BadBoy Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Insomnia mobile site>>android app Και κανείς δεν απαντάει γιατί θέλει άδεια να κάνει τηλεφωνικές κλήσεις. Ευτυχώς υπάρχει το Permissions Denied για κάτι τέτοιες περιπτώσεις.
alexzzz Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Insomnia mobile site>>android app υπομονή... σε λίγο καιρό θα έρθει το ανανεωμένο
marios32 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Τι πρόβλημα έχει η εφαρμογή τώρα ; Γιατί εγώ δεν μπορώ να την κάνω καν εγκατάσταση! ( Αλλά ντάξει έχω ένα όμνια 2 που του έβαλα άνδροιδ, και δεν ξέρω τι παίζει.. )
leftermann Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 σήμερα γιορτάζουμε. Τρώμε, πίνουμε. Αύριο πάλι γιορτάζουμε. Τρώμε, πίνουμε... Μεθαύριο ξαναματαγιορτάζουμε. Ξανά τρώμε, ξανά πίνουμε... Ευτυχώς μετά τις 8/1 δεν έχει άλλον να γιορτάζει. Ένα κλικ πριν τον εγκεφαλικό θάνατο είμαστε.
leftermann Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Αντώνη όχι. Έχω Θανάση, έχω και Χαράλαμπο αργότερα, αλλά δεν είναι φάση τραπεζώματος. ΕΥΤΥΧΩΣ.
alexzzz Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Τι πρόβλημα έχει η εφαρμογή τώρα ; Γιατί εγώ δεν μπορώ να την κάνω καν εγκατάσταση! ( Αλλά ντάξει έχω ένα όμνια 2 που του έβαλα άνδροιδ, και δεν ξέρω τι παίζει.. ) Δεν ξέρω αν αλλάζει κάτι λόγο της μόντας που έκανες αλλά γενικότερα η εφαρμογή δεν έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις σε συσκευές. Όπως και να έχει όμως θα ανανεωθεί όπως και του ios και θα κυκλοφορήσει και windows phone εφαρμογή σε λίγο καιρό (μήνα +)
athlios Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 σήμερα γιορτάζουμε. Τρώμε, πίνουμε. Αύριο πάλι γιορτάζουμε. Τρώμε, πίνουμε... Μεθαύριο ξαναματαγιορτάζουμε. Ξανά τρώμε, ξανά πίνουμε... Και σε κανεναν δε δινουμε.
PaokToTheBone Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 εννοείται, μαλλλάκες είμαστε; καλα τα ρωταν αυτα...? Ρε κα8ε μερα ξυπναω πιο αρρωστος...μηπως να αρχισω να περνω κανενα φαρμακο?
Chrisxxx Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Φαρμακο ειναι η μπαοκαρα. Πιες κανα χυμο τι να σου κανουν τα φαρμακα; Εκτος και αν εισαι τελειως κομματια.
athlios Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 καλα τα ρωταν αυτα...? Ρε κα8ε μερα ξυπναω πιο αρρωστος...μηπως να αρχισω να περνω κανενα φαρμακο? http://www.youtube.com/watch?v=FstVgznhnH4
PaokToTheBone Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Φαρμακο ειναι η μπαοκαρα. Πιες κανα χυμο τι να σου κανουν τα φαρμακα; Εκτος και αν εισαι τελειως κομματια. Και γω αυτης της λογικης ειμαι,οτι για το κρυωμα δεν χρειαζεται να περνω φαρμακα...αλλα ξεκινησε με πονολαιμο και λιγο πυρετο...την επομενη μερα ειχα τα ιδια + βηχα και τωρα εχω ολα τα προηγουμενα + συναχι... Εχει στο καλα8ι με τα φαρμακα μια μαλακια panadol cold n flu να δοκιμασω να παρω ? Το θεμα ειναι οτι οσο καθομαι σπιτι μετα θα γαμηθω στην δουλεια και θελω να γινω καλα μια ωρα νωριτερα.
athlios Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Χυμους, κανα αλατονερο ή κανα φυσιομερ για πλυσεις στη μυτη και κοψε τη βραδινη. Πινε και κανα τσαι με μελια ή πινε σκετα μελια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις