BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Έχω ΦΑΕΙ 3 ΚΙΛΑ μελομακάρονα σε 7 μέρες .ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ! ΔΕ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΑΛΛΟ!
gang Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Σιγά ρε Λεφτέρρρ, μη γίνεσαι υπερβολικός ρε παιδάκι μου... εντομεταξύ φρικστερ, μολις ανακάλυψα ότι δεν έχω βάλει +1 στην φώτο της yin
Freakster Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Έχω ΦΑΕΙ 3 ΚΙΛΑ μελομακάρονα σε 7 μέρες .ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ! ΔΕ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΑΛΛΟ! αντι για μεθ, μελομακαρόνο ρε μη τρώτε έτσι. δεν θα χωράμε στο γαμ το γυμναστήριο αυτη την εβδομάδα. το υπερβολικό στο ποστ του λεφτερ ήταν ότι έκανε κράτει στη μερέντα. οχι ρε
gang Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 ok ρε, θα το δοκιμάσω κάποια στιγμή... κατά τα άλλα εσύ γιατί ξενυχτάς?
leftermann Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 γιατί ο μαλάκας σάπισα 2 ώρες για ύπνο το μεσημέρι. Πριν το ξημέρωμα δεν με βλέπω να κοιμάμαι. το υπερβολικό στο ποστ του λεφτερ ήταν ότι έκανε κράτει στη μερέντα. οχι ρε μάλλον είναι υπερβολικά πολύ 1 ολόκληρο εκ. βασιλόπιτας για μόλις 1,5 εκ. μερέντας ε;
gang Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 πο, εγώ νυστάζω αλλά βαριέμαι να πάω για ύπνο. Σας έχει τύχει εσάς?
leftermann Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 όχι, εγώ θέλω να πάω για ύπνο αλλά βαριέμαι να νυστάξω
Freakster Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 αν το κάνεις, το κάνεις σωστά. εναμιση εκατοστο μερεντα σε καθε πλευρα ακουγεται νορμαλ. αναρωτιέμαι ποια να ειναι η αποψη του τουφα (και τι απεγινε μετά την επισκεψη στα ξενυχτάδικα εδω)
giorgos147 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 πο, εγώ νυστάζω αλλά βαριέμαι να πάω για ύπνο. Σας έχει τύχει εσάς? Το αυτό. Και όσο σκέφτομαι ότι όταν ξυπνήσω έχω διάβασμα, γάματο. Συνεχίστε.
giorgos147 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 τι λεει εσύ ρε γιώργο, που χάθηκες? Ε, λίγο τα σχολειά, λίγο που με πιάνουν οι ντροπές να σας ρίξω μια καλησπέρα, πέρασε ο καιρός.
gang Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 τι σε κάνουν? σε πιάνουν οι ντροπές? χαχαχαχα έλεος... ωραίος.
freedubus Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Διάβασα το πόστ του τζέησον και συνειδητοποίησα οτι τελείωσαν οι γιορτές και δεν έφαγα ούτε ένα μελοκουραμπιεδοκάρονο. Ευτυχώς είχαν μείνει. Μπούκωσα μαζεμένα 3 μελομακάρονα και 2 κουραμπιέδες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις