gang Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 philip εγω nicolas ο uptodate o last one o δαιμόνιος lucifer Ο αλέκος μάλλον σε έγραψε ξέχασε...
alexzzz Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 ωπ, ναι, έχει! Φίλιπ, Νικόλας και Χέρμπερτ. Είσαι κάποιος από αυτούς; Τι διάλο, όλοι αυτοί ποιοί στο λούτσο είναι; όχι αυτοί οι μέτριοι ρε... κάνα πολύ ομορφόπαιδο
leftermann Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Και μια και είσαι εκεί... κάνα ομορφόπαιδο βλέπεις να σε έχει κάνει add; ρε μαλάκες, μη με υπερφορτώνετε με αυτά τα ψιψιψίνια, δεν μπορώ. Θα εκραγεί η κούτρα μου.
gang Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Κάνε εμένα τώρα που με βρήκες και γράψε τους άλλους...
alexzzz Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 σιγαμωρεμαλακατωραμααααααααν... ένα κλικ θα κάνεις
leftermann Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Παλοκαριόληδες, θα πατήσω "όχι τώρα" σε όλους ε. Και πρώτα στον Λούσιφερ. Καλά, γαμάει το φέησμπουκ. ¨Εχω φίλη την γυναίκα μου ε!!!
alexzzz Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Καλά, γαμάει το φέησμπουκ. ¨Εχω φίλη την γυναίκα μου ε!!! είσαι πολύ προχώ.
leftermann Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 είσαι πολύ προχώ. όχι, αυτή είναι πόντια. Μου έκανε φρεντ ρηκουέστ ενώ της είχα κάνει 3 παιδιά.
Chrisxxx Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Παλοκαριόληδες, θα πατήσω "όχι τώρα" σε όλους ε. Και πρώτα στον Λούσιφερ. Καλά, γαμάει το φέησμπουκ. ¨Εχω φίλη την γυναίκα μου ε!!! Ναι αλαλ αυτη θα σου πει να βαλεις στο στατους σου μαρριντ και αυτη θα βαλει ιτ'ς κομπλικειτιντ (με προφορα) ή ιν ε φρι ριλεισονσιπ. Μετα εσυ θα την κανεις ποκ και θα πεις τι ειναι αυτα που κανεις ρε; Και αυτη θα σε κανει μπλοκ και θα σε βαλει στους ρεστρικτεντ φρεντς για να μη διαβαζεις τι γινεται στο γουολ της. Μπωωωωωωωωωωω. Φρικη.
leftermann Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Ναι αλαλ αυτη θα σου πει να βαλεις στο στατους σου μαρριντ και αυτη θα βαλει ιτ'ς κομπλικειτιντ (με προφορα) ή ιν ε φρι ριλεισονσιπ. Μετα εσυ θα την κανεις ποκ και θα πεις τι ειναι αυτα που κανεις ρε; Και αυτη θα σε κανει μπλοκ και θα σε βαλει στους ρεστρικτεντ φρεντς για να μη διαβαζεις τι γινεται στο γουολ της. Μπωωωωωωωωωωω. Φρικη. και μετά θα της πω "το μωρό κλαίει, δεν πα να δεις μήπως χέστηκε;"
Chrisxxx Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 και μετά θα της πω "το μωρό κλαίει, δεν πα να δεις μήπως χέστηκε;" Χμμμ, ναι γινεται και αυτό.
athlios Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Τι μαλακια να πας να ανοιξεις την πορτα απτο σπιτι και να συνειδητοποιεις οτι τα ξεχασες μεσα. ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥΤΣΟ. Οι επιλογες ειναι να κοιμηθω στο αμαξι, να βαραω σα μπουστης τα κουδουνια μπας και ξυπνησει καποιος , να βρω καποιον να πιουμε μεχρι το πρωι ή να παω μεινω σε κανα ξενοδοχειο..
leftermann Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Τι μαλακια να πας να ανοιξεις την πορτα απτο σπιτι και να συνειδητοποιεις οτι τα ξεχασες μεσα. ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥΤΣΟ. Οι επιλογες ειναι να κοιμηθω στο αμαξι, να βαραω σα μπουστης τα κουδουνια μπας και ξυπνησει καποιος , να βρω καποιον να πιουμε μεχρι το πρωι ή να παω μεινω σε κανα ξενοδοχειο.. σε φιλοξενώ άνετα αν φέρεις 3-4 πιτόγυρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις