Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@gang Στην Αθηνα? Ασε ανοιχτη την εξωπορτα και να δεις τι θα βρεις μετα.. οχι τιποτε αλλο .. αλλα το pc μη κλεψουν :P

@lefter Ε το μηχανακι τι να το κανουν :P

Aν και δεν παιζει να μας κλεψουν, στο ισογειο ενας νοικαρης μας ειναι μπατσος :-D

ναι, έκλεψαν πριν κανα 2 χρόνια την διπλανή μου, που επίσης είναι αστυνομικός.. Δυσκολεύτηκααααν

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

ναι, έκλεψαν πριν κανα 2 χρόνια την διπλανή μου, που επίσης είναι αστυνομικός.. Δυσκολεύτηκααααν

Παει και αυτο το οχυρο? Και ειχα μια ασφαλεια .. :cry:

Δημοσ.

Eιχα βγει με την μανα μου πριν λιγο, και ξεχασε το κλειδι πανω στην εξωπορτα.. παλι καλα που δεν εβγαλε και ανακοινωση.. 'Ελατε να μας κλεψετε'..

:mad:

Σιγα εγω μένω σε ημιοροφο με την πορτα μου να φαινεται από την εισοδο και εχω κοιμηθει 2 φορες έχοντας ξεχάσει τα κλειδια πανω στην εξώπορτα :P

Δημοσ.

Κι εγώ μια φορά παλιότερα είχα πάει στην έκθεση, το μηχανάκι παρκαρισμένο ακριβώς μπροστά στην πύλη, και τα κλειδιά να κρέμονται πάνω. Κάνα τρίωρο ξερωγώ, πέρασαν από μπροστά μερικές χιλιάδες κόσμος.

Φαντασου τι χαρμουτα εχεις.

Δημοσ.

Ο πρώτος, ο άθλιος, πήγε σε μαγαζί που ντρέπεται και να το πει.

Ο δεύτερος, ο τρισάθλιος, παίζει στα δάχτυλα ΟΛΑ τα μαγαζιά της πόλης που θα ντρεπόσουν αν είχες πάει.

Και άντε, ο Άθλιος είναι τρισάθλιος, δεν έχει ανταγωνισμό στην αθλιότητα.

Εσύ ρε Μπάουκγ; Εσύ; Γιατί κυλιέσαι στον βούρκο;

Πολύ καλημέρα σας.

Καλημερα σας.

Ε ντρεπομαι γιατι τωρα τελευταια ειχα αποκτησει ενα επιπεδο...ενα style...ενα prestige...

^^Ντραπηκα γιατι στο διπλανο τραπεζι κα8οταν η πουσταρα ο τρυφωνας Σαμαρας και εσπαγε πιατα λες και

δεν ειχε κατι αλλο να κανει.

(Τωρα θα φανει και σε πιο μαγαζι ημουν.)

Κυλιεμαι στο βουρκο για τον κατα 6 χρονια διπλανο μου...Τον λενε Γιαννη και μας εβγαλε εξω.Δεν επελεξα εγω το που θα παω!

Δημοσ.

Έσπαγε πιάτα; Έσπαγε πιάτα; Σοβαρά τώρα; Σπάνουν πιάτα στα μαγαζιά; Πιτσιρικάς ήμουν όταν σπάγαν πιάτα.

Σε ενα απο αυτα που λεει ο Αθλιος...παραληλα με τα λουλουδια υπαρχουν και τα πιατια...

Εγω δεν εκατσα πολυ γιατι ημουν αρρωστος,αρχισα διαβασμα μπλα μπλα μπλα...Αλλα μεχρι να φυγω ειχαμε κανει σιγουρα μια 350 ευρω λογαριασμο στα πιατα.

Δημοσ.

Έτσι, σπάστα όλα γαμώ την πουτάνα μου. Σπάσε και τίποτα για μένα...

Μπα εγω ηρεμος ημουν...με ειχαν μαντρωμενο.Ηρθε η κοπελα μου απο το λυκειο στην παρεα και δεν εβγαλα αχνα.

Δημοσ.

... αχ ναι, δίκιο έχει ο gang! Τη μέση σπάσε σαν τον Τρύφωνα, Μπάογκ!!!

Μπα εγω ηρεμος ημουν...με ειχαν μαντρωμενο.Ηρθε η κοπελα μου απο το λυκειο στην παρεα και δεν εβγαλα αχνα.

αγέρωχα αυτά τα βυζάκια, ε;

Δημοσ.

... αχ ναι, δίκιο έχει ο gang! Τη μέση σπάσε σαν τον Τρύφωνα, Μπάογκ!!!

Το κορμι σου το φιδισιο κρατα το και λιγο ισιο...Εχει ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ...5 στρεμματα μουρη εχει...

Δημοσ.

Το κορμι σου το φιδισιο κρατα το και λιγο ισιο...Εχει ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ...5 στρεμματα μουρη εχει...

Να τον στείλουμε στο fab5, χοχοχο.

Σου γραψα και παραπάνω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...