insomniaK Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 καλή είναι, αλλά δουλεύω το πρωί. Έχει κάτι ωραίους δρόμους με αντικρυστά μπαράκια.
leftermann Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Α ναι, ξέχασα, έχει και μεγάλο ωκεανό η Νάπολι, σαν την Νιγηρία και πιό μεγάλο ακόμα.
insomniaK Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 μου αρέσεις γιατί έχεις πιάσει το νόημα. Όσο μεγαλώνω, τόσο καταλήγω πως το consultant ως τίτλος και περιεχόμενο εργασίας μου ταιριάζει γάντι.
leftermann Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 άσχετο, αυτό το "μην μετάτε τίποτα, χαρίστε το εδώ" εντελώς για τον πούτσο είναι, περιμένω τόσο καιρό να χαρίσει κανένας καμιά μητρική να ταιριάζει με τον Ρ4 που έχω, + καμιά μνήμη ναούμ, και όλο παπαργιές χαρίζουν...
alexzzz Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 άσχετο, αυτό το "μην μετάτε τίποτα, χαρίστε το εδώ" εντελώς για τον πούτσο είναι, περιμένω τόσο καιρό να χαρίσει κανένας καμιά μητρική να ταιριάζει με τον Ρ4 που έχω, + καμιά μνήμη ναούμ, και όλο παπαργιές χαρίζουν... το κρατάω αυτό γιατί μπορείς να έχω κάτι σε κάνα μήνα
gang Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 άσχετο, αυτό το "μην μετάτε τίποτα, χαρίστε το εδώ" εντελώς για τον πούτσο είναι, περιμένω τόσο καιρό να χαρίσει κανένας καμιά μητρική να ταιριάζει με τον Ρ4 που έχω, + καμιά μνήμη ναούμ, και όλο παπαργιές χαρίζουν... wait for it... το αλλάζω αυτές τις μέρες. Παίζει να τα πάρεις δεν υπόσχομαι.
leftermann Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 μου αρέσεις γιατί έχεις πιάσει το νόημα. Όσο μεγαλώνω, τόσο καταλήγω πως το consultant ως τίτλος και περιεχόμενο εργασίας μου ταιριάζει γάντι. Παπατζής; Τι παπατζής; Εγώ μια χαρά ωκεανό βλέπω στον χάρτη. ωπ ωπ, παιδιά ένας ένας τις προσφορές σας :mrgreen:
Chrisxxx Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 άσχετο, αυτό το "μην μετάτε τίποτα, χαρίστε το εδώ" εντελώς για τον πούτσο είναι, περιμένω τόσο καιρό να χαρίσει κανένας καμιά μητρική να ταιριάζει με τον Ρ4 που έχω, + καμιά μνήμη ναούμ, και όλο παπαργιές χαρίζουν... Εγω νομίζω ότι έχω μητρική για P4 και 256 μνημη, αν τα βρω θα σου πω.
insomniaK Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 γω λέω να πάρεις άβακα, πιο γρήγορα θα κάνεις τη δουλειά σου.
leftermann Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 λοιπόν, ωραία! ¨Εχω 3 μητρικές, αλλά μόνο 1 επεξεργαστή, τώρα χρειάζομαι 2 επεξεργαστές Θένξ γκάηζ! γω λέω να πάρεις άβακα, πιο γρήγορα θα κάνεις τη δουλειά σου. κακεντρεχή. ΜΠ3 θέλω να παίζω μόνο, δεν θα μελετήσω τον Νέμο και την Ντόρα.
PaokToTheBone Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 λοιπόν, ωραία! ¨Εχω 3 μητρικές, αλλά μόνο 1 επεξεργαστή, τώρα χρειάζομαι 2 επεξεργαστές Θένξ γκάηζ! κακεντρεχή. ΜΠ3 θέλω να παίζω μόνο, δεν θα μελετήσω τον Νέμο και την Ντόρα. τι μητρικες?
leftermann Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 εμένα ρωτάς; Ρώτα τον Άλεξ, τον Κρις και τον Γκάνγ
Chrisxxx Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=24022&cat=1&sub=153&pmanuf=undefined&sort=3&step=undefined http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=17575&cat=1&sub=362&pmanuf=undefined&sort=3&step=undefined http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=26335&cat=1&sub=362&pmanuf=undefined&sort=3&step=undefined Ποιο από τα 3 και γιατι; Βασικά μαλλον θα το παω σε θεμα ομορφιας αλλά δεν μπορω να επιλέξω ακομα και τα 3 ειναι μετρια αλλά δεν ξεχωρίζει κανενα. MSI πρεπει να ειναι η δικια μου αν κ δεν ξερω αν δουλευει..
gang Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Εγώ μόλις παρήγγειλα για το σταθερό που έχει ο αδερφός μου, μητρική, επεξεργαστή, ram. Έχω και μια κάρτα γραφικών καβάντζα. Και αυτή την στιγμή έχει πάνω του P4 512 ραμ και μια msi νομιζω μητρική.
Προτεινόμενες αναρτήσεις