Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

αν και ποιός φλωρομέταλλος να τολμήσει να κράξει ΕΣΕΝΑ

Μπα δε μασάνε αυτοί, είναι σαν τις γκόμενες, γλωσσούδες. Αλλά μόλις τους ρίξεις ή κάνεις οτι τους ρίχνεις μια ανάποδη βάζουν τα κλάματα.

Δημοσ.

οπότε μην σιδερώνω το καλό μου φουστάνι άδικα. Δεν μασάς.

Ώπα λάθος. Ποίος κάθεται να ρίχνει ανάποδες σε φλωρομεταλλάδες, ε; Θα το σιδερώσω.

Δημοσ.

εχω ενα dimple 15 ετών 15 χρόνια μέσα σε ένα ντουλάπι. λυπάμαι να το ανοίξω. μη μου ανοίγετε την όρεξη.

Άνοιχτο ρε. Έτσι κι αλλιώς η παλαίωση στο μπουκάλι δε μετράει. Εγώ κοπανάω το τέταρτο τσόνη πράσινο. Σα να πίνω v-power βενζίνη. Ακριβό, καμία διαφορά σε σχέση με το απλό και καίει και το λαιμό.

Δημοσ.

να γίνει κάτι δυνατό σίγουρα. να ανοίξω φυσιοθεραπευτήριο ξέρω γω και όταν κλείσω απο χρεη του ικα τότε να πω "δε πειράζει ντιμπλ", κάτι τέτοιο.

Δημοσ.

...Εγώ κοπανάω το τέταρτο τσόνη πράσινο...

υγράθηκα...

να γίνει κάτι δυνατό σίγουρα. να ανοίξω φυσιοθεραπευτήριο ξέρω γω και όταν κλείσω απο χρεη του ικα τότε να πω "δε πειράζει ντιμπλ", κάτι τέτοιο.

εγώ έχω ένα πούρο αβάνας να σκάσω την ημέρα που θα κάνω διακοπή επαγγελματικής δραστηριότητας. ΟΚ σε βρίσκω.

Δημοσ.

υγράθηκα...

Εντάξει σταματάω. Από δω και στο εξής θα σε αποκαλώ "κύριο Λεφτέρη" και θα σου μιλάω στον πληθυντικό και με σεβασμό.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...