PaokToTheBone Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Θεαμα? Χαραμα? Ζυγος? εισαι αλητης ομως. Ενα απο τα 3.
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 γεια σας κορίτσια .τι κάνετε???????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
nicoc89 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 ματσα μουτσα στα μουτσουνια :mellow: καλημέρακυριεςκαικυριοι
leftermann Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δεν χρειαζεται να πουμε το ονομα.Ντρεπομαι και που πηγα σε εκεινο το μαγαζι. Θεαμα? Χαραμα? Ζυγος? εισαι αλητης ομως.Ενα απο τα 3. Ο πρώτος, ο άθλιος, πήγε σε μαγαζί που ντρέπεται και να το πει. Ο δεύτερος, ο τρισάθλιος, παίζει στα δάχτυλα ΟΛΑ τα μαγαζιά της πόλης που θα ντρεπόσουν αν είχες πάει. Και άντε, ο Άθλιος είναι τρισάθλιος, δεν έχει ανταγωνισμό στην αθλιότητα. Εσύ ρε Μπάουκγ; Εσύ; Γιατί κυλιέσαι στον βούρκο; Πολύ καλημέρα σας.
Pantelwolf Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Pantelwolf η επιστροφή θα φρίξει το σκυλί. Καλή χρονιά να έχουμε και χρόνια πολλά σε μας που γιορτάζαμε όσο λείπω. Αντε καληνύχτες τα λέμε το βράδυ!
athlios Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Ο πρώτος, ο άθλιος, πήγε σε μαγαζί που ντρέπεται και να το πει. Ο δεύτερος, ο τρισάθλιος, παίζει στα δάχτυλα ΟΛΑ τα μαγαζιά της πόλης που θα ντρεπόσουν αν είχες πάει. Και άντε, ο Άθλιος είναι τρισάθλιος, δεν έχει ανταγωνισμό στην αθλιότητα. Εσύ ρε Μπάουκγ; Εσύ; Γιατί κυλιέσαι στον βούρκο; Πολύ καλημέρα σας. Oπου θες παμε Θείο, και ασ ντρεπεσαι και το παιζεις "κουλτουριαρης".
viper2005 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 χαλαρες καλημερες http://www.youtube.com/watch?v=tHEJx2s8XW0
leftermann Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Oπου θες παμε Θείο, και ασ ντρεπεσαι και το παιζεις "κουλτουριαρης". εγώ κουλτουριάρης ρε; Σου έκανα για κουλτουριάρης; Πότισέ με καλά, και ανεβαίνω στο τραπέζι. Το έχω κάνει. Όχι μόνο μία φορά.
gang Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Έλα καλησπέρα. Το καλημέρα το έχω περάσει προ πολλού..
Marria Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Eιχα βγει με την μανα μου πριν λιγο, και ξεχασε το κλειδι πανω στην εξωπορτα.. παλι καλα που δεν εβγαλε και ανακοινωση.. 'Ελατε να μας κλεψετε'..
gang Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Σιγά ρε μαράκι. Εμείς αφήνουμε ανοιχτή την πόρτα. Έτσι ξέρουν ότι και να μπουν δεν θα βρουν τίποτα
leftermann Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Κι εγώ μια φορά παλιότερα είχα πάει στην έκθεση, το μηχανάκι παρκαρισμένο ακριβώς μπροστά στην πύλη, και τα κλειδιά να κρέμονται πάνω. Κάνα τρίωρο ξερωγώ, πέρασαν από μπροστά μερικές χιλιάδες κόσμος.
Marria Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 @gang Στην Αθηνα? Ασε ανοιχτη την εξωπορτα και να δεις τι θα βρεις μετα.. οχι τιποτε αλλο .. αλλα το pc μη κλεψουν @lefter Ε το μηχανακι τι να το κανουν Aν και δεν παιζει να μας κλεψουν, στο ισογειο ενας νοικαρης μας ειναι μπατσος
Προτεινόμενες αναρτήσεις