Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε μπαογκ είπαμε αυτά είναι πανκ,postpunk,newwave,darkwave γκομενάκια, δεν κουνάνε τον γκώλο, χτυποιούνται με τη μαλλούρα λυτή.

Οσο ισχυει αυτο αλλο τοσο ισχυει οτι ο ΠΑΟΚ θα παρει πρωταθλημα.

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Δεν θυμαμαι ποσα χρονια εχουν περασει απο τοτε που πηγαινα εκκλησια εκτος της Αναστασης.

Εμεις κλασσικα παμε 5 λεπτα πριν γινει η Ανασταση.. βλεπουμε τα δυναμιτακια και τις κροτιδες και φευγουμε.

Δημοσ.

Εμεις κλασσικα παμε 5 λεπτα πριν γινει η Ανασταση.. βλεπουμε τα δυναμιτακια και τις κροτιδες και φευγουμε.

Τοτε για ποια ολονυκτια ξενερωνεις? : )

Δημοσ.

Σοφός άνθρωπος.

Και για πάρτη σου, ένα ακόμα ψήγμα σοφίας/εμπειρίας:

Και τα ίδια μωρά, θα κουνιούνται στο ρυθμό των ACDC στο επόμενο μαγαζί (δες τη λίστα με τα βελάκια παραπάνω), καθώς το Ρωσιδάκι/ χορεύτρια θα ξεπετάει την κυτταρίτιδα (γαμημένε καπιταλισμέ, με την κοκακόλα σου έριξες και αυτό το οχυρό) της μπρος τα μάτια τους.

Δημοσ.

Τοτε για ποια ολονυκτια ξενερωνεις? : )

Πιο μικρη ρε συ, εκανα τετοια λαθη. Στο σχολειο ειχαμε και καθηγητη θρησκευτικο κανονικο παπα και υποχρεωτικα μας πηγαινε σε τετοια.

Δημοσ.

Χαχαχαχα ειχαμε εναν παππα που επιτηδες την εκανε κανα μισαωρο πιο νωρις απο το κλασσικο ή κανα μισαωρο μετα και επεφτε τρελη ξενερα απο τον κοσμο.

Δημοσ.

Πιο μικρη ρε συ, εκανα τετοια λαθη. Στο σχολειο ειχαμε και καθηγητη θρησκευτικο κανονικο παπα και υποχρεωτικα μας πηγαινε σε τετοια.

Kαι καπου αλλου το εχω ακουσει αυτο...

Πηγα για καποιους μηνες σε ιδιοτηκο σχολειο και ο Διευθυντης ηταν Παπας.αλλα κα8ηγητη-παπα δν ειχαμε.

Δημοσ.

Kαι καπου αλλου το εχω ακουσει αυτο...

Πηγα για καποιους μηνες σε ιδιοτηκο σχολειο και ο Διευθυντης ηταν Παπας.αλλα κα8ηγητη-παπα δν ειχαμε.

Εχασες ! Και σε ολα τα μοναστηρια εκδρομες μας ειχε παει. Αλλα εβαζε καλους βαθμους, η αληθεια να λεγεται.

Δημοσ.

Εχασες ! Και σε ολα τα μοναστηρια εκδρομες μας ειχε παει. Αλλα εβαζε καλους βαθμους, η αληθεια να λεγεται.

Τι να τους κανεις τους βαθμους ...

Δεν εχω κατι εναντιον της εκκλησιας...Αλλα εκδρομες σε μοναστηρια και ολονυχτιες με το ζορι ειναι ενα δειγμα προσιλιτισμου.Ε δεν θα το δεχομουνα.

Μηπως ειναι ο γνωστος μας Ανδρεας?

http://www.youtube.com/watch?v=8n_HGLrGIR4

Δημοσ.

Τι να τους κανεις τους βαθμους ...

Δεν εχω κατι εναντιον της εκκλησιας...Αλλα εκδρομες σε μοναστηρια και ολονυχτιες με το ζορι ειναι ενα δειγμα προσιλιτισμου.Ε δεν θα το δεχομουνα.

Κοιτα οι εκδρομες δεν ηταν υποχρεωτικες, λεγαμε θα παμε, και δεν πηγαινες. Απλως αμα πηγαινες μπορει να σου εβαζε καλυτερο βαθμο. Στο λυκειο ολα αυτα.

(βιβλιο δεν ειχα ανοιξει στο μαθημα του..)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...