ANHLIKOS Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Καλημερα. Ρε σεις, λενε τα κάλαντα σήμερα ή με τρολαρουν? Τι σκατα, παω να καθίσω σαν άρχοντας και να απολαύσω την ησυχία μου... ΝΤΡιιιιιιΝ .... να τα πουμε? Αντε, πες τα! Μετα απο λίγο, ξαναμαναΝΤΡιιιιιΝ...Να τα πούμε?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 ναι τα λένε, ευτυχώς μέχρι στιγμής ούτε ένα κουδούνι...
leftermann Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 πού μένετε ρε και σας λένε κάλαντα; Εδώ δεν ήρθε ούτε ένας. Ούτε σήμερα (ακόμα), ούτε την πρωτοχρονιά, ούτε τα χριστούγεννα. Μόνο ο γιός μου ο τσόγλανος ήρθε και με ξύπνησε αξημέρωτα να μου τα πει, τα χριστούγεννα, του είχε πει η μάνα του ότι όσο πιο νωρίς τα πει τόσο πιο καλό δώρο θα πάρει. Παλιοτρόλλ.
leftermann Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 εμ, τι θα έλεγε ο Πόντιος; Μω την πίστη σας.
viper2005 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 πως γινεται να φτιαχνεις καφε να πας να πιεις μια τζουρα και οταν ανοιγεις την τηλεοραση να χρειαζεσαι να ανοιξεις την μπυρα που εχεις ξεχασμενη στο ψυγειο... in other news μερες
marios32 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 εμ, τι θα έλεγε ο Πόντιος; Μω την πίστη σας. Πεζεβέγκηδες
PaokToTheBone Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 2η μερα αρρωστος....Ενταξει δεν με χαλασε το αναγκαστηκο κα8ησιο στο σπιτι,αλλα Εχω λιωσει στην σουπα...Λεφτερ πρωτη φορα σε ζηλευω που τρως εκεινα τα κρεατικα...
leftermann Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 ποιά κρεατικά ωρέ Μπάογκ; Περαστικά σου.
Marria Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Σημερα εχει μακαρονια με σαλτσα ντοματας και βασιλικο.
PaokToTheBone Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 ποιά κρεατικά ωρέ Μπάογκ; Περαστικά σου. Ευχαριστω. Κατι για βομβιδια διαβαζα,κατι για σουβλακια στο μπαλκονι σου...ολα αυτα τωρα μου φανταζουν τελεια... Εχω βαρεθει τα ζουμια/σουπες.
leftermann Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 αααα, στα βομβίδια ειδικός είναι ο Άθλιος. Όποτε πας, εκεί τον βρίσκεις. Μουαχαχαχαχα
Προτεινόμενες αναρτήσεις