gang Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 ένα παλιο picasso ψάχνει. αφού θέλει αυτό για κατεβαστήρι ο μινάρας..
leftermann Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Τι στο δαίμονα ψάχνεις και δεν το βρίσκεις εδώ? grand c4 picasso diesel αυτόματο.
Chrisxxx Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Κρισξξξ, για να καταλάβω κι εγώ ο αργός: θα έχεις ένα μίνι-πισι πάνω στην τηλεόρασή σου. Θα κατεβάζει τόρρεντζ, και θα τα αποθηκεύει που, στον εαυτό του ή στο μεγάλο πισι σου; Και θα παίζει από δίσκο δικό του, ή από το μεγάλο πισι πάλι; Με το οποίο θα είναι δικτυωμένο ασύρματα ε; Και το ματζαφλάρι που έδειξες θα είναι πληκτρολόγιο και τηλεκοντρόλ για το πισάκι αυτό; Και θα έχεις και ένα ποντίκι αντίστοιχο ε; Και γιατί δεν παίρνεις ένα ετοιματζίδηκο μήντια-πλέηερ, σαν αυτό που έχω γω ναούμ, και παίζει μια χαρά τα πάντα; Ειναι ενα μινι πισακι με αρκετες δυνατοτητες, που χωράει σε ενα μινι κουτακι σαν τα προηγουμενα. Εχει πανω του δισκο - μνημη και ότι αλλο έχει ενα κανονικό πισι και συνδεεται με καλώδιο (θα μπορουσε και ασυρματα αλλα κοστιζει και ειναι 20 φορες πιο αργο) με το ρουτερ για ιντερνετ και ειναι σε κοινο δικτυο με το κανονικο πισι. ΤΟ πληκτρολογιο - τηλεκοντρολ ειναι ασυρματο και ειναι και μαους μαζι (οπως τα μαους του λαπτοπ). Εχει και ένα λειζερ αλλά δε νομιζω να χρειαζεται. Αυτο θα μου κοστισει καπου 180 ευρώ, εκτός αν βρω πιο φθηνο κουτι, καπου στο ιντερνετ χωρις μεταφορικα θα ηταν τελεια. Ενα μιντια πισι με τις λειτουργιες που θελω να κανει κοστιζει καπου 100 παραπανω.
gang Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Τελικά πάω για ύπνο... Βαριέμαι και νυστάζω τόσο πολύ που γράφω με το ένα χέρι...
leftermann Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 αφού θέλει αυτό για κατεβαστήρι ο μινάρας.. ας πάρει ένα μήντια πλέηερ, μικρό απλό όμορφο και με κομπλέ τηλεκοντρόλι ναουμ, και με τα λεφτά που θα του περισσέψουν ας πάρει ένα παλιό λαπτόπι να του κατεβάζει όχι 24/7 αλλά 25/8 με μια κλανιά ρεύμα. Άντε, και καλά γκατζετάκηδες και χάη-τέκηδες, άσχετοι ναούμ, εγώ θα σας δίνω λύσεις.
leftermann Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 καληνύχτα Γκάνγκ. Καλή ξεκούραση μετά από μια τόσο μεγάλη και δύσκολη μέρα. Ένα ποδόλουτρο χλιαρό κάνε.
status Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 καληνύχτα Γκάνγκ. Καλή ξεκούραση μετά από μια τόσο μεγάλη και δύσκολη μέρα. Ένα ποδόλουτρο χλιαρό κάνε. Και μπιντέ, και μπιντέ;ρ
sugata Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 grand c4 picasso diesel αυτόματο. Κι απ' αυτά δεν καν κανένα?
leftermann Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Κι απ' αυτά δεν καν κανένα? ωρε Σουγκ, το λινκ σου το έχω σελιδοδείκτη και το τσεκάρω κάθε πρωί. Ξέχασα να σου πώ ότι το θέλω και έκδοση exclusive, για τον μόνο λόγο ότι μόνο το εξκλούσιβ έχει υδροπνευματική ανάρτηση πίσω, η οποία είναι πολύ χρήσιμη αν 99% το αμάξι ταξιδεύει φορτωμένο μέχρι τα αυτιά. Το μόνο exclusive που υπάρχει*, από τις φωτογραφίες φαίνεται ύποπτο για σεντραρισμένο, και ο ιδιοκτήτης του δεν μου το φέρνει εδώ να το ελέγξει μάστορας δικός μου. Οπότε το απορρίπτω. Οπότε δεν έμεινε κανένα... Το πρώτο στην λίστα φαίνεται το καλύτερο από τα υπόλοιπα πάντως... *2 είναι τα εξκλούσιβ, αλλά μαύρο αμάξι δεν θα έπαιρνα με τίποτα. Μπλιε.
athlios Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Τέτοια πίτσα! Χωρίς το πατζαρόφυλο επάνω. Τέτοια ωραία ζύμη, αλλά με κλασσική Γκρηκ ξέχειλη επικάλυψη κασεροσαλαμιών, κάνει ο Οβελίξ κοντά στην Βουρβουρού, στους βόριους το λέω που ξέρουν. Πήγαμε πρώτη φορά με την γνιέκα πριν χρόνια. "2 πίτσες¨του λέω, "μπα, μία θα σου φέρω, και πολλή σας είναι", μου λέει. "Ξέρωγω, για να το λες, μία φέρε", του λέω. Στρώνει χάρτινο τραπεζομάντηλο, φέρνει και μαχαιροπίρουνα, αυτά. Πιάτα γιοκ. Έρχεται μετά από λίγο και κρατάει μια τεράστια ξύλινη πιατάρα. Κάνει μια κίνηση ζίου-ζίτσου και πετιέται η πίτσα από την πιατάρα και σκάει στο τραπέζι. Αυτός έχει ήδη γυρίσει πλάτη και φεύγει. Κοιτάζουμε την πίτσα σαν χαζοί, τουλάχιστον 60 εκ διάμετρος, αλλά σε ολίγον οβάλ σχήμα. ΘΕΪΚΗ. Τι να κλάσουν οι Ιταλοί μπροστά σε ΠΙΤΣΑ ΧΑΛΛΛΛΛΚΙΔΙΚΗΣ. προσπερναω τα υπολοιπα. πηγες οβελιξ και δεν εφαγες μακαρονια αλα βοτκα πως στο πουτσο τα λεει? την παλευεις?
leftermann Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 καταρχήν Άθλιε, όταν πήγα Οβελίξ, εσύ μάλλον δεν ήξερες ακόμα να διαβάζεις. Μετά, περιέγραψα απλά τι συνέβη την πρώτη φορά που πήγα. Είπα τίποτα για το τι έφαγα τις επόμενες; Εξυπνάκια; Μ;
athlios Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Αμα ειχες φαει δε τα το γραφες? ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΤΑ ΛΕΣ ΑΥΤΑ ΜΠΑΡΜΠΑΛΕΦΤΕΡ? ΤΑ ΚΡΑΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ? Που τα φερνει σταλουμινιο μεσα γιατι δε παιζει να τα τελειωσεις ποτε και ας ειστε και 500 ατομα παρεα. Που για να παρεις πακετο την πιτσα σου φερνει 3 γιγαντια κουτια πιτσας? Που αν ζητησεις τριμενο τυρι σου φερνει μιση σακουλα τριμενο τυρι? Που για να κατσεις απογευμα ιουλιου πρεπει να πας απο το πρωι να κρατας θεση.Που καιει σε αλουμινοχαρτα ελληνικο για να φευγουν οι μελισσες αλλα και να σου γαμαει την διαθεση?
leftermann Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 επ επ. Δεν πήγα ποτέ μέρα, μόνο βράδυ, δεν είχε μέλισσες, δεν έκαιγε ελληνικό. Δεν είπες και για τα μακαρόνια κοχύλι που τα σερβίρει μέσα σε ένα τεράστιο κοχύλι.
athlios Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Γιατοπουτσο ολα ταλλα. Μονο ταλαβοτκα και πιτσες. Και πας απογευμα μετα την απογευματινη μεταλατια να κανουν σημαδι στα καθισματα απτο αμαξι και να σερνεις την παντοφλα χρουτςχρουτς. Επισης παρατα τα πικασο και τις πιπες :
Προτεινόμενες αναρτήσεις