leftermann Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Τι λε ρε. Εδώ εμείς αρχίσαμε τα δίψηφα ναούμ. Αι, ει, οι, γκ, μπ, ντ... Και προσθέσεις μέχρι το 50. Τι να μας πούν οι εργασίες σου.
gang Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Ω ρε φίλε. το χώσανε το παιδί... Τι λέει την παλεύει?
leftermann Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Σκίζει στα μαθηματικά, μια χαρά, τα έχει για πλάκα. Με την ανάγνωση μια χαρά, ορθογραφία σκατά. 10 φορές συνεχόμενες γράφει την "κιθάρα", κάθε φορά με άλλο "ι". Τον έρμο τον Ηλία, μη σε πω τι τον έχει κάνει. Ιλήα, Ιλία, Ηλήα, Ηλύα. Όλους τους πιθανούς συνδυασμούς. Σε γενικές γραμμές, μια χαρά Το καλό είναι ότι δεν νιώθει πιεσμένος. Δεν τρελαίνεται για σχολείο, αλλά δεν μπαφιάζει κιόλας...
gang Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Μια χαράααα... και του πούστη, μετά από πολύ εξάσκηση νομίζω μαθαίνεις ορθογραφία. Μάλλον... εσύ τι έχεις για Δευτέρα?
leftermann Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Εγώ για Δευτέρα τίποτα. Ούτε δουλειά δεν με βλέπω να πηγαίνω. Λογικά την Πέμπτη θα πάω δουλειά. Την Τρίτη έχω πολλά τρεχάματα, κλασσικά. Λαϊκή, ψώνια, βρασίματα, τηγανίσματα, ξέρεις. Από Δευτέρα λέω να κάνω και καμιά δίαιτα ξερωγώ, όχι τίποτα σπουδαίο, απλά να κόψω την κραιπάλη, και το αλκοόλ για κάναν μήνα. Δεν πάει άλλο ρε φίλε, στα κόκκινα η κατανάλωση λέμε. Εσύ;
gang Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Εγώ σχολή πάλι και παράλληλα να ξεκινήσω τις εργασίες που λέγαμε από Κυριακή κιόλας γιατί η πρώτη έχει διορία μέχρι την Τρίτη άλλες 2 μέχρι την άλλη Κυριακή και πάει λέγοντας... Όσο για φαί ναι. Αποτοξίνωση τώρα που φεύγω από το πατρικό. Μάζεψα απόθεμα για τον 1,5-2 μήνες που θα λείπω μακριά από την μάνα μου..
leftermann Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Σόρρυ κιόλας που δεν θυμάμαι, αλλά κάτι κομπιουτερίστικο σπουδάζεις ε; Και υποθέτω η μανούλα στην Πάτρα, η σχολή Αθήνα ε; Ααααααχ, τι ωραία! Σπουδές! Να ξαναγινόμουν φοιτητής καμιά 15-20 χρόνια... Ο μαλάκας σπούδασα στην πόλη μου... κομματάρα: http://www.youtube.com/watch?v=z89WI96MzZc
gang Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Μια χαρά τα λες. Μια χαρά. Καταταάλλα το μόνο που έχασες που δεν σπούδασες μακριά από την πόλη σου είναι η Ησυχία σου. Νταξ οκ, ΜΕΓΑΛΟ πράγμα..
Chrisxxx Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Μόνο εσύ με νιώθεις σύντροφε Γκάνγκ. Έξω λυσομανάει εν τω μεταξύ, πρέπει να έχει κάπου 200 μποφόρ, σφυράν τα πάντα. Όλοι κοιμήθηκαν, ησυχία εντός της οικίας. ΑΠΟΛΑΥΣΗ λέμε, πάμε για πολλές μπύρες! Δευτέρα; Ποιά δευτέρα; Παρουσία; Ω γαμώ, την δευτέρα ανοίγουν τα σχολεία γαμώ τα σχολεία και τις δασκάλες όλες... Εδω έχει ρίξει τρελο χιονι και ακομα χιονιζει, αν δεν εβρεχε για καμια ωρα το μεσημερι θα πιστευα οτι δεν θα γυρισω ποτε Θεσσαλονικη. Επίσης πινω τσαγακι
leftermann Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Μια χαρά τα λες. Μια χαρά. Καταταάλλα το μόνο που έχασες που δεν σπούδασες μακριά από την πόλη σου είναι η Ησυχία σου. Νταξ οκ, ΜΕΓΑΛΟ πράγμα.. ε τι άλλο να έχανα; Φοιτητικό σπιτάκι, η μάνα στα 300 χλμ, φως-νερό-τηλέφωνο πληρωμένα, για φαγητό άμα περισσέψει από τις μπύρες βλέπουμε... καλύτερα γίνεται; Κρισξξξ, ΓΑΜΙΕΣΑΙ ΡΕ. Κάψε πετρέλαιο καταραμένε.
gang Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Σωστά σωστά... Βασικά λεφτά θα ήθελα και ένα αμαξάκι γιατί χωρίς αυτό η Αθήνα μικραίνει επικίνδυνα πολύ... καταταάλλα πόσο καιρό έχεις να μπεις facebook? Σου έχω στείλει ένα friend request
leftermann Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 ναι ε; Αυτήν την στιγμή είμαι στο φβ και μιλάω με την ανηψιά μου! Σπάνια μπαίνω. Πού διάλο είναι το ρηκουέστ;
gang Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Δίπλα από εκεί που λέει facebook έχει ειδοποιήσεις για friend requests. για πάτα να δεις αν σου εμφανίζει τίποτα
alexzzz Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Και μια και είσαι εκεί... κάνα ομορφόπαιδο βλέπεις να σε έχει κάνει add;
leftermann Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 ωπ, ναι, έχει! Φίλιπ, Νικόλας και Χέρμπερτ. Είσαι κάποιος από αυτούς; Τι διάλο, όλοι αυτοί ποιοί στο λούτσο είναι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις