Marria Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 really? αν και εβαλα +1 για την δευτερα παρουσια αλλα okay Χα ! οριστε ! τωρα να σε δω τι θα πεις ινσομνιακ !!!
gang Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 αν παίζαμε το παλέρμο, θα σε κατηγορούσα gang... Τόσο ύπουλος μοιάζω ρε?
insomniaK Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 είναι κάτι αγόρια που δε γίνονται άντρες... Πιφ, παιδί!
leftermann Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 δεν γαμείς, τι με νοιάζει. Όποιος θέλει ας είναι. Σοβαρά τώρα, τι πιθανότητες δίνει να τηρήσω αυτό που είπα; Μουχαχαχα. Πίτσα δεν έχω, αλλά έχω μπροστά μου μια πιατάρα με τουλάχιστον μισό κιλό σαλάμια, και μια ωραιότατη μαύρη μπύρα. Παστουρμά οριτζιναλ από καμήλα, ένα κόκκινο με πιπέρι γύρω γύρω που δεν θυμάμαι πως το λένε, ένα άλλο κόκκινο σε σχήμα μαργαρίτας που δεν θυμάμαι πως το λένε, και ένα άλλο που είναι σαν προσούτο αλλά δεν θυμάμαι πως το λένε. Και μια κομάτα μουχλιασμένο τυρί.
alexzzz Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 ένα κόκκινο με πιπέρι γύρω γύρω που δεν θυμάμαι πως το λένε, ένα άλλο κόκκινο σε σχήμα μαργαρίτας που δεν θυμάμαι πως το λένε, και ένα άλλο που είναι σαν προσούτο αλλά δεν θυμάμαι πως το λένε αετός είναι... δεν του ξεφεύγει τίποτα
insomniaK Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 τάξε μου να ΣΕ πω γιατί δεν είναι τάξε ΜΕ;
insomniaK Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Τόσο ύπουλος μοιάζω ρε? και συνεχίζει. Σιγουρα o gang το έκανε.
gang Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Το πολύ φαί ή το πολύ ποτό σε κάνουν και ξεχνάς? και συνεχίζει. Σιγουρα o gang το έκανε. άργησες μια ώρα...
Marria Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Το πολύ φαί ή το πολύ ποτό σε κάνουν και ξεχνάς? άργησες μια ώρα... γιατι ξεχασες και τις πολλες γυναικες?
leftermann Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 πω τον μαλάκα, έβαλα +1 στον Πόντιο, ξέχασα ότι μπορεί να δει ποιός το έβαλε...
alexzzz Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 πω τον μαλάκα, έβαλα +1 στον Πόντιο, ξέχασα ότι μπορεί να δει ποιός το έβαλε... ναι, και εγώ σοκαρίστηκα
gang Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Αυτά τα έχουμε υπό έλεγχο και άσε την μαρρία να νομίζει....
leftermann Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 οπ. Τι εννοεί η μαρρία, gang; εννοεί ότι ξέχασε ότι και οι γυναίκες τον κάνουν να ξεχνάει. Μπαη δε γουέη, γαμάτη νυχτερινή ζωή η Νάπολι ε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις