Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κρισξξξ, στην φλώρινα είσαι;

Πάγωσαν τα ποτάμια;

Πόση ώρα κάνεις για φλώρινα με νορμάλ(=οικογενειακές) (=φλώρικες) ταχύτητες;

1 κ 45 με 2 (αν πας με πολυ φλωρικες ταχυτητες) αν πας απο Κοζανη και εγνατια που ειναι καπου 200-210 Km. Και περιπου 2 κ 15 αν πας απο Εδεσσα που ειναι 160km αλλά έχει κωλόδρομο.

Τωρα ειναι σε φαση που λιωνουν τα χιονια τη μερα, τρεχουν απειρα νερα και κατα τις 5-6 παει στο - η θερμοκρασία και παγωνει το συμπαν, το βραδυ θελεις παγοπεδιλα για να κινηθεις.

* Αλυσιδες δεν χρειαζονται ουτε για αστειο ακομα και καλοκαιρινα λαστιχα να εχεις εκτος αν εισαι αθηναιος ή εντελώς φλωρος :P

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

μμ. Περνάει από το μυαλό μου μια εκδρομούλα για αύριο. Αλλά προφανώς δεν μου κάνει η Φλώρινα αν είναι όπως τα λες.

Χθες ήμουν έτοιμος να κλείσω 1 τετράκλινο στην Καστοριά. Μετά λογικεύτηκα και είπα "καλά, τρελλλλός είσαι; Τι πας να κάνεις;" :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

Γιατι οχι; Νορμαλ ειναι στην καστορια απο χιονι, κρυο θα έχει σιγουρα το βραδυ, οπότε τα μικρα θα πρεπει να τα τυλιξεις με κουβερτες - παπλωματα κλπ, το παοκι και εσυ θα γουσταρετε σιγουρα!

Κανε κανα τριπ αγιο αθανασιο στους τρεντιδες για καφεδακι στο χιονοδρομικο.

Δημοσ.

Nαι και γω χιονοδρομικο ψηφιζω,μπορει να παω κιολας.

Επισης τωρα ή μου εστειλε η αλιταλια προσφορα στο νιουζλετερ για ΜΙΑΜΙ ή ειμαι τελειως μαλακας και κατι διαβασα λαθος στο Θεμα του mail.

Δημοσ.

Ναι εχει κανα μηνα-2μηνο που το χα δει αλλα μολις ειχα κλεισει για ρωμη ...

Και μολις εκλεισα εκανε πουστια και αλλαξε το υπεργαματο δρομολογιο της.

Δημοσ.

Γιατι οχι; Νορμαλ ειναι στην καστορια απο χιονι, κρυο θα έχει σιγουρα το βραδυ, οπότε τα μικρα θα πρεπει να τα τυλιξεις με κουβερτες - παπλωματα κλπ, το παοκι και εσυ θα γουσταρετε σιγουρα!

Κανε κανα τριπ αγιο αθανασιο στους τρεντιδες για καφεδακι στο χιονοδρομικο.

η καστοριά μια χαρά είναι. Η διανυκτέρευση δεν παίζεται με τίποτα. Προτιμώ να πάω και να έρθω αυθημερόν, παρά να κουβαλάω κρεβατάκια, κουβερτάκια, μαξιλαράκια, μπιμπερό, γάλατα, 3 βαλίτσες ρούχα κλπ. Από την άνοιξη και μετά.

• Super Moderators
Δημοσ.

Thresh, welcome back to the real world!

Αν και … Ο στρατός ήταν διακοπές μπρός τα προβλήματα του Πολίτη…

thnx man, γμστ...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...