Marria Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 φάε τα σκουληκάκια εσύ :q και εσυ τα πλαστικα
viper2005 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 κανουν καταβαση κατι μαλακισμενα απεξω απο το σπιτι μου με offroad mountain bikes και ορκιζομαι οτι καποια μερα θα τσακιστουν στις πετρες καιρος να βγαλω την canon
-nick- Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Once you go black u never go back ... "ΠΑΟΚ" ! ... http://www.youtube.com/watch?v=CgUXl6ZSnsI&feature=share
black_widow Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 το εστιατόριο που λέγαμε? Που το θυμήθηκες αυτό , έχει επικεντρωθεί αλλού το ενδιαφέρον μου ( μη χαλάσω και τη διατροφή )
salliara Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Που το θυμήθηκες αυτό , έχει επικεντρωθεί αλλού το ενδιαφέρον μου ( μη χαλάσω και τη διατροφή ) Γιααα λεγε
black_widow Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Γιααα λεγε Καστανό , ανοιχτομάτικο , με ωραίο ντύσιμο , ωραία φωνή , χαβαλέ , ευγενικός , όλα τα καλά πάνω του τα έχει.
cthulhucarbide Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Εγώ πάντως σαπίζω έχοντας δουλειές να κάνω, που μάλλον δεν θα κάνω. Εσύ Ελλάδα μένεις; Κάτι πήρε το μάτι μου για γερμανίες κτλ
Nephelia Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Εγώ πάντως σαπίζω έχοντας δουλειές να κάνω, που μάλλον δεν θα κάνω. Εσύ Ελλάδα μένεις; Κάτι πήρε το μάτι μου για γερμανίες κτλ ναιι Αλεμάνια μένω, power και έτσι ... και εγώ σαπίζω,θέλω μπυρίτσα και τι δεν κανουμε... τι θα έπρεπε να κανουμε εννοείς
Προτεινόμενες αναρτήσεις