insomniaK Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 κι επίσης, μία εικόνα είναι χίλιες λέξεις. Αντιστρέφοντας την παραγραφούλα σου, η μόνη εικόνα που μου έρχεται είναι ένα ανθρωπάκι αποτελούμενο από 5 γραμμές και ένα κυκλάκι. μπαογκ όχι. Προσωπική ιστορία: Όταν εγκατέλειψα την Ελλάδα, πήρα μόνο ένα βιβλίο μαζί μου, με 3 έργα του Καμύ.
viper2005 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 ειμαι αμορφωτος αν δεν ξερω απο καμί? κουλτουριαρικα πραγματα επισης οταν μελετας αυτα τα εργα θα πρεπει να πινεις κοκκινο κρασι [10ετιας τουλαχιστον]
Traumatias Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 κι επίσης, μία εικόνα είναι χίλιες λέξεις. Αντιστρέφοντας την παραγραφούλα σου, η μόνη εικόνα που μου έρχεται είναι ένα ανθρωπάκι αποτελούμενο από 5 γραμμές και ένα κυκλάκι. μπαογκ όχι. Προσωπική ιστορία: Όταν εγκατέλειψα την Ελλάδα, πήρα μόνο ένα βιβλίο μαζί μου, με 3 έργα του Καμύ. Και εμένα κάτι τέτοιο μου έρχεται (γιατί μια τέτοια αποκάλυψη είναι εσωτερική, φαντάζομαι) αλλά δεν κάνει γιατί υποτίθεται ότι φτιάχνω κινούμενο σχέδιο για τον Μύθο του Σίσυφου εδωπέρα. Μάλλον θα μου βγει μια σκηνή σε φάση φώτισης και θα εκνευριστώ όσο δεν παίρνει. Άσε που λογικά θα το κάνω τελευταίο αυτό το σημείο Λατρεύω τον Καμύ Viper η σαγκρια σου κάνει?
Chrisxxx Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 παοκι ο Καμι ειναι κατι σαν τον Αγγελο Αναστασιαδη, ξερει μπαλιτσα (κυριολεκτικα κ μεταφορικα) αλλά όταν τον ακους - διαβαζεις σου μαυριζει λιγο την ψυχη.
Traumatias Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Γιατί σου μαυρίζει την ψυχή ο Καμύ? Δεν σηκώνω πιο βαρύ, μεθάω πανεύκολα.
insomniaK Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 πάω να πάρω καφέ, το σκάιριμ και τη δευτερη σεζον του σοπράνοζ.
PaokToTheBone Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 παοκι ο Καμι ειναι κατι σαν τον Αγγελο Αναστασιαδη, ξερει μπαλιτσα (κυριολεκτικα κ μεταφορικα) αλλά όταν τον ακους - διαβαζεις σου μαυριζει λιγο την ψυχη. Να ενας που μιλαει την γλωσσα μου!
insomniaK Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 undercover? ψάξε στα αγγλικά τι σημαίνει αυτό με το κομμάντο. Και εμένα κάτι τέτοιο μου έρχεται (γιατί μια τέτοια αποκάλυψη είναι εσωτερική, φαντάζομαι) αλλά δεν κάνει γιατί υποτίθεται ότι φτιάχνω κινούμενο σχέδιο για τον Μύθο του Σίσυφου εδωπέρα. Μάλλον θα μου βγει μια σκηνή σε φάση φώτισης και θα εκνευριστώ όσο δεν παίρνει. Άσε που λογικά θα το κάνω τελευταίο αυτό το σημείο Λατρεύω τον Καμύ Viper η σαγκρια σου κάνει? Δώσε κενό/λευκό frame για 2 δευτερόλεπτα.
Chrisxxx Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Γιατί σου μαυρίζει την ψυχή ο Καμύ? Ειναι συμπαθητικός νεαρος και μ'α ρεσε πολύ οτι διαβασα αλλά ειναι λιγακι απαισιοδοξος. Δεν σηκώνω πιο βαρύ, μεθάω πανεύκολα. ενδιαφέρον! Να το σημειώσω. Στο επόμενο καρε συνειδητοποιεί ότι ο βραχος αρχίζει να κινειται προς τα κατω..
Traumatias Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δώσε κενό/λευκό frame για 2 δευτερόλεπτα. Shame on you Κράτα ότι σημειώσεις θες Κρις, πάντως μου αρέσει που βλέπεις τη σκηνή της ανόδου στο λόφου με αυτό τον τρόπο, τελικά όλοι όσοι ξέρουν το μύθο έτσι το βλέπουν, οπότε έχει μια αναγνωρισιμότητα. Κάτι είναι και αυτό...
μαφαλντα Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 welcome to the club Pantel. Πολύς κόσμος.Με μπούκωμα ήμουν την πρωτοχρονιά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις