Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έτσι είναι! η σως κάνει τη διαφορά.. σκέψου, μακαρόνια σκέτα και μακαρόνια με σως...

τρελένομαι για σως...

πο ρε πόστη, οι άντρες είστε τόσο ευαίσθητοι, δεν υπάρχει, δεν υπάρχει λέμε!!!!!

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

έτσι είναι! η σως κάνει τη διαφορά.. σκέψου, μακαρόνια σκέτα και μακαρόνια με σως...

τρελένομαι για σως...

πο ρε πόστη, οι άντρες είστε τόσο ευαίσθητοι, δεν υπάρχει, δεν υπάρχει λέμε!!!!!

αμα λες

ολα αυτα που λες

στους ανδρες που συναντας τοτε

tumblr_lvozycTBZQ1qj98yvo1_400.gif

Δημοσ.

τρελένομαι για σως...

Σχετικοάσχετο.

έψαχνα ένα αντίστοιχο με τον ψάλτη σε επιθεώρηση, αλλά δε γαμιάου. κι αυτό κάνει.

Δημοσ.

αμα λες

ολα αυτα που λες

στους ανδρες που συναντας τοτε

tumblr_lvozycTBZQ1qj98yvo1_400.gif

ρε γαμάτω αυτό, που μπορώ να το βρω και να το βάλω στο φουμπου μου?

τι έγινε πάλι;

έκανες κάτι στο παιδί που ήθελε να σε ρωτήσει με πμ;

όχι, όχι, αυτός δε φάνηκε, με έστησε..

http://www.youtube.com/watch?v=g_YgS2z6OQs

Δημοσ.

Έχω ένα υπέροχο μπουκαλάκι ποτό φτιαγμένο από ρόδια και μου τρέχουν τα σάλια, δεν υπάρχει αυτή η γεύση, οργασμός ουρανίσκου. O father λέει δεν έχει βάλει καθόλου αλκοόλ μέσα, εγώ και γεύομαι και μυρίζω κατιτίς, δεν υπάρχει περίπτωση αυτό το πράμα να μην έχει κονιάκ μέσα (κονιάκ δεν βάζουν σε ποτό φτιαγμένο με κράνα ή ρόδια?). Με δουλεύει τώρα ή να το πιώ το ρημάδι? To δίλημμα υφίσταται απλά για τον λόγο ότι με έχω ποτίσει και με μεσουλίντ το τελευταίο τριήμερο, μη με μαζεύουν κιόλας :P

Δημοσ.

καλό ακούγεται!

Τρώγεται;

Μονομπουκιά

center_drill_250x250.jpg

ιν αδερ νιουζ

ScreenClip-1.png

Μορ ινφο πλιζ

Έχω ένα υπέροχο μπουκαλάκι ποτό φτιαγμένο από ρόδια και μου τρέχουν τα σάλια, δεν υπάρχει αυτή η γεύση, οργασμός ουρανίσκου. O father λέει δεν έχει βάλει καθόλου αλκοόλ μέσα, εγώ και γεύομαι και μυρίζω κατιτίς, δεν υπάρχει περίπτωση αυτό το πράμα να μην έχει κονιάκ μέσα (κονιάκ δεν βάζουν σε ποτό φτιαγμένο με κράνα ή ρόδια?). Με δουλεύει τώρα ή να το πιώ το ρημάδι? To δίλημμα υφίσταται απλά για τον λόγο ότι με έχω ποτίσει και με μεσουλίντ το τελευταίο τριήμερο, μη με μαζεύουν κιόλας :P

Λέω να πιεις

Δημοσ.

Κονιάκ βάζουν. Εναλλακτικά βότκα ή τσίπουρο, αλλά κανονικά κονιάκ.

Προφανώς σε δουλεύει.

Πιές το, δεν τρέχει και τίποτα με τα μεσουλίντ.

Δημοσ.

Η μανα μου που φτιαχνει διαφορα λικερακια από κρανα, ροδακινο κλπ βαζει ρουμι. Παντως ακομα και αν τα αφησεις χωρις αλκοολ βγαζουν μια αρκετα δυνατη γευση. 1-2 ποτηρακια δεν θα κανουν ζημια οσα φαρμακα και αν πηρες. Επίσης το μεζουλιντ δεν ειναι καπως δυνατο σαν χαπι;

Δημοσ.

Επίσης το μεζουλιντ δεν ειναι καπως δυνατο σαν χαπι;

Ναι είναι, εξού και το δίλημμα.

Παλιά φτιάχνανε πολύ συχνά οι δικοί μου με κράνα και πάντα κονιάκ βάζανε μέσα. Όταν δοκίμασα και του έδωσα τα εύσημα του λέω "και μια χαρά η δόση του κονιάκ, όσο πρέπει" και μου λέει "Όοοοοοχι, δεν έχω βάλει". Του λέω πλάκα μου κάνεις, αφου και μυρίζει και στη γεύση το καταλαβαίνω. Να επιμένει ο δικός σου ότι δεν έχει βάλει καθόλου και σοβαρότατος κιόλας... Θα του κάνω να του κοπούν τα πόδια αύριο, "Έπαιρνες τηλέφωνο? Τι να σου πω, δεν ξέρω, είχα χαπακωθεί, κατέβασα και το μπουκάλι που μου έδωσες αφού δεν είχε αλκοολ μέσα, και κοιμήθηκα για 2 μέρες συνεχόμενα" :P :devil:

Λοιπόν θα πιω. Θ'αφήσω να περάσει λίγη ώρα ακόμη αλλά δεν την γλυτώνει σήμερα, δύο μέρες το έχω και κάθεται. Για την ώρα γλύφω τα ξυλάκια κανέλλας που έχει μέσα :lol:

Δημοσ.

σε pm, γιατί σίγουρα θα προσβληθώ, το νιώθω να ρχετε

Ναι το πιο πιθανο να προσβληθεις! :P

Ας μη δωσεις δικαιωματα!

Πωπω ρε παιδια πως ξεπετατε τις σελιδες ετσι! Δεν τους μπορω τους ρυθμους σας.... :fear:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...