Marria Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Ε καλα παντου πας για την παρεα και τα "event" δεν εχει να κανει τι μερος ειναι. Στην ολονυχτια γιατι πας? για την παρεα και το event?
-nick- Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δεν καταλαβατε. Δεν ειναι μπουζουκτσηδες οι τυπισσες. Η μια εινα φαση πανκ,postpunk,newwave,darkwave τετοια , η αλλη ακουει διαφορα, και γενικα τα κραζανε τα μπουζουκια. Αλλα εχουν σκαλωσει να παμε "για το γελιο/χαβαλε". Απλα εγω, οσο και οτι να χω πιει, εκει μεσα δε νομιζω να γελασω αλλα να φαω φρικη
athlios Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δεν καταλαβατε. Δεν ειναι μπουζουκτσηδες οι τυπισσες. Η μια εινα φαση πανκ,postpunk,newwave,darkwave τετοια , η αλλη ακουει διαφορα, και γενικα τα κραζανε τα μπουζουκια. Αλλα εχουν σκαλωσει να παμε "για το γελιο/χαβαλε". Απλα εγω, οσο και οτι να χω πιει, εκει μεσα δε νομιζω να γελασω αλλα να φαω φρικη
PaokToTheBone Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Στην ολονυχτια γιατι πας? για την παρεα και το event? Ε κοιτα εκκλησια δεν παω...αλλα την Ανασταση εχει event με τα δυναμυτακια... Ε σε καποιες ολονυχτιες παλια στο χωριο μου μαζευομασταν τα παιδια και πιναμε κρασι ξερω γω μεχρι να τελειωσει η εκκλησια. Αρκει τωρα να μην ξενερωνεις αυτους που πανε γιατι το νιωθουν...
insomniaK Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Σορρυ ρε νικ, αλλά δε νομίζω πως σου αξίζει η τιμή να πας σε μπουζουξιδικο, ξενέρωτε. Και τον κόβω σύρριζα πως το γκομενάκι πανκ,postpunk,newwave,darkwave, μια χαρά κουνιέται με το πότε βούδας πότε κούδας, δολοφονημένο από τον σκυλοαοιδο.
μαφαλντα Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Για την σωτηρία της ψυχής Μαρία. http://www.youtube.com/watch?v=Tg92kailUSI Νίκο μην πας-εγώ την πάτησα.Δύο μέρες έκανα να συνέλθω.
PaokToTheBone Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Σορρυ ρε νικ, αλλά δε νομίζω πως σου αξίζει η τιμή να πας σε μπουζουξιδικο, ξενέρωτε. Και τον κόβω σύρριζα πως το γκομενάκι πανκ,postpunk,newwave,darkwave, μια χαρά κουνιέται με το πότε βούδας πότε κούδας, δολοφονημένο από τον σκυλοαοιδο. Το τσιφτετελι και το κουνημα του κωλου ειναι εμφυτο γενικα στην γυναικα...για να μην μιλησουμε για το κουνημα του στηθους...
Marria Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Ε κοιτα εκκλησια δεν παω...αλλα την Ανασταση εχει event με τα δυναμυτακια... Ε σε καποιες ολονυχτιες παλια στο χωριο μου μαζευομασταν τα παιδια και πιναμε κρασι ξερω γω μεχρι να τελειωσει η εκκλησια. Αρκει τωρα να μην ξενερωνεις αυτους που πανε γιατι το νιωθουν... Εμενα η ολονυχτια ειναι η χειροτερη μου, βαριεμαι την ζωη μου εκει... τι ολονυχτια, ουτε μια ωρα δεν θα αντεξω.
sugata Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Απλα εγω, οσο και οτι να χω πιει, εκει μεσα δε νομιζω να γελασω αλλα να φαω φρικη Μ' αυτό κατά νου, καλύτερα να μην πας. Και τον κόβω σύρριζα πως το γκομενάκι πανκ,postpunk,newwave,darkwave, μια χαρά κουνιέται με το πότε βούδας πότε κούδας, δολοφονημένο από τον σκυλοαοιδο. Σοφός άνθρωπος.
insomniaK Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Ρε μπαογκ είπαμε αυτά είναι πανκ,postpunk,newwave,darkwave γκομενάκια, δεν κουνάνε τον γκώλο, χτυποιούνται με τη μαλλούρα λυτή.
-nick- Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Σορρυ ρε νικ, αλλά δε νομίζω πως σου αξίζει η τιμή να πας σε μπουζουξιδικο, ξενέρωτε. Και τον κόβω σύρριζα πως το γκομενάκι πανκ,postpunk,newwave,darkwave, μια χαρά κουνιέται με το πότε βούδας πότε κούδας, δολοφονημένο από τον σκυλοαοιδο. Ε ναι ετσι οπως το θετεις ειμαι ξενερωτος =P Μην τον κοβεις και συρρριζα παντως γιαυτο που λες =P
PaokToTheBone Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Εμενα η ολονυχτια ειναι η χειροτερη μου, βαριεμαι την ζωη μου εκει... τι ολονυχτια, ουτε μια ωρα δεν θα αντεξω. Δεν θυμαμαι ποσα χρονια εχουν περασει απο τοτε που πηγαινα εκκλησια εκτος της Αναστασης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις