Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κι επίσης, μία εικόνα είναι χίλιες λέξεις. Αντιστρέφοντας την παραγραφούλα σου, η μόνη εικόνα που μου έρχεται είναι ένα ανθρωπάκι αποτελούμενο από 5 γραμμές και ένα κυκλάκι.

μπαογκ όχι.

Προσωπική ιστορία: Όταν εγκατέλειψα την Ελλάδα, πήρα μόνο ένα βιβλίο μαζί μου, με 3 έργα του Καμύ.

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

ειμαι αμορφωτος αν δεν ξερω απο καμί?

κουλτουριαρικα πραγματα

επισης οταν μελετας αυτα τα εργα

θα πρεπει να πινεις κοκκινο κρασι [10ετιας τουλαχιστον]

:devil:

Δημοσ.

κι επίσης, μία εικόνα είναι χίλιες λέξεις. Αντιστρέφοντας την παραγραφούλα σου, η μόνη εικόνα που μου έρχεται είναι ένα ανθρωπάκι αποτελούμενο από 5 γραμμές και ένα κυκλάκι.

μπαογκ όχι.

Προσωπική ιστορία: Όταν εγκατέλειψα την Ελλάδα, πήρα μόνο ένα βιβλίο μαζί μου, με 3 έργα του Καμύ.

Και εμένα κάτι τέτοιο μου έρχεται (γιατί μια τέτοια αποκάλυψη είναι εσωτερική, φαντάζομαι) αλλά δεν κάνει γιατί υποτίθεται ότι φτιάχνω κινούμενο σχέδιο για τον Μύθο του Σίσυφου εδωπέρα. Μάλλον θα μου βγει μια σκηνή σε φάση φώτισης και θα εκνευριστώ όσο δεν παίρνει. Άσε που λογικά θα το κάνω τελευταίο αυτό το σημείο :-(

Λατρεύω τον Καμύ :wub:

Viper η σαγκρια σου κάνει? :P

Δημοσ.

παοκι ο Καμι ειναι κατι σαν τον Αγγελο Αναστασιαδη, ξερει μπαλιτσα (κυριολεκτικα κ μεταφορικα) αλλά όταν τον ακους - διαβαζεις σου μαυριζει λιγο την ψυχη. :-)

Δημοσ.

παοκι ο Καμι ειναι κατι σαν τον Αγγελο Αναστασιαδη, ξερει μπαλιτσα (κυριολεκτικα κ μεταφορικα) αλλά όταν τον ακους - διαβαζεις σου μαυριζει λιγο την ψυχη. :-)

Να ενας που μιλαει την γλωσσα μου!

Δημοσ.

undercover?

ψάξε στα αγγλικά τι σημαίνει αυτό με το κομμάντο.

Και εμένα κάτι τέτοιο μου έρχεται (γιατί μια τέτοια αποκάλυψη είναι εσωτερική, φαντάζομαι) αλλά δεν κάνει γιατί υποτίθεται ότι φτιάχνω κινούμενο σχέδιο για τον Μύθο του Σίσυφου εδωπέρα. Μάλλον θα μου βγει μια σκηνή σε φάση φώτισης και θα εκνευριστώ όσο δεν παίρνει. Άσε που λογικά θα το κάνω τελευταίο αυτό το σημείο :-(

Λατρεύω τον Καμύ :wub:

Viper η σαγκρια σου κάνει? :P

Δώσε κενό/λευκό frame για 2 δευτερόλεπτα.

Δημοσ.

Γιατί σου μαυρίζει την ψυχή ο Καμύ? :huh:

Ειναι συμπαθητικός νεαρος και μ'α ρεσε πολύ οτι διαβασα αλλά ειναι λιγακι απαισιοδοξος.

Δεν σηκώνω πιο βαρύ, μεθάω πανεύκολα.

ενδιαφέρον! Να το σημειώσω.

Στο επόμενο καρε συνειδητοποιεί ότι ο βραχος αρχίζει να κινειται προς τα κατω..

post-61654-0-77123800-1326041627_thumb.jpg

Δημοσ.

Δώσε κενό/λευκό frame για 2 δευτερόλεπτα.

tumblr_ld1dgtWxUd1qbch4xo1_500.jpg

Shame on you -_-

Κράτα ότι σημειώσεις θες Κρις, πάντως μου αρέσει που βλέπεις τη σκηνή της ανόδου στο λόφου με αυτό τον τρόπο, τελικά όλοι όσοι ξέρουν το μύθο έτσι το βλέπουν, οπότε έχει μια αναγνωρισιμότητα. Κάτι είναι και αυτό...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...