Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Δεν μπορώ να την τρώω όλη μέρα, στη μιαμιση ώρα που έτρωγα βραδινό, άρχισε να πονάει το στομάχι μου. Έτοιμος να σκάσω είμαι.

Δημοσ.

με άνοιξες την όρεξη ρε αλήτη. Να παραγγείλω καμιά πίτσα λες; Να ξεχειλίζει κασέρια;

Πέρασα από το Τερψιλαρίγκιον το μεσημέρι ναούμ. 'Εδωσα 70 ευρώ για σαλάμια και μπύρες πάλι ο μαλάκας. Θα βγάλω να τσακίσω μερικά...

Δημοσ.

Χωρίς το ραδίκι, τις ελιές, τις ολόκληρες ντομάτες και το ψωμί της δε μου φαίνεται πολύ καλό. Αλλά ναι, αυτήν εννοώ.

Βέβαια δεν την τρώω με κουταλάκι. :D

λεφτέρ, να πιεις κρασάκι. Έτσι για αλλαγή.

Δημοσ.

Xωρις τις ελιες και τα μανιταρια εγω. Για το κουταλακι δεν εχω προβλημα. Με ή χωρις την τρωω :-D

Α και χωρις αυτη την πρασιναδα που εχει πανω :P

Δημοσ.

Τέτοια πίτσα! Χωρίς το πατζαρόφυλο επάνω.

Τέτοια ωραία ζύμη, αλλά με κλασσική Γκρηκ ξέχειλη επικάλυψη κασεροσαλαμιών, κάνει ο Οβελίξ κοντά στην Βουρβουρού, στους βόριους το λέω που ξέρουν. Πήγαμε πρώτη φορά με την γνιέκα πριν χρόνια. "2 πίτσες¨του λέω, "μπα, μία θα σου φέρω, και πολλή σας είναι", μου λέει. "Ξέρωγω, για να το λες, μία φέρε", του λέω. Στρώνει χάρτινο τραπεζομάντηλο, φέρνει και μαχαιροπίρουνα, αυτά. Πιάτα γιοκ. Έρχεται μετά από λίγο και κρατάει μια τεράστια ξύλινη πιατάρα. Κάνει μια κίνηση ζίου-ζίτσου και πετιέται η πίτσα από την πιατάρα και σκάει στο τραπέζι. Αυτός έχει ήδη γυρίσει πλάτη και φεύγει. Κοιτάζουμε την πίτσα σαν χαζοί, τουλάχιστον 60 εκ διάμετρος, αλλά σε ολίγον οβάλ σχήμα. ΘΕΪΚΗ. Τι να κλάσουν οι Ιταλοί μπροστά σε ΠΙΤΣΑ ΧΑΛΛΛΛΛΚΙΔΙΚΗΣ.

Δημοσ.

λεφτέρ, να πιεις κρασάκι. Έτσι για αλλαγή.

κρασάκι ήπια έναν τόνο αυτές τις μέρες. Τα έχω κάνει τόσο σκατά, που λέω να κάνω δίαιτα από φαΐ και από αλκοόλ από Δευτέρα. Όχι παρουσία, σκέτη Δευτέρα.

Δημοσ.

χαχαχαχαχαχα... Δευτέρα χαχαχαχαχαχα και Δίαιτα! χαχαχαχαχα. Ξεκινάς δευτέρα για να σταματήσεις την τρίτη που είναι δύσκολη μέρα και θα έχεις δικαιολογία;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...