gang Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 αλήθεια, τι να γίνεται άραγες αυτός ο μαλάκας... Κάτι πρόβλημα έπαιζε (νομίζω) παράλληλα με την φάση που πέρναγες εσύ πέρυσι... Λες να πήγε τίποτα στραβά (χτύπα ξύλο??)
Marria Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 gang μηπως ξερεις εσυ τον παππου που ειπαν? Θα μου πειτε ποιος ειναι? σαν να ξερετε ολοι και εγω να μην ξερω :/
alexzzz Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Μη τα λετε ολα μαζεμενα και δεν σας προλαβαινω.. ποιος παππους? ποιος ο αλλος? ο παππούς Ακίλις είναι... για μας δηλαδή παππούς, για τον Λέφτερ συνομήλικος. Και γαμώ τα παιδιά αλλά έχει χαθεί. Θα τον δελεάσω με κουραμπιέδες Καρβάλης πάλι.
giorgos147 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Σχεδον λιωμα λεμεεεεεε. Καλησπερααααααααααα. http://www.youtube.com/watch?v=ubhmWKJ9Obc&feature=relmfu
leftermann Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δεν έχω ιδέα. Τελευταία φορά μιλήσαμε πριν πάνω από 1 χρόνο, ίσως 1,5. Είπε θα πάρει να κανονίσουμε καφέ, δεν πήρε ποτέ. Αγνοείται έκτοτε.
gang Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 gang μηπως ξερεις εσυ τον παππου που ειπαν? Θα μου πειτε ποιος ειναι? σαν να ξερετε ολοι και εγω να μην ξερω :/ Όλοι τον ξέρουν... Σους
Marria Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 ο παππούς Ακίλις είναι... για μας δηλαδή παππούς, για τον Λέφτερ συνομήλικος. Και γαμώ τα παιδιά αλλά έχει χαθεί. Θα τον δελεάσω με κουραμπιέδες Καρβάλης πάλι. Α δεν τον γνωριζω, νομιζα πως ηταν καποιος γνωστος..
giorgos147 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δε με μιλάει κανείς; http://www.youtube.com/watch?v=RqOLZJnlyc8 Θα βρω αλλους.
gang Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Εκτος απο εμενα Καλά βρήκες άτομο να σου απαντήσει τώρα... Δε με μιλάει κανείς; Join our chat ρε μινάρα
leftermann Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Τελευταία ενέργεια βλέπω Ιουλ. 2010. Το τηλ της Νικολούλη το έχει κανένας; Πάω. Καληνύχτες.
alexzzz Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Εκτος απο εμενα Αυτός σε έχει μπανίσει όμως... στάνταρ Τελευταία ενέργεια βλέπω Ιουλ. 2010. Το τηλ της Νικολούλη το έχει κανένας; Πάω. Καληνύχτες. Την Τατιάνα θα πάρω πρώτα
gang Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Τελευταία ενέργεια βλέπω Ιουλ. 2010. Το τηλ της Νικολούλη το έχει κανένας; Πάω. Καληνύχτες. Άντε παππού... Θα τα πούμε αύριο. Άντε και καλή αναζήτηση
Marria Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Αυτός σε έχει μπανίσει όμως... στάνταρ Την Τατιάνα θα πάρω πρώτα Λες? Μπα δεν νομιζω... Λεφτερ τον Χαρδαβελλα ρωτησε, θα ξερει σιγουρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις