ειναι ωραιο πραμα, αλλα καει
vocals_ Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 το καλο ουισκι ειναι ωραιο πραμα, αλλα καει Καλά τι να σου πω, έχω πιει ό,τι γνωστή mainstream(ίσως να φταίει κι αυτό) μάρκα ουίσκι κυκλοφορεί στην Ελλάδα, και πάντα το 'φτυνα. Άντε νύχτα σας μεταλάδες και μη.
freedubus Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 έλα να πάμε dark funeral και septic flesh μωρή αρρώστια. Μόνο πάρε το ουίσκι σου μαζί, δεν σερβίρουν ουίσκι στα μεταλάδικα. Εντάξει αλλά να βάλεις το καλό σου φουστάνι, μη με κράξουν οι μεταλλάδες οτι κυκλοφορώ πατσαβούρες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις