nicoc89 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 ιταν προι του αβγούστου κοντα στη ροδαβγη βγικα να παρο αγερα στην ανθισμενι γυ! βλέπο μια κόρη κλέει σπαραχτικά θρινή! κλαπσε καρδια μου εχαθει το γελαστό πιντί !! :cry: :cry: το θυμήθηκα και συγκινήθηκα ! το λέγαμε στο δημοτικό στα party! θυμάται κανείς πως λέγετε και που μπορώ να βρω ολα τα λογια? Ευχαριστω.
slipknot Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 ιταν προι του αβγούστου κοντα στη ροδαβγη βγικα να παρο αγερα στην ανθισμενι γυ! βλέπο μια κόρη κλέει σπαραχτικά θρινή! κλαπσε καρδια μου εχαθει το γελαστό πιντί !! :cry: :cry: το θυμήθηκα και συγκινήθηκα ! το λέγαμε στο δημοτικό στα party! Α ρε, τι μου θύμησες... Αυτές ήταν εποχές! Γιατί το άλλο, που όποτε πηγαίναμε εκκλησία τραγουδάγαμε όλοι μαζί "Σώπα, όπου να 'ναι θα σημάνουν οι καμπάνες";
nicoc89 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Α ρε, τι μου θύμησες... Αυτές ήταν εποχές! Γιατί το άλλο, που όποτε πηγαίναμε εκκλησία τραγουδάγαμε όλοι μαζί "Σώπα, όπου να 'ναι θα σημάνουν οι καμπάνες"; και οταν καμπανίζανε γελούσαμε και τα πρόσωπα μας φωτοβολούσαν φως αθωότητας ! ηταν κατι που περιμέναμε κάθε κυριακή! ήταν το αλφα και το ομεγα της υπαρξης μας, αυτό ονομάζαμε θεο μητέρα-παναγια-μαλαματούσα και αγιο πνέυμα απο τον ουρανό σταλμένο στα κεφάλια μας μέχρι την κάθαρση!!
viper2005 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 δεν αναγνωριζει την κιθαρα το pc αντε τωρα ψαξε να βρεις drivers για pc 5 ετων... ντας χορορ
alexzzz Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Πόστη Λέφτερ και συ 'σιομνιακ με χαλάτε το προφίλ του σκληροτράχηλου που πάω να περάσω... σταδιάλα
insomniaK Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 περίμενε να ρθει και ο κρισξξξ, για να αποφασίσει το επαναστατικό συμβούλιο τι θα σου απαντήσουμε.
leftermann Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 η πρασινάδα δεν με αφήνει να σπαμάρω... πάμε oot ... Θλιβερό...
insomniaK Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 ... Θλιβερό... καλύτερα να τον κλώτσαγες στα αρχίδια. Προσωπικά, θα κατέρρεα με ένα τέτοιο σχόλιο.
Chrisxxx Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 περίμενε να ρθει και ο κρισξξξ, για να αποφασίσει το επαναστατικό συμβούλιο τι θα σου απαντήσουμε. Ηρθα. Το οτι εχει καποιος 2 μακ και τον εβαλαν να βαραει σκοπια στα συνορα Ελλάδας - Τουρκιας δεν ειναι καπως ανησυχητικο;
alexzzz Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 περίμενε να ρθει και ο κρισξξξ, για να αποφασίσει το επαναστατικό συμβούλιο τι θα σου απαντήσουμε. Έχει κοντά μήνα που είπαμε να του δώσω την σφραγίδα της οργάνωσης και τα κλειδιά της γιάφκας αλλά τίποτα. Έτσι θα κάνετε επανάσταση ρε ερασιτέχνες; 1,5 μήνας έμεινε... μετά 4 χρόνια αναμονή πάλι. ... Θλιβερό... Ουστ
insomniaK Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Ήταν για να χαλαρώσουν την πίεση. Από (_|_) σε (_Ο_)
alexzzz Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Ηρθα. Το οτι εχει καποιος 2 μακ και τον εβαλαν να βαραει σκοπια στα συνορα Ελλάδας - Τουρκιας δεν ειναι καπως ανησυχητικο; τώρα δεν έχει κανένα... αυτά που είχε είναι άλλο (και παραπάνω από 2). Όσο για τα σκοπέτα στα σύνορα από τότε(ς) φαινόταν πόσο υπεύθυνος θα γίνω.
leftermann Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 ...από τότε(ς) φαινόταν πόσο υπεύθυνος θα γίνω. πες μας, πόσα ρηπόρτ έχεις κάνει από τότε που πρασίνισες, στα άλλα σαμπφόρα;
alexzzz Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 πες μας, πόσα ρηπόρτ έχεις κάνει από τότε που πρασίνισες, στα άλλα σαμπφόρα; Εγώ δεν ρουφιανεύω ρε... κάνω ριπορτ εκεί που χρειάζεται, πχ λάθος κατηγορία, λάθος πεποιθήσεις, ξύπνησα στραβά, δεν μου έκατσε η Συμέλα κτλ
Προτεινόμενες αναρτήσεις