insomniaK Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Νομίζω ότι μόλις έκανε (3-4) συνεχόμενα κάπου δω...
alexzzz Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Νομίζω ότι μόλις έκανε (3-4) συνεχόμενα κάπου δω... ΧΑ! όχι δα... απλά περιμένω να εμφανιστείτε στα μέρη μου. Μπαν για μη τονισμό ή λάθος σημείο στίξης θα πέσει.
leftermann Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Μάααστα, μάααστα. Λέω να πάω να κοιμηθώ. Είμαι ένα κλικ πριν την συστημική κατάρρευση. Μια μπουκιά ακόμη, μια γουλιά ακόμη, και όλες μου οι λειτουργίες θα παύσουν. Σμπαρακουάκ.
Marria Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 ΧΑ! όχι δα... απλά περιμένω να εμφανιστείτε στα μέρη μου. Μπαν για μη τονισμό ή λάθος σημείο στίξης θα πέσει. Ψεμματα λεει, δεν μου εχει δωσει κανενα μπαν
insomniaK Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Σημείωση: Δεν ξέρω καν σε ποια ενότητα είναι Moderator.
alexzzz Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Μάααστα, μάααστα. Λέω να πάω να κοιμηθώ. Είμαι ένα κλικ πριν την συστημική κατάρρευση. Μια μπουκιά ακόμη, μια γουλιά ακόμη, και όλες μου οι λειτουργίες θα παύσουν. Σμπαρακουάκ. Κιοτεύεις αααααααα; Ψεμματα λεει, δεν μου εχει δωσει κανενα μπαν Μόνο τα 2 τομάρια που με σχολιάζουν θα το πάθουν αυτό.
leftermann Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 1. Μη περιγραφικός τίτλος 2. Χρησιμοποιούμε την ελληνική γλώσσα και την ελληνική γραφή 3. Δεν αναζητούμε ή δημοσιεύουμε συνδέσμους ή πληροφορίες για την απόκτηση, με οποιονδήποτε τρόπο, παράνομων αντιγράφων υλικού που προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Το θέμα κλειδώνεται, παρακαλώ περισσότερη προσοχή την επόμενη φορά. γαμάτος; Βαθμολογήστε.
leftermann Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 όχι, την ατάκα σε μια κλίμακα του 10 εννοούσα.
insomniaK Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Μόνο σε κλίμακα που ανεβαίνεις στο 10ο όροφο και πέφτεις, είναι δυνατόν για αυτήν την ατάκα.
leftermann Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Ξαναβάλτε το το γαμημένο το πλην. Επίσης, καταργήστε με κάποιον τρόπο αυτή τη μαλακία που η τελευταία σελίδα φεύγει μόλις την ακουμπήσεις με το ποντίκι σου.
alexzzz Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Ξαναβάλτε το το γαμημένο το πλην. Επίσης, καταργήστε με κάποιον τρόπο αυτή τη μαλακία που η τελευταία σελίδα φεύγει μόλις την ακουμπήσεις με το ποντίκι σου. Θα τα κάνετε εσείς τώρα με την επανάσταση... χΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
leftermann Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 εγώ αν έκανα επανάσταση θα γυρνούσα το φόρουμ όλο στην παλιά καλή μορφή του, εκείνη την ωραία μπλε που όλοι αγαπήσαμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις