Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σημερα εχει μακαρονια με σαλτσα ντοματας και βασιλικο.

makaronia-me-skordo.jpg

Ναι ρε...Χτυπα και αλλο...Εγω εφαγα κατι σαν κοτοσουπα..(μπλιαχ)

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

αααα, στα βομβίδια ειδικός είναι ο Άθλιος. Όποτε πας, εκεί τον βρίσκεις.

Μουαχαχαχαχα

αν δεν εισουν ΤΟΣΟ μεγαλος και με ΤΟΣΑ παιδια θα ελεγα οτι "πειραζεις" τον αθλιο γιατι τον κανεις κεφι...!!!

Δημοσ.

2η μερα αρρωστος....Ενταξει δεν με χαλασε το αναγκαστηκο κα8ησιο στο σπιτι,αλλα Εχω λιωσει στην σουπα...Λεφτερ πρωτη φορα σε ζηλευω που τρως εκεινα τα κρεατικα...

αν έχεις όρεξη φάει κρέας. Γιατί δεν τρως δηλαδή; οι σούπες είναι η λύση ανάγκης για τους αδιάθετους που δεν έχουν όρεξη να φάνε. Εκτός άμα έχεις πρόβλημα με στομαχόπονο κτλ

Δημοσ.

αν δεν εισουν ΤΟΣΟ μεγαλος και με ΤΟΣΑ παιδια θα ελεγα οτι "πειραζεις" τον αθλιο γιατι τον κανεις κεφι...!!!

μέσα στην καρδιά μου τον έχω τον Άθλιο.

Δημοσ.

αν έχεις όρεξη φάει κρέας. Γιατί δεν τρως δηλαδή; οι σούπες είναι η λύση ανάγκης για τους αδιάθετους που δεν έχουν όρεξη να φάνε. Εκτός άμα έχεις πρόβλημα με στομαχόπονο κτλ

μπα,απλα επειδη πριν 3 μερες που αρρωσταινα,δεν το πιστευα εκανα και ενα πακετο τσιγαρα,τωρα ο λαιμος μου ειναι για τα αναθεμα και δεν μπορω να φαω πολλα πραμματα.Δεν περνω και ανασα απο την μυτη οποτε δεν μπορω να μασαω και ωρες...

Ειμαι και λιγο φυγοπονος οποτε τι βγαζω με σουπες,αλλα ηρθα να παραπονεθω.

μέσα στην καρδιά μου τον έχω τον Άθλιο.

Εσυ το ξερεις καλυτερα...

Machine Head θα παμε ρε?

Δημοσ.

Εσυ το ξερεις καλυτερα...

Machine Head θα παμε ρε?

παίζουν οι Μασίν; Πότε; Βγάλαν δίσκο; Κάτσε να ψάξω.

δεν ξέρω, γενικά δεν είναι και εύκολο να την κοπανάω από δω πέρα, για λίγο καιρό ακόμα...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...