Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Νομίζω ότι μόλις έκανε (3-4) συνεχόμενα κάπου δω...

ΧΑ! όχι δα... απλά περιμένω να εμφανιστείτε στα μέρη μου. Μπαν για μη τονισμό ή λάθος σημείο στίξης θα πέσει.

Δημοσ.

Μάααστα, μάααστα.

Λέω να πάω να κοιμηθώ. Είμαι ένα κλικ πριν την συστημική κατάρρευση. Μια μπουκιά ακόμη, μια γουλιά ακόμη, και όλες μου οι λειτουργίες θα παύσουν. Σμπαρακουάκ.

Δημοσ.

ΧΑ! όχι δα... απλά περιμένω να εμφανιστείτε στα μέρη μου. Μπαν για μη τονισμό ή λάθος σημείο στίξης θα πέσει.

Ψεμματα λεει, δεν μου εχει δωσει κανενα μπαν :P

Δημοσ.

Μάααστα, μάααστα.

Λέω να πάω να κοιμηθώ. Είμαι ένα κλικ πριν την συστημική κατάρρευση. Μια μπουκιά ακόμη, μια γουλιά ακόμη, και όλες μου οι λειτουργίες θα παύσουν. Σμπαρακουάκ.

Κιοτεύεις αααααααα;

Ψεμματα λεει, δεν μου εχει δωσει κανενα μπαν :P

Μόνο τα 2 τομάρια που με σχολιάζουν θα το πάθουν αυτό.

Δημοσ.

1. Μη περιγραφικός τίτλος

2. Χρησιμοποιούμε την ελληνική γλώσσα και την ελληνική γραφή

3. Δεν αναζητούμε ή δημοσιεύουμε συνδέσμους ή πληροφορίες για την απόκτηση, με οποιονδήποτε τρόπο, παράνομων αντιγράφων υλικού που προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας.

Το θέμα κλειδώνεται, παρακαλώ περισσότερη προσοχή την επόμενη φορά.

γαμάτος; Βαθμολογήστε.

Δημοσ.

Ξαναβάλτε το το γαμημένο το πλην.

Επίσης, καταργήστε με κάποιον τρόπο αυτή τη μαλακία που η τελευταία σελίδα φεύγει μόλις την ακουμπήσεις με το ποντίκι σου.

Δημοσ.

Ξαναβάλτε το το γαμημένο το πλην.

Επίσης, καταργήστε με κάποιον τρόπο αυτή τη μαλακία που η τελευταία σελίδα φεύγει μόλις την ακουμπήσεις με το ποντίκι σου.

Θα τα κάνετε εσείς τώρα με την επανάσταση... χΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Δημοσ.

εγώ αν έκανα επανάσταση θα γυρνούσα το φόρουμ όλο στην παλιά καλή μορφή του, εκείνη την ωραία μπλε που όλοι αγαπήσαμε.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...