insomniaK Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 του σκάιριμ... σκέφτομαι να το ξεκινήσω μετά τη μετακόμιση, σε 2 βδομάδες.
alexzzz Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Και εγώ σκέφτομαι να το ξεκινήσω τώρα που πέρασαν οι γιορτές... αη να δουμ
leftermann Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 τι είναι αυτό που θα ξεκινήσετε ρε παιδιά; Τσιγάρο; Ναρκωτικό; Καλό; Να το ψάξω κι εγώ;
insomniaK Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 φίλε λευτέρη, μόνο εσύ μπορείς να με καταλάβεις. Ρε μαλάκα, μα τημπαναγία τους, πως καταφέρνουν και κάνουν τόσο λεπτή ζύμη και ταυτόχρονα αφράτη;!;! Πονάει η κοιλιά μου, από την ποσότητα ζύμης που έφαγα, είναι αμβροσία, ειδικά με τα 4 τυριά πάνω της. Μακαρόνια με ντομάτα είχα φάει πριν την προηγούμενη συζήτηση! Ηδονή ήταν κι αυτά, αλλά σαν τη ζύμη της πιτσας τίποτα σου λέω. Αν τώρα μιλάς για τη Ναπολιτάνα ρεσεψιονιστ, το πρωί μου φαίνεται καλύτερη. Το βράδυ τη θύρα προστατεύει πακιστανός ομοφυλόφιλος με κασκολάκι, πρέπει να ναι ο μόνος αγγλόφωνος στη νάπολι που δεν κάνει 25 λάθη στην κάθε πρόταση.
leftermann Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 ωραία ζύμη μεν, αλλά ας βάζαν και κατιτίς περισσότερο από πάνω οι ματζίρηδες. Άμα η πίτσα δεν έχει 3 δάχτυλα τυριά-κασέρια-ζαμπά-μπέηκα-μανιτάρια από πάνω...
Impious Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 ας κάτσω να καώ λοιπόν. http://www.youtube.com/watch?v=c9eGtyqz4gY
insomniaK Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 4 τυριά και ειδική παραγγελία με μανιτάρια. Έλιωσα σαν κεράκι στην πρώτη δαγκωνιά!
Chrisxxx Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 ωραία ζύμη μεν, αλλά ας βάζαν και κατιτίς περισσότερο από πάνω οι ματζίρηδες. Άμα η πίτσα δεν έχει 3 δάχτυλα τυριά-κασέρια-ζαμπά-μπέηκα-μανιτάρια από πάνω... Οχι ρε! Οι ιταλικη λεπτη αλλά αφράτη ζυμη με λίγη σαλτσα, μπτσαρέλα και λίγο βασιλικό κ λιγη παρμαζάνα από πανω ειναι ονειρο, θα μπορουσα να τρωω ολη μερα για παντα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις