Chrisxxx Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Αρα δεν ξερεις αν αξιζει. παπατζης με φαινεσαι..
athlios Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Εγω σου λεω τι λενε οι κριτικες. Θες να δοκιμασεις πασα μου?
marios32 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Πάντως από ότι ξέρω και 'γω ο Σάκης μετράει για πίτσα.
alexzzz Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 the game Εντάξει ρε ζει ο angmar ... σταματήστε τις έρευνες. --- έχει κανείς πρόχειρο τον νόμο για τις καμπάνες να τον τυπώσω και να τον πάω στον παπά του χωριού;
Chrisxxx Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Οι παπάδες είναι αμποβ δε λο... Μετα θα σου έρχονται κ γριεσ στο σπίτι να κάνουν αγιασμό κ θα συζητάνε στο χωριό ότι χαλασες κ πως είσαι σατανιστης.
leftermann Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 θα σε κάψει ο θεός, ανίερε σατανιστή. Τι σε ενοχλούν οι καμπάνες;
alexzzz Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 το σπίτι μου είναι ανάμεσα στις 2 εκκλησίες που έχουμε στο χωρίο. Ούτε 400 κάτοικοι και έχουμε 2 εκκλησίες... δενπεριγράφωάλλο. Anyway, η μία είναι καινούρια και μάλλον στρώνουν ακόμα την καμπάνα με αποτέλεσμα όποτε μπορούν να την χτυπάνε. "ΚΕΡΔΙΣΕ Ο ΚΥΡ ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΤΟ ΤΑΒΛΙΙΙΙ!!! ΤΙΣ ΚΑΜΠΑΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙΙΙΙΙΙ!" ε, αυτή η ρουφιάνα η καμπάνα στο υπνοδωμάτιο μου ακούγεται πάρα πολύ έντονα με αποτέλεσμα να ξυπνάω και εγώ που κοιμάμαι σαν βόδι. Θέλω να πάω να τον κάνω μια κουβέντα γιατί αν και παπάς μου φαίνεται λίγο λογικός και άμα μου πει τίποτα να του κοτσάρω τον νόμο.
nicoc89 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 μολις γυρισα απο προπόνηση και έχω τρελά νευρα, κάποιον θα χτυπήσω σήμερα. λες και εχω τραβήξει κοκακολα νιώθω. :angry: :angry:
Προτεινόμενες αναρτήσεις