Chrisxxx Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Κρισξξξ, στην φλώρινα είσαι; Πάγωσαν τα ποτάμια; Πόση ώρα κάνεις για φλώρινα με νορμάλ(=οικογενειακές) (=φλώρικες) ταχύτητες; 1 κ 45 με 2 (αν πας με πολυ φλωρικες ταχυτητες) αν πας απο Κοζανη και εγνατια που ειναι καπου 200-210 Km. Και περιπου 2 κ 15 αν πας απο Εδεσσα που ειναι 160km αλλά έχει κωλόδρομο. Τωρα ειναι σε φαση που λιωνουν τα χιονια τη μερα, τρεχουν απειρα νερα και κατα τις 5-6 παει στο - η θερμοκρασία και παγωνει το συμπαν, το βραδυ θελεις παγοπεδιλα για να κινηθεις. * Αλυσιδες δεν χρειαζονται ουτε για αστειο ακομα και καλοκαιρινα λαστιχα να εχεις εκτος αν εισαι αθηναιος ή εντελώς φλωρος
leftermann Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 μμ. Περνάει από το μυαλό μου μια εκδρομούλα για αύριο. Αλλά προφανώς δεν μου κάνει η Φλώρινα αν είναι όπως τα λες. Χθες ήμουν έτοιμος να κλείσω 1 τετράκλινο στην Καστοριά. Μετά λογικεύτηκα και είπα "καλά, τρελλλλός είσαι; Τι πας να κάνεις;" :mrgreen:
Chrisxxx Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Γιατι οχι; Νορμαλ ειναι στην καστορια απο χιονι, κρυο θα έχει σιγουρα το βραδυ, οπότε τα μικρα θα πρεπει να τα τυλιξεις με κουβερτες - παπλωματα κλπ, το παοκι και εσυ θα γουσταρετε σιγουρα! Κανε κανα τριπ αγιο αθανασιο στους τρεντιδες για καφεδακι στο χιονοδρομικο.
athlios Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Nαι και γω χιονοδρομικο ψηφιζω,μπορει να παω κιολας. Επισης τωρα ή μου εστειλε η αλιταλια προσφορα στο νιουζλετερ για ΜΙΑΜΙ ή ειμαι τελειως μαλακας και κατι διαβασα λαθος στο Θεμα του mail.
Chrisxxx Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Αν σου κανει καμια προσφορα για Αμστερνταμ προς Απριλη ριξε μια ειδοποιηση.
Chrisxxx Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Απο Θεσσαλονικη; Γιατι τωρα που κοιταω 183 ειναι το φθηνοτερο.
athlios Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Ναι εχει κανα μηνα-2μηνο που το χα δει αλλα μολις ειχα κλεισει για ρωμη ... Και μολις εκλεισα εκανε πουστια και αλλαξε το υπεργαματο δρομολογιο της.
leftermann Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Γιατι οχι; Νορμαλ ειναι στην καστορια απο χιονι, κρυο θα έχει σιγουρα το βραδυ, οπότε τα μικρα θα πρεπει να τα τυλιξεις με κουβερτες - παπλωματα κλπ, το παοκι και εσυ θα γουσταρετε σιγουρα! Κανε κανα τριπ αγιο αθανασιο στους τρεντιδες για καφεδακι στο χιονοδρομικο. η καστοριά μια χαρά είναι. Η διανυκτέρευση δεν παίζεται με τίποτα. Προτιμώ να πάω και να έρθω αυθημερόν, παρά να κουβαλάω κρεβατάκια, κουβερτάκια, μαξιλαράκια, μπιμπερό, γάλατα, 3 βαλίτσες ρούχα κλπ. Από την άνοιξη και μετά.
tmjuju Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Thresh, welcome back to the real world! Αν και … Ο στρατός ήταν διακοπές μπρός τα προβλήματα του Πολίτη…
gang Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Πως ειναι δυνατον; καλημέρα! Τι να πουμε και μεις 'δω πανω; Μ; http://meteoparea.bl...-post_5447.html -18? που ζείτε ρε? Ελλάδα είναι αυτό??
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Thresh, welcome back to the real world! Αν και … Ο στρατός ήταν διακοπές μπρός τα προβλήματα του Πολίτη… thnx man, γμστ...
-nick- Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Metal & hardcore = http://www.youtube.com/watch?v=5HS8joh6T30
cthulhucarbide Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Πήγα ταχυδρομείο και πήρα το δέμα αλλά έβαλαν μέσα και κάτι που δεν είχα παραγγείλει, και δεν υπάρχει καν στην σελίδα τους
Προτεινόμενες αναρτήσεις