Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

2 με κρατήσανε. κορυφαία σκηνή όταν στρίβει το καράβι να περάσει ανάμεσα σε κεφαλονιά-λευκάδα, γέρνει δεξια, μετά αριστερά μέχρι τον πάτο, στα παραθυρα να φαινεται μονο θάλασσα, ουτε στο deadliest catch ετσι και αρχίζουνε να απογειώνονται, οθόνες pc, γλάστρες, καρέκλες...

και εμείς να κοιταγόμαστε με κατι τυπους πλήρωμα με αστεράκια στους ωμους,με το poker face βλεμα του γνωστού meme εννοώντας "εδώ είμαστε παμε να κάνουμε παρέα στις τσιπούρες του ιονίου".

Δημοσ.

Πωπω μου θυμιζει ενα ταξιδι για Λημνο, που ειχε 'κυματακι΄ , και ολοι στο καταστρωμα ξερναγαν ... και να λενε ποσες ωρες* μενουν ακομα για να φτασουμε .. epic στιγμες :-D

*Το ταξιδι διαρκει καπου 9 ωρες.

Δημοσ.

Χτύπησα 3 γλυκάκια και βρήκα μια μπύρα στο ψυγείο. Δεν θα τελειώσουν ποτέ οι γιορτές μου φαίνεται...

Δημοσ.

Αυτά είναι ρε φίλε, ζωάρα... Είμαστε σε φάση να μην μας μιλάει κανείς για την δευτέρα που έρχεται...

Δημοσ.

Μόνο εσύ με νιώθεις σύντροφε Γκάνγκ. Έξω λυσομανάει εν τω μεταξύ, πρέπει να έχει κάπου 200 μποφόρ, σφυράν τα πάντα. Όλοι κοιμήθηκαν, ησυχία εντός της οικίας. ΑΠΟΛΑΥΣΗ λέμε, πάμε για πολλές μπύρες!

Δευτέρα; Ποιά δευτέρα; Παρουσία; Ω γαμώ, την δευτέρα ανοίγουν τα σχολεία γαμώ τα σχολεία και τις δασκάλες όλες...

Δημοσ.

Ακριβώς αυτό... Και εγώ έχω να κάνω τόοοοοοοοοοοοοοσες εργασίες... Το πρωινό ξύπνημα είναι τίποτα μπροστά σε αυτά που θα περάσω μέσα στον Ιανουάριο..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...