Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Join our chat ρε μινάρα

Μη με λες μιναρα μη σε ριξω καμια παναγίτσα αποψες. Εεεεεεεεεετσι

Τριγυρω γυναικες παρα πολλες μα ποτε ποτε δεν ειναι αρκετες.

Γεεεεεεα.

http://www.youtube.com/watch?v=AlNltwHLhZk&feature=endscreen&NR=1

Join our chat ρε μινάρα

Πιο τσατ ρε; Με βάζεις και ψαχνω στο OOTRADIO τσάμπε να πούμε; Ψαρωσα με το τσατ δηλαδίς.

ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ σας λεγω για τον αποψινο χαρακτηρα που βγαζω εξω. Απο αυριο θα συμβιβαστω ξανα με τον παλιο εαυτο. ΥΠΟΜΟΝΗ μωρεεε.

Ολοι κοιμάστε; Βράδυ σαββάτου μωρέ που αυτή είναι κάπου;

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Αει ξυπνηστε μωρεε. Βασταω ακομα εγωω!

Δεν ειμαι και τοσο παλιος,αλλα οταν πιναμε ξεδιναμε διαφορετικα και οχι στο ιντερνετι.

ενιγουεΐ...

Εξω απο γνωστο,για τους καμενους, γαβ γαβ της Θεσσαλονικης ειδα το πιο χαζο τρακαρισμα.

Δυο αμαξια,που το καθενα ξεπαρκαρε, χτυπησαν κωλο-κωλο με την οπισθεν.

Ο ενας οδηγος πιτα...ο αλλος τυφλα.

Δημοσ.

( btw εχει παίξει πολύ η φάση του, του Galifianakis ή μου φαίνεται; )

Δεν κατάλαβα ακριβώς, εννοείς πως έφαγε πολύ προώθηση; Δεν είμαι κλασμένος.

Δημοσ.

Δεν ειμαι και τοσο παλιος,αλλα οταν πιναμε ξεδιναμε διαφορετικα και οχι στο ιντερνετι.

ενιγουεΐ...

Εξω απο γνωστο,για τους καμενους, γαβ γαβ της Θεσσαλονικης ειδα το πιο χαζο τρακαρισμα.

Δυο αμαξια,που το καθενα ξεπαρκαρε, χτυπησαν κωλο-κωλο με την οπισθεν.

Ο ενας οδηγος πιτα...ο αλλος τυφλα.

Σε πχοιο?? Στα τραβελια παντως εκει πριν το ΜΕΤ ειχε ενα βαρβατο μπλοκο και ενας Θεος ακριβως πριν το μπλοκο παρκαρε , εσβησε και εφυγε προς τα πισω.

Δεν είμαι κλασμένος.

Κανε Α και ανοιξε τα ματια.

Δημοσ.

ενιγουεΐ...

Διαλυθηκε νωρις το παρτυ και έχοντας ακομη -πιστευω- τα λογικά μου, καπου πρεπει να ξεδωσω με μουσικη κ.λπ.

Μονος δε τα ηπια, ντου νοτ γουορι.

Δημοσ.

Δεν κατάλαβα ακριβώς, εννοείς πως έφαγε πολύ προώθηση; Δεν είμαι κλασμένος.

Ναι, full προώθηση εννοούσα. Και μαγκιά του βασικά, γιατί εγώ στο bored to death, είχα κλάσει λίγο στα γέλια με την πάρτη του :-D

Δημοσ.

Σε πχοιο?? Στα τραβελια παντως εκει πριν το ΜΕΤ ειχε ενα βαρβατο μπλοκο και ενας Θεος ακριβως πριν το μπλοκο παρκαρε , εσβησε και εφυγε προς τα πισω.

Δεν χρειαζεται να πουμε το ονομα.Ντρεπομαι και που πηγα σε εκεινο το μαγαζι.

Διαλυθηκε νωρις το παρτυ και έχοντας ακομη -πιστευω- τα λογικά μου, καπου πρεπει να ξεδωσω με μουσικη κ.λπ.

Μονος δε τα ηπια, ντου νοτ γουορι.

Μα δεν ειπε κανεις οτι τα ηπιες μονος.

Δημοσ.

Μα δεν ειπε κανεις οτι τα ηπιες μονος.

Αρχίζοντας να αποκτώ τα λογικά μου, αν και θα με πάρει ο ύπνος έως να απαντήσεις, για πες πώς ξέδινες; Να επισημάνω ότι ήμουν με αντροπαρέα, και δεν υπήρχε εναλλακτική οδός στο να "ξεδώσω" πέραν του ίντερνετ.

Δημοσ.

Κανε Α και ανοιξε τα ματια.

2 μέρες θα σε σέρνω στο Σειχ Σου.

Ναι, full προώθηση εννοούσα. Και μαγκιά του βασικά, γιατί εγώ στο bored to death, είχα κλάσει λίγο στα γέλια με την πάρτη του :-D

Ισχύει, το μεγάλο μπαμ πρέπει να έγινε με το πρώτο Hangover. Ειδικότερα στην Ελλάδα όλοι μίλαγαν γι' αυτόν, κάτι στο οποίο βοήθησε και η καταγωγή του βέβαια. Όπως και να 'χει τον πάω γενικά, στα Hangover ας πούμε, τον ξεχώρισα μαζί με Ken Jeong (άλλος τρελός). Έχει και κάτι βιντεάκια με φουλ κλασμένες συνεντεύξεις με διάσημους, να ρωτάει πχ την Portman "You shaved your head for V for Vendetta, did you also shave your V for Vagina?".

Δημοσ.

Αρχίζοντας να αποκτώ τα λογικά μου, αν και θα με πάρει ο ύπνος έως να απαντήσεις, για πες πώς ξέδινες; Να επισημάνω ότι ήμουν με αντροπαρέα, και δεν υπήρχε εναλλακτική οδός στο να "ξεδώσω" πέραν του ίντερνετ.

^^

Υπνο :)

Δημοσ.

^^

Υπνο :)

Ε, όπου ναναι θα παω. Αρχίζω και χάνω επαφη με καθε τι τριγυρω μου σιγα σιγα. :-D

Βέβαια, αρχιζω και αποκτω ξανα επαφη με τον εαυτο μου.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...