insomniaK Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δεν μπορώ να την τρώω όλη μέρα, στη μιαμιση ώρα που έτρωγα βραδινό, άρχισε να πονάει το στομάχι μου. Έτοιμος να σκάσω είμαι.
leftermann Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 με άνοιξες την όρεξη ρε αλήτη. Να παραγγείλω καμιά πίτσα λες; Να ξεχειλίζει κασέρια; Πέρασα από το Τερψιλαρίγκιον το μεσημέρι ναούμ. 'Εδωσα 70 ευρώ για σαλάμια και μπύρες πάλι ο μαλάκας. Θα βγάλω να τσακίσω μερικά...
insomniaK Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Χωρίς το ραδίκι, τις ελιές, τις ολόκληρες ντομάτες και το ψωμί της δε μου φαίνεται πολύ καλό. Αλλά ναι, αυτήν εννοώ. Βέβαια δεν την τρώω με κουταλάκι. λεφτέρ, να πιεις κρασάκι. Έτσι για αλλαγή.
Marria Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Xωρις τις ελιες και τα μανιταρια εγω. Για το κουταλακι δεν εχω προβλημα. Με ή χωρις την τρωω Α και χωρις αυτη την πρασιναδα που εχει πανω
leftermann Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Τέτοια πίτσα! Χωρίς το πατζαρόφυλο επάνω. Τέτοια ωραία ζύμη, αλλά με κλασσική Γκρηκ ξέχειλη επικάλυψη κασεροσαλαμιών, κάνει ο Οβελίξ κοντά στην Βουρβουρού, στους βόριους το λέω που ξέρουν. Πήγαμε πρώτη φορά με την γνιέκα πριν χρόνια. "2 πίτσες¨του λέω, "μπα, μία θα σου φέρω, και πολλή σας είναι", μου λέει. "Ξέρωγω, για να το λες, μία φέρε", του λέω. Στρώνει χάρτινο τραπεζομάντηλο, φέρνει και μαχαιροπίρουνα, αυτά. Πιάτα γιοκ. Έρχεται μετά από λίγο και κρατάει μια τεράστια ξύλινη πιατάρα. Κάνει μια κίνηση ζίου-ζίτσου και πετιέται η πίτσα από την πιατάρα και σκάει στο τραπέζι. Αυτός έχει ήδη γυρίσει πλάτη και φεύγει. Κοιτάζουμε την πίτσα σαν χαζοί, τουλάχιστον 60 εκ διάμετρος, αλλά σε ολίγον οβάλ σχήμα. ΘΕΪΚΗ. Τι να κλάσουν οι Ιταλοί μπροστά σε ΠΙΤΣΑ ΧΑΛΛΛΛΛΚΙΔΙΚΗΣ.
viper2005 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 τρώω και το πιάτο μαζί και το τραπεζι να μην σου πω...
leftermann Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 λεφτέρ, να πιεις κρασάκι. Έτσι για αλλαγή. κρασάκι ήπια έναν τόνο αυτές τις μέρες. Τα έχω κάνει τόσο σκατά, που λέω να κάνω δίαιτα από φαΐ και από αλκοόλ από Δευτέρα. Όχι παρουσία, σκέτη Δευτέρα.
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 από αυτά τα γύψινα δεν είναι; πίστας; χωνεύεις κιόλας
insomniaK Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 χαχαχαχαχαχα... Δευτέρα χαχαχαχαχαχα και Δίαιτα! χαχαχαχαχα. Ξεκινάς δευτέρα για να σταματήσεις την τρίτη που είναι δύσκολη μέρα και θα έχεις δικαιολογία;
leftermann Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 ΠΟΙΟΣ ΠΟΥΣΤΗΣ ΕΒΑΛΕ +1 ΣΤΟ ΠΟΣΤ ΠΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΘΑ ΚΟΨΩ ΤΟ ΑΛΚΟΟΛ;;; Εεεεεε; καπς καπς καπς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις