Marria Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Η μπιρα λεγεται Hacker? Ε ταιριαζει στο φορουμ
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Η μπιρα λεγεται Hacker? Ε ταιριαζει στο φορουμ και μάλιστα Χάκερ Ψωρ
Marria Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 και μάλιστα Χάκερ Ψωρ Τα υπολοιπα δεν τα εγραψα γιατι αντιπαθω τα γερμανικα
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Εγω θελω ντεπον η κατι. πάρ' τα κι εσύ Τα υπολοιπα δεν τα εγραψα γιατι αντιπαθω τα γερμανικα πάντα μεσ' στη μόδα
nicoc89 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 ακούστε τι έπαθα σήμερα! ξυπνάω το πρωί κανονικά και σηκώνομαι να πάω τουαλέτα , οπως ανοίγω την πόρτα του δωματίου μου να βγώ στον διάδρομο μου φάνηκε οτι άκουσα μια ανατριχιαστική φωνή όπως στα θρίλερ αλλα δεν άκουσα καθαρά τι είπε . Λέω οκ είμαι απο ύπνο , το φαντάστηκα. Πάω στο γυμναστήριο μετα απο κανα δύο ώρες και όπως μπαίνω στα αποδυτήρια πάω να αφήσω τα πράγματα μου και πάλι το ίδιο! ξαφνιάστηκα εντωμεταξυ και πήγα να τσακιστώ (παραπάτησα πίσω και πήγα να πέσω πάνω σε ενα κάθισμα σαν παγκάκι. :ph34r: δεν κάνω πλάκα.
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 δεν κάνω πλάκα. πάρε κι εσύ
nicoc89 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 πάρε κι εσύ τι ειναι αυτό ? :mellow: :mellow:
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 γιατρικό από όπιο. για συνέχισε για τις φωνές, μ' αρέσουν τα μυστήρια
nicoc89 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 γιατρικό από όπιο και γιατι μου το δίνεις? σου είπε κανείς οτι είμαι ασθενής? :mellow: Καστανό , ανοιχτομάτικο , με ωραίο ντύσιμο , ωραία φωνή , χαβαλέ , ευγενικός , όλα τα καλά πάνω του τα έχει. δεν σε θυμάμαι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις