leftermann Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Ε ναι ρε φίλε. Το ίντερνετ είναι σαν το σεξ. Προσέχεις που μπαίνεις... χαααααααχαχα, τι είπες τώρα. Πάντα πρόσεχα πού έμπαινα, αλλά ξεχνιόμουνα να βγω :mrgreen: Δεν το έχω να τρέχει μόνιμα. Το βάζω καμιά φορά να ψάξει. Αλλά ανοίγει όποτε θέλει από μόνο του, και το έχω απενεργοποιήσει από παντού. Θα το κουρέψω.
Chrisxxx Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 σόρρυ κιόλας, αλλά τι πισι χωράει σε αυτό το σπιρτόκουτο ωρέ Κρισξξξ; http://www.insomnia.gr/topic/429632-mini-media-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B5%CE%B2%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B9-pc/
gang Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Στεγνό καθάρισμα. Εγώ έχω μόνο το microsoft security essentials που είναι τσαμπέ και όποτε μου καβλώσει το βάζω να ψάξει. Το κάνει και μόνο του κάθε τόσο, αλλά είναι εντελώς αθόρυβο.
leftermann Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 http://www.insomnia.gr/topic/429632-mini-media-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B5%CE%B2%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B9-pc/ πω πω! Τα ψιψιψίνια με τα πωπωψώνια μην ξεχάσεις να συνδέσεις ε.
gang Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 πάω για ύπνο. Καθίστε να παίξετε με τον kostantinosnatas
leftermann Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 κάτσε ρε, πού πας; Τα σχολεία δεν άνοιξαν ακόμα.
Chrisxxx Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 πω πω! Τα ψιψιψίνια με τα πωπωψώνια μην ξεχάσεις να συνδέσεις ε. Να και το κιμπορντ-μαους http://www.amazon.co.uk/2-4GHz-Wireless-Rii-Keyboard-Touchpad/dp/B004FSFYG8/ref=cm_cr_pr_product_top
gang Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Οι εργασίες τρέχουν όμως γαμώ τον διάολο... Όπως και να χει, ψιλοκουράστηκα παρότι ξύπνησα στις 2.30, δεν ξέρω γιατί είμαι σε αυτή την φάση...
leftermann Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 ΞΥΠΝΗΣΕ 2.30 ΕΙΠΕ;;; Ούτε 12ωρο ξύπνιος δεν είσαι ρε;
gang Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 ναι ρε συ και εμένα αυτό με παραξενεύει. Αλλά μάλλον με ταλαιπώρησε η όλη ψητούρα που είχαμε σήμερα..
sugata Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Όχι, εδώ να μείνεις. Γαμώ το καντήλι, τα μεταχειρισμένα στην Γερμανία είναι πιο ακριβά από ότι εδωπέρα... Επίσης, τι διάλο να κάνω για να μην ανοίγει το Adaware όποτε του καβλώσει; Γιάντα Γερμανία?
leftermann Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Κρισξξξ, για να καταλάβω κι εγώ ο αργός: θα έχεις ένα μίνι-πισι πάνω στην τηλεόρασή σου. Θα κατεβάζει τόρρεντζ, και θα τα αποθηκεύει που, στον εαυτό του ή στο μεγάλο πισι σου; Και θα παίζει από δίσκο δικό του, ή από το μεγάλο πισι πάλι; Με το οποίο θα είναι δικτυωμένο ασύρματα ε; Και το ματζαφλάρι που έδειξες θα είναι πληκτρολόγιο και τηλεκοντρόλ για το πισάκι αυτό; Και θα έχεις και ένα ποντίκι αντίστοιχο ε; Και γιατί δεν παίρνεις ένα ετοιματζίδηκο μήντια-πλέηερ, σαν αυτό που έχω γω ναούμ, και παίζει μια χαρά τα πάντα; Γιάντα Γερμανία? μπηκόουζ μόνο από εκεί αν εισάγω. Μακάρι να μπορούσα από Γαλλία.
gang Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 γιατί το media player δεν κατεβάζει ταινίες...
sugata Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 μπηκόουζ μόνο από εκεί αν εισάγω. Μακάρι να μπορούσα από Γαλλία. Τι στο δαίμονα ψάχνεις και δεν το βρίσκεις εδώ?
leftermann Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 ε αφού έχει άλλο πισι για να κάνει την βρωμοδουλειά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις